Sporta zāļu bārbijas

Vai tiešām kādam arī liekas seksuāli ļoti pievilcīgas šīs sporta zāļu nodzītās meičas ?
Es saprotu dažai muskuļi labi izskatās, bet dažai no sievišķīguma vispār tikai cīpslas un polsterējumi palikuši ! Par to ka dibenu neatšaujot stāvēt vairs nemāk vispār nerunāšu :)

jurisvidzemnieks  Man liekas pozitīvi , ja cilvēki spēj trenēties un piedevām darīt to regulāri un ilgstoši Plus piedevām vēl studē. neko nosodāmu spēcīgos cilvēkos neredzu.

fargo  pirmkart, nepazistu nevienu sadu kulturisti personiski, bet no lasitam intervijam paliek divains iespaids. tads ka hipernarcisisms. bet butu netaisnigi nesat sevi gatavu vertejumu dazu piemeru del un zero pers. pieredzi.
ja, bdt te autoru inerese vizualais. harmonisks, jaunibas speka pilns kermenis ir vizuali skaists un estetisks. bet. notetoveti, nosauolti bruni, stiegraini, viriskigi sieviSHKJI... tada estetka man ir svesa un tuvak iepazities nevelos.

fargo  bet vispar, vai tur kada sieviete resna vai ka zimulis, ta vnk nav mana darsana vinu kritizet. vinas viram vina ir ok, tatad sjo, ? slegts. bet sie cilveki, sai gadijuma sievies fitnesa apzinati sevi izliek apskatei, musu selfijlaikmeta. ta ka no vienas puses neliels didkomforts apspriest kada svesinieka dibengalu, no otras puses, tad ko izlikkt savus plikumus visai apskatei un komentiem, ka cilveks nealkst uzmanibas.
normali, prieks svesiem skatieniem, sievetes kailumam ir jabut sleptam, bet 2017. gada normalotate ir nospardia, nomicita, gul celmalas gravi izsmieta.

neko  fargo: kāds skars tetovējumiem ar sportu? Tak jau nekāds... (ne)tetovēja ka sportisti tā tādi kas no sporta turas pa gabalu. Tas pats ar vēlmi virināties.

fargo  musdienas sakars ir. tada ir vizuala subkultura. del popkulturas un dazada kalibra staaru ietekmes cilveki redzeto atkarto. tetovejas. ja ta meitene nekad nebutu redzejusi notetovetas barbijas, vina to neatkartotu. cilveka ir sociala vajadziba izdailoties, ta nav iekseja nepieciesamiba, lai ko kads teiktu. iekseja nepieciesamiba ir slapes, tas miesai. vai garidpgs pafdzivojums. pirsingi vai tatoo ir arejs apliecinajums. nojausu, tapat ka kulturisms.
sports, kads tam sakars? mana skatijuma, minetas lieas litas nav sports in the first place.

LaskovijMerzavec  Bet protams - bodybuildinga pamatdoma ir trenēt savu ķermeni un to izlikt vispārējai apskatei. Salidzinātues, kuram labāk sanācis.

Ari pdomjlaikos puiši arī mērija apkārtmērus, kuram lielāks un izteiktāks bicepss, triceps utt...
Sievietes tad neaizrāvās ar tādām lietām..

Pie tam - pirsingi, tetovejumi utt - visas šīs lietas eksistē jau tūkstošiem gadu. Un daudzās kultūrās par labu atzīts.

coldlands  Fargo, vai tad Tu netaisijies pamest šo portālu?

fargo  esmu celja. man liekas. ☺
esmu emocionals cilveks, kops es pietiekami daudz ko ieskanoju dg no ta kas ir ieksa, liekas haotiski. esmu loti lens cilveks, emocijas ir vairak ka krajums, kas iet par malu, nevis tiesa reakcija. bet tas ari ir virziens, kurs ir gribets pirms pati kustiba ir notikusi.
es nemaku atri nodibinat to, kas tiek saukts par drauzibu, vai attiecibam, bet kad it, tas ir vairak lidzigs betonatiltam, ne laipai pari malainam krastam. tas pats te, man vajadzeja, tagad tikai dalleji un dazu reizi esibas sajuta te vairs neatsver vajadzibu.
man tonakt vajadzeja pakluset, ka ne reizi pirms tam, bet tas ir virziens.
ta.

Geisha  Šoreiz pilnībā visam Fargo teiktajam piekrītu. Kad cilvēks iet uz trenažieru zāli vai kādu deju studiju, lai iegūtu staltu stāju un tas viss ir domāts veselības saglabāšanas nolūkos tas ir tikai apsveicami. Šie cilvēki neliek selfijos savus uzkačātos ķermeņus un ikdienā arī īpaši nelielās. Turpretī ir publika kuri pusi dienas pavada trenažieru zālē un visur tik lielās ar savu subkultūru. Piedodiet, bet viņi nu nav īpaši gudri.

klava4  Par vīriešiem runājot...Man patīk notetovēti vīrieši, muskuļoti..svirtiem dibeniem..Un jauni..gadi 30-35..Skatīties,kā viņi kustas sporta zālē..Pēcpuse vīrietim tas ir viss labākais,kas varbūt..Sievietes man neinteresē..

coldlands  Redz ka ir geisja, tas sievietes, atšķirība no tevis, var likt šādas bildes, jo izskatās labi, bet vai tu šādu bildi vari ielikt, vai tikai galvu, un to pašu no mugurpuses?!

Vaukskis  Man daļa ar sportu nojājušos bārbiju tomēr šķiet seksīgas, bet labāk lai viņām nav attīstīti plecumuskuļi (citādi uz to fona ļoti slikti izskatos es), bet tie, kas citur, vai arī viscaur kopumā, lai nebūtu īpaši uzkrītoša ļoti labā fiziskā forma. Daudzas no viņām ir nosauļojušās un tā krāsa, kas viņu ādai, vēl vairāk pievelk, jo uz citu fona izskatās interesantāk- eksotiskāk.

RSQuattro  Uggiss tak beidz te murgot, sievietes nevar uzaudzēt muskuļu kalnus pat, ja to vēlētos, pat, ja ietu uz zāli katru dienu un pavadītu zālē 5 stundas. Sievietēm nav tik daudz testosterona, lai uzaudzētu muskuļus. Ja esi redzējis kādu ar izteiktiem muskuļiem, tad tā jau bija uz steroidiem, bet tādas nav daudz un ar to jau nodarbojas profesionāli.

aaalis  ...ir kam patīk.....

Gerio  Pārsvarā - patīk un nereti: pat ļoti patīk. Viņas iedvesmo arī mani pašu dzīvot veselīgāk, būt sportiskākam.

Kurts69  O! Atradu feinu tēmu. Vienmēr ir interesējis, kāda vella pēc uz trenažieru zālēm velkas beibes, kas tur neko nedara. Lēnām stampā(soļo) uz skriešanas celiņa, paralēli kaut ko rakstot telefonā, jeb apsēžas uz kāda ērtāka trenažiera un šad tad pakustinot kāju turpina kaut ko drukāt telefonā! Nafig to vajag? 2018-02-02

havjiers  barbijas ir vājas ,tizlas .sporta zalē ir amazones .patīk,bet tas uzliek arī prasības pret sevi . 2018-02-02

InJanis  Tautiesi !!!
Ira taks bezgala daudz alternjativas sporta zalem
A,alkogolisms,krogi,sadzives dzersana
B,narkomanija,ij lidzigas izdaribas,
C,azartspelju atkaribas
D, divanu ekspertu padarisana sezot uz divana ij komentejot piem,boksu, Mairi... ko tu cakarejies.....sita vajadzeja, ar kreiso, vot
E,datorspeles,ij visadas citas atkaribas pie ekrana, ( piem OHO )
F,parmeriga subkjimisko produktu paresanas,
G,narcisizms, speles ar savu pratu....ka butu, ja butu.......
Parmeribu ir milzums daudz,ij... atkariba (saprata robezas ) no sporta zales, nebut nav tas sliktakais manuprat kas ar cilveku var notikt.
Katra zina.... allaz manuprat ir jarespekte to..... cik milzums daudz megaTonnu dzelzu sis nelaimigais, atkarigais ir parcilajis, lai piem vasara, nekautrejoties varetu uzvilkt maicinju ciesi piegulosu.
Ta ka tautiesi... katram savs skelets skapi.....ij katram skeletam savi kauli...-)))
P.S. Man jau skiet ka tas sporta zales ( sen nesmu gan apmeklejis, doma ira, par netalu esoso LemonGym, bet.. tas ta....kamer ara pletiigi ziemigs laiks,driz jau paries -))) ),nav tas labakais variants....svaiga gaisa tomer fainak, paskrien, paskrien, pietupies, nopeldies, ij atkal pastaigajies.
Koroce Tautiesi...... Vesela miesa, vesels gars.....
2018-02-02

Vollija  Apmeklēju sporta klubus no padsmit gadu vecuma un nebūt nejūtos nomocīta, zaudējusi sievišķību un pārpolsterēta. Drīzāk sportiskās aktivitātes ir mana lieliska dzīves sastāvdaļa, kura palīdz justies foršai, veselai, enerģiskai un dzīvespriecīgai!
Es gan īpaši nepētu savas treniņa cīņu biedrenes, bet pieļauju, ka kāda ir pārcentusies ar sava vizuālā tēla uzpošanu, uztrenējot plecu daļu masīvāku par dibenu un gurniem (bet galvenais jau, lai pašai sievietei tas patīk), bet katrā vietā var atrast kādas pārmērības... Arī konditorejā, kurā, iespējams, sievišķīgi apaļīgās un maigās būtnes noteikti pārspīlē ar apēsto bulciņu/kūciņu skaitu!
...Un kādēļ Tevi tik ļoti satrauc sievietes, kuras Tev nešķiet pievilcīgas? Ka tik kāda no viņām nav nodarījusi Tev kaut kā pāri (cerams, ka vismaz ne fiziski)?!!:)
2018-02-11

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu