Ko darīsiet ja partneris/re uzprasa kādu jums pilnīgi nepieņemamu izvirtību?

Līdz šim abus viss ir apmierinājis,bet tad partneris/re atklāj ka jau sen sapņo piepildīt kādu seksuālu fantāziju,piemēram zelta lietu vai jebkuru citu,kas jums ir galīgi nepieņemama.Un smalki liek saprast ja nepiekritīsiet ies ar kādu citu savu sapni realizēt?Ko darīsiet?Ar sakostiem zobiem piekritīsiet vai sūtīsiet citur mēģināt?

Rondijs  Heh, tā būtu interesanta bet.. pilnīgi neiespējama situācija. :D

_P_K_domataizliegts  Tā nav mana problēma ar ko kāds vārds katram asociējās.
Neesat lūdzu tik ļoti idioti, lai domātu ka jūsu kaut kādi ieskati būtu svarīgi pilnīgi svešam cilvēkam, man taču nekrata jūsu asociācijas.
Es saucu to par sesiju un tas nav nepareizi. Nepareizi ir piesieties kādam par viņa vārdu izvēli jo redz cilvēks runā savādāk nekā tu. Jūs visi gandrīz esat no laukiem vai ne? Lauķu sēta, bļa.

fargo  tu dzive ari eksplode, ja notiek , ka kads pajoko par tevis teikto? vnk citiem ir gruti asociet To ar vardu sesija. un ka redzams ne man vienam. tu nevaretu atjokot ta vieta lai sikotu? ja, ja ir dzili traumeta pasapzina, tad, cilveks ir ka ierakumos, jutas ka kara un troksnjus, kaut kadus komentus onlaina, var uztvert ka eksistencialu draudu.
no citas diskusijas es atceros tevi ka atru spriedumos, tomer personu spejigu uz pasanalizi un racionalu speju iesaistities saruna, kuras domai tu nepiekriti. es kludijos? par remarkam mana virziena. esmu prom no majam, cinos ar plansetes klaviaturu. tapec kludas. piekritu kritikai, centisos labak.

_P_K_domataizliegts  Neesmu ne māte Terēza, ne ķerpila, ne tavs personīgais terapeits. Tādēļ jā rupji atbildu uz jebkādu stulbumu arī dzīvē. Cilvēki dzīvo savos ego augstumos, sadomājušies nez ko bez jebkāda reāla pamata, tad nu arī atgriežu realitātē.
Es neesmu draudzīgākais cilvēks. Un man arī neinteresē draudzēties ar negudriem. Jā vieglāk ir būt jaukajam sejā smaidītājam aiz muguras dirsējam un drosmi arī nevajag. Vieglāk ir slēpt un manipulēt nevis iet uz konfrontāciju, es neizvēlos vieglākos variantus.
Tādēļ cilvēki īsti netici manam gadu skaitam. Iedomājies kāds es būšu 40?


Mācīties, mācīties, mācīties.

sieviete_1968  P_K_D 14:02. Jūs visi gandrīz esat no laukiem vai ne? Lauķu sēta, bļa. (c)
No comments! :DDD

Spicis  Ja Tev patīk tikt apčurātam dodies pie pērtiķiem vai lauvām tuvāk sprostiem, ja vajag tikt apkakātam, tad tuvāk nīlzirgam - viss zooloģiskajā dārzā.

Epifanija  par kādu man nesaprotamu piedāvājumu, noteikti sāktu apšaubīt mūsu seksuālo saderību...

edelveisss  ...spici - super koments!
Respect!..DDD

magnija  :) nu ja tas ko vēlas partneris ir pilnīgi un galīgi neatbilstoši maniem uzskatiem par sex dzīves pilnveidošanu, dažādošanu... tad visdrīzāk šādas attiecības nebūs sākušās, jo vairāk vai mazāk pieauguši cilvēki pārrunā arī par sex

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu