Jaunāku vīru !

Vai sievietes vecumā pēc 40, pēc 50 vai pat pēc 60 vēletos sev jaunu vīru ap 30 gadiem ? :)

Sanntana  Vīru /vīrieti arī mīļāko +/- 5-7 gadi. Ar partneri jāveido kādas attiecības, tātad arī interesēm jāsakrīt, bet ar bērnu 30 gadus jaunāku ?... par ko runāt ? (Mani bērni ir vecāki) Kas par problēmu 30 gadīgam puisim atrast partneri ?

Discreta  Intetesanti, manā ģimenē vairākos pāros vīrietis ir 7-8 gadus jaunāks par sievu. Problēmu tajā nav.

edding  Sanntana viedoklis
Interesanti, kādām interesēm, izņemot labu seksu, būtu jāsakrīt ar mīļāko. Jūs tērpus saskaņosiet, jeb stundām ilgi kopīgi klausīsieties mūziku? Smieklīgi. Attiecībās primārais esot sekss. Tad ko te velti muldēt. Veciem vīriešiem sekss nemaz nevar būt, tādēļ lai beidz sapņot. Ar sievietēm savādāk, tās var tik ilgi, kamēr kāds viņas grib. Dažreiz tie ir daudz jaunāki vīrieši. Un kāpēc ne. Kāda kuram daļa.

adamsone  Jā. Nāc tik šurp. Bet tu jau nenāksi. Turpināsi rakstīt un justies varens un iekārojams.

selnija_  Vīru ne! Kā jau iepriekš bija rakstīts: gaidot mājās var arī nesagaidīt, jo saticis jaunāku. Ir pamats baidīties.

Sanntana  Eldding, laikam pašam ir problēmas savos 49.
Pazīstu pāri kur vīrietim ir 60 un viņa sievai 44, un šobrīd ir ģimenē jaundzimušais nepilnu mēnesi . Tādu ģimeņu nav maz. Ne jau visus jāmēra pēc savas mērauklas.

Luusila  Jā, un vēl. Sievietes ap 40 savās vēlmēs un vajadzībās ļoti atšķiras no sievietēm ap 50, un absolūti kosmiski ir attālumi starp četrdesmitgadnieci un sešdesmitgadnieci.
Pavisam jautri kļūst, ja par pusmūža sieviešu gribēšanām sāk spriest tāds seskulēns, kam rieksti uz smadzenēm spiež 24/7
:)

AivarsN  Izdaudzinātā latviešu kapu kultūra tiek apdraudēta.

edding  Šis džeks ar ne savu bildi te raksta ne vienai vien. Un kad palūdz viņa foto, zūd kokos. Ne nu viņš precēs 60 gadnieci, ne ko, tikai izklaidējas.

elis  paņem kādu konjaciņu un aizej paguli kapos , varbūt atnāks apgaismība,
ja neatnāk paguli vel pāris naktis.

kabaree  Paskat uz Galkinu un Pugačovu :)

av2  kaada sskkirba cik vinnniem abiem gadu, ja abiem kopaa ir labi ? Tik lloti apnicis ssitais jautaajums te. Kur iisti ir cilveekiem saape, jaa kaadam paarim ir 10-20 gadu starpiiba? Kaada jums dalla???????? Skaudiiba, tas viss.

edding  Pie LV demogrāfiskās situācijas loģiski būtu 10 gadus jaunāks vīrs. Tad nebūtu tik bēdīgs skats ekskursantu autobusā- no 50 braucējiem, tikai 2 vīrieši, neskaitot šoferi, pārējās sievietes 60+, vairums no viņām atraitnes, jo pieklājīgi bijis tolaik precēties ar vecāku vīrieti. Lūk rezultāts.

av2  edding , taa gluzzi nav.. Redzi, jums/mums visiem jaasskkiraas tajos slavenajos 50-60. Un viiriessi veel ko atrod ( kaa likums, jaunaaku ), bet sievietes....brauc ekskursijaa :( Skumiigi, bet fakts.

Tinte  Vairums no viņām vīrus vairs negrib. Pat ne 30-gadīgus.

vellata  To smukdupsīti, kas tavā profila bildē, gribētu jebkurš netradicionāli noskaņots padzīvojis onkuls.
Iedomājos sev vīru meitas vecumā vai vēl jaunāku....brrr...

AivarsN  Tas dzīves ilgums vīriešiem ir ļoti atšķirīgs. Ja pārdzīvo 50 gadnieku krīzi,tad parasti nodzīvo ilgāk par sievietēm. Ja sataisījies iet pie tēviem pirmajā grupā,tad gan jāizvēlas tāda vecāka tantiņa,jo nebūs smuki,ka viņai pusgadsimtu tavu kapiņu jākopj.

Sanntana  AivarsN, paldies par komentāriem, bija par ko pasmieties.

Paula6  Vai autors pats kādai uzprasās? Bet ja nopietni, tad normāla sieviete neizvelēsies sev vīru 20 vai 30 gadus jaunāku, bet dzīve ir dzīve un visādi var gadīties. Ne jau ar gadiem cilvēks dzīvo, bet ar cilvēku, ar kuru sader kopā, ir intereses, hobiju lietas, veselība un kopā jūtas labi. Man arī bija 11 gadus jaunāks vīrs, kopā bija fantastiski un žēl ka nav vairs šajā saulē, tāpēc domāju ka tādas sarunas ir tikai tukšas pļāpas.

Basteta  Šusmas, kāds jautājums. Viss jau atkarīgs no abpusējas jūtiu ķimijas. Ja tās nav vai tā beidzas-tad ir rutīna un nav īpaši variantu. Vai nu jāmainās abiem , vai jāšķiras. Un pilnīgi vienalga, cik kurai pusei gadu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu