Dāmas vai tas varētu būt par iemeslu attiecību pārtraukšanai?

Ja uzzinātu ka jūsu cienītais ir izmantojis prostitūtas pakalpojumu,bet tas ir bijis tikai 5 minūšu minets un tas pats prezervatīvā un bijis tas tikai vienu reizi?Vai dēļ tāda sīkuma varētu pašķirties?

fargo  nu jau racionlaks komentars.
protams, gribas! bet sekss nav greks, tapat ka daksinja nav ierocis, kamer tu neteme kadam aci. ka cilveks realize savas vajaspdziba, tam gan ir nozime. un ja vajadzibas no lasta un atkaribas vai prsoniska haosa iemeslu var but par svetibam , kas temas gadijuma var but par iemeslu dzivibai spilgtam krasam milestibai, piepilditai velmei pec tuvibas, psihologiskai drosibai un galu gala labpatikai un priekam?
un no ka tas ir atkarigs? no veida kada persona izmanto sev doto.
uzticiba nav iluzija cilvekiem, kuri pasi ta dzivo. jo cilveks, apzinati vai ne, bet piemero savu uzvedibas citiem. tpec, atkal nak prata atzinja, ka cilveka izturesanas veidi vidi ap vinu.
pienemums, palausanas, ka otrs dzivo pec lidziga kodeksa ir jo valiidaks, jo lidzigaka vertibu sistema jus vieno.

Epifanija  kā gan vīrietis var meklēt attaisnojumu šādai rīcībai, nav jau nozīmes laikam 5min vai drošībai - prezim, bet gan pašam procesam - nodevībai un nodevība attiecībās ir necieņas izrādīšana, kas vēsta, ka cienīto attiecībās ir nopietnas problēmas...

Maarka_Tvans  Spēt nopisties ir "ekstra".Bet spēt un nebļaustīties par to ir dubultekstra.:)

Mailija  Nu tad es skrietu ar steigu atpelnīt ģimenes budžetā iecirsto robu ar 5 min kunilingusu:D(joks)

Bet ja nopietni, ja ar to cilvēku līdz šim viss ir bijis baigi labi varbūt ka tā uzreiz neskrietu šķirties pa galvu pa kaklu, bet robs jau būtu iecirsts un tāds pamatīgs..Domāju attieksme noteikti mainītos(un ne jau nu uz labo pusi).Izvērtētu savus līdzšinējos morāles principus un kas zin kas man pašai pēc tam varētu gadīties.Jo uzticība un uzticēšanās jau zaudētu savu sākotnējo vērtību.Vienvārd sakot attiecības jau būtu sačakarētas, bet tāpēc jau ir jādomā ar galvu, vai tāda h-iņa ir to vērta lai visu sačakarētu.

PatiesibasKalns  Stipram vīrietim nav jāmeklē attaisnojumi, daba stipru vīrieti radīja skriet pēc mamuta un šaut olas, kad vien iespējams. Un daba radīja sievietes tā, lai viņām patiktu mamuta mednieks pat ja dzīvo ar ogu vācēju.
Jo ja atsūkās varbūt varēs ko vairāk par ogām ēst.

Vienalga kādus vien fašistiskus likumus jūs paši sev neuzliekat un vēl gribat lai citi pēc jūsu ieskatiem dzīvo. Vienalga kādus likumus jūs nerakstītu. Dabas likumus nevar pārrakstīt.

Tā nav krāpšana tas ir vienkārši tas ko stiprs vīrietis dara. Dzīvo pēc saviem likumiem un ja Tev kaut kas nepatīk vai tavas mazās jūtiņas ir aizskartas skrien pie ogu vācēja. Tā pat jau būs cita vietā. Stiprs vīrietis mīl sievietes, bet ne tik ļoti lai ļautu viņām sevi kontrolēt.

Maarka_Tvans  Patiesības kalns- nevēlies būt sieviete?Es varētu pabūt par stipro vīrieti...:)))

_P_K_domataizliegts  Neesmu gejs un nav man glaimojoši kaut kādu sūkātāju komplimenti.
Lūdzu atšujies!

makonjstumejs  Tas nozīmē, ka mīļotā sieviete ir bijusi iedomīga un nav vēlējusies ieklausīties savā vīrietī

makonjstumejs  Par prostitūtām nav vērts uztraukties, tās ir tikai ārstes.

Emma45  Arābs, 13:48
jūtu Tev līdzi. Biju pārsteigta, kad uzzināju, ka par mājas tīrīšanu pie mums jāmaksā 2 x dārgāk nekā piemēram Zviedrijā vai Vācijā. Tur iztīra par 50 eiro, LV prasot 100 €.

Emma45  Ja jāiet pie prostitūtām, tad priekš kam sieva vai draudzene. Pamet un meklē tādu, kura apmierinās par visiem 100%.

dzozefinaups  ...taads siikums,kura deell viirietis paarveerssas par lopu..............-man taadu nevajag!!! Ja mums buutu attieciibas...un es to uzzinaatu-uz sitiena-sveiki-briivs!!! Bet,ja ir taada velme-ir risinaajums-paartrauc attieciibas-esi briivs,un dari ko veelies! -nevejag kaadu taisiit par mullkki. Un tagad iedomeejies preteejo-tu uzzini,ka tava sieviete-tikai vienu reizi...nu tikai atdevaas...nu tikai pabaudija-un viss....

Epifanija  daži ar saviem nepārrakstītajiem dabas likumiem sēž būros un ir bīstami sabiedrībai...

iluuuzija  Mani interesē, kādā veidā tad to varētu uzzināt? ..ja pats pastāstīji, tad no Tevis jāturas pa gabalu...

fargo  speks. un ko sodien nozime speks? drosibu tax nozime laikmeta, kad ekonomiska briviba ir pieejama vairs pat ne tikai zemniekiem , amatniekiem, bet tiem, kas pec ta tiecas. kada veida drosibu cilveciska butne var veleties? klimatu. etisko, garigo klimatu sev apkart, kurs laut klut vel talak. nevis teti, kurs dod zist savas lietas par naudu, bet kua klepi justies drosiba. bet tetu, kuram no rita virtuve ieknjebt dibena un tad priecaties, es tam lielajam cilvekam izspeleju joku un smieties. kas isti tas ir, ta ir drosibas sajuta. stabilitate. kops agras jaunibas , iespeja just parliecinatibu par ritdienu. ta transformrjas speja velak novirzit emocionalos resursus izugsme.
un ta, kaut kur sakuma liekas, ai kafa nozime. bet ta ir.
tika pieminets sleks. bet tas var but pozitivs un var but otradi.

fargo  bet te ir tas otrs aspekts. ta cilveka, kurs ir gagzvs iztikas del uz daudz ko. iedomajies to salauzto dzivi, gandriz drosi vecaku disfunkcionalitati, nelaimes, velmes, alkas pec normalas dzives, kas kadu ir novedis lidz situcijai, atrasties uz celiem tava prieksa. un otra temidas roka ir tava nepiepildita kariba.
ja to visu aptver, redz no aushas ka notikumu kopmu, krustpunktus, noteiktas darbibas kljust neiespejami veikt. tas vais nav par speku. vismaz ne to, kas apliecina dominesanu.

PatiesibasKalns  Lietas dzīvē ir tādas kādas viņas ir. Nav svarīgi ko mēs gribam.

av2  vai nu gluzzi izsskkirtos, nezinu, bet paccakareetu gan attieciibas. Turklaat, mana sieviete 100% maaceetu labaak, taa kaa vinnnai rastos kautkaadas aizdomas, ka nav...bijusi liimenii utt. Tas ir taapat, ja buutu otraadi.
Mans viedoklis, ja mums ir baigi forssi, napig kautkaadu leeto drannkki???

Torpedo  fargo, Kāda drošība no tēta? Var tak kuru katru brīdi tapt iesaukts un aiziet bojā karā ar Krieviju, var kuru katru brīdi atlidot atombumba un nebūs vairs nekā. Par kādu drošību vispār var runāt? Galu galā jebkurā brīdī tētam var iet pušu kāds asinsvadiņš un sveika, Elza! Var tikai patīksmināties par brīdi, kamēr vēl viss kārtībā un kā Fausts iesaukties: "Mirkli, tu esi tik skaists, jel apstājies!" Un tas arī viss
Es nezinu, kāpēc tos vīriešu gadījuma sakarus sievietes tik smagi uztver, ka ir gatavas reaģēt neadkvāti un izpostīt savu, bērnu un vīra dzīvi? Kāds pārspīlēts Ego? Domāju, ka daudz lielāks vīriešu procents būtu spējīgs piedod sievas gadījuma sakaru nekā otrādi. Protams, ja tas nekļūst par sistēmu

fargo  tu nevari ar ikskji merit vertibas, kam ir cita vertibu sistema. tapec sadas sarunas biezi atgadina kurla sarunu ar memu. un ja tava esibas perspektiva esi tu pats, tavs krmenis, tad ar kadu sev racionalu merauklu tu merisi pasauli un tas iemitniekus.
tikai ar sev saprotamu un pieejamu.
tapec ir neizpratne.
ir rakstits, "kam Es lidzinasu so cilti? Es to pielidzinasu neapzinigiem. jo kad mes jums stabulejam, jus nepriecajaties. bet kad bija seras, jus nebedajaties"
ta ir lidziba par cilvekiem, kuri nevelas ne saprst, ne dzirdet sev apkart notiekoso vai sava laika zimes.
tapec izmantotie vardi nav adreseti tiem, kas ver ciet ausis, bet tiem, kam vajag.
ta ir bijis vienmer.

Pillerina  Vai tad tik īsā laikā var nominetēt? Tiešām???

aaalis  ...arī patiesība un attieksme pret to ir relatīva.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu