Sievišķība un seksualitāte

"Vēdas" un citas no senčiem mantotās zināšanu sistēmas vēsta, ka sievietes nedrīkst valkāt bikses, viņām jāvalkā svārki un kleitas, lai uzturētu savu sievišķību un ka tas ir sasitīts ar zemes enerģiju, bet tas mums, mūsdienu cilvēkiem, nav īsti saprotams arguments. Papētot dziļāk šo lietu, atradu, kas tas ir tādēļ, ka starp sievietes kājām nekas nedrīkst atrasties, un viņas kājām ir jābūt kopā. Domāju, ka tas ir sasitīts ar zemapziņu un signāliem, ko tas raida vīrietim, un to, kā darbojas sievietes un vīrieša savstarpējās enerģijas. Vēl īsti nesaprotu, kā tieši tas darbojas, bet tīri intuitīvā līmenī jūtu, ka tur ir milzīgs spēks. Acīmredzamās lietas ir, ka svārkos un kleitās sieviete jūtas sievišķīgāka. To uzreiz var novērot, sievietes kas nav sievišķīgas nekad neredz svārkos. Sievietes kam neinteresē sekss, arī nevalkā svārkus - mans personīgais novērojums. Nākamā acīmredzamā lieta ir, ka svārki parada sievieti lēnāku, viņa nevar paskriet, līdz ar to svārki māca viņai būt graciozākai un neskriet pakaļ, piemēram, autobusam - gluži kā īstai sievietei pienāktos - respektīvi, caur it kā kustību ierobežojumiem un dažām šķietamām neērtībām, māca viņām sievišķību un to, ka smagie fiziskie darbi, kur, kā likums, jāvalkā bikses - nav viņas lauciņš. Un pedējā acīmredzamā lieta, vīrietis visbiežāk dos priekšroku redzēt sievieti svārkos, nekā biksēs - kaut vai darba intervijā, tas visticamāk nostrādās kā pluss sievietes labā. Ko jūs par to domājiet un vai variet pielikt kādu vērtīgu domu graudu?

Labdiene  Rondijs, forma disciplinē, tas skaidrs. Bet vai seksīgs ir disciplinēts? Man kaut kā tās formas tomēr asociējas ar pakļaušanu. Vai tiešām lai sauktos par sievieti ir jāstīvējas svārkos un špiļkās? Ja kādai tā ērti un patīk, lai tik nēsā. Mani vairāk vilina brīvība kedās un biksēs, tad arī ar velo var normāli izbraukt līdz darbam.

AivarsN  Ja kristīgā baznīca nebūtu iznīcinājusi seno civilizāciju zināšanas un arī pašus zinātājus,mēs varbūt jau sen lidotu uz tālām zvaigznēm. Varbūt tieši pateicoties internetam,kurš sākotnēji tika paredzēts tautas zombēšanai,ir sākusies atmoda. Daudzi ir sapratuši,ka dzimumu vienlīdzības un citu degradējošu teoriju sludināšana sabiedrību ved pretī iznīcībai. Vēdas ir ļoti detalizēta un precīza instrukcija civilizācijas veiksmīgai attīstībai. Tās ir izturējušas tūkstošiem gadu laika pārbaudi un perfekti darbojas arī mūsdienās. Vēdas ir ļoti augsti attīstītas civilizācijas atstātais garīgais mantojums. Daudz ko no tā mēs šodien nespējam ne saprast,ne zinātniski pamatot,jo mums līdz tādam attīstības līmenim vēl tāls ceļš ejams,vai arī tik zemu esam pagrimuši,ka nespējam saprast to,kas mūsu tālajiem senčiem bija elementāri. Ir jau pierādīts,ka senā arhitektūra mūsdienu tehnoloģijām nav pa spēkam. Kur nu vēl garīgās lietas.

Ananda_A  Manuprāt, kaut kas ir sagājis grīstē ar sieviešu pašapziņu, jo tiek pārspīlēti uzspēlēta seksualitāte. Tātad patiesībā viņas nejūtas iekārojamas, ja jau tik atklāti sevi piedāvā. Jauni skuķi valkā apžmiegtas bikses, lai var redzēt, kā vāverīte žāvājas. Ja sieviete gados valkā apžmiegtas bikses, viņa sevi jau galīgi norakstījusi.

Ja sievietei piemīt patiesa seksualitāte, viņa var būt ietērpta kaut maisā, pietiek ar vienu acu skatienu, lai vīrietis to sajustu.

Iespējams, ka ar to zemes enerģiju tiešām zaudēta saite un kleitu valkāšana ja ne atjaunotu, tad vismaz klaji nedemostrētu, ka tajā kājstarpē bez caurumiņa nekā cita nav. Bet tur ir jābūt dzīvības nektāram, kas staro un smaržo uz visām pusēm, kas jātur tīrs un ne katram būs to dzert.

Ananda_A  Nezinu vai kleitās vaina, bet tas, ka jauni cilvēki hroniski netiek pie bērna, ka daudzām jaunām sievietēm klēpis kļuvis kā mironis, kur pat mākslīgi apaugļotas olšūnas neturas iekšā, tā jau ir nopietna problēma.

MrJones  Izskataas, kaa gribi laiku pagriezt uz atpakalj..! Muusdienaas, kad sievieshu ciinjas sporti jau kljuvushi populaari...kad esam jau nonaakushi pie feminisma izciiniitaas vienliidziibas, kad transgenderismi tiek popularizeeti...., kad lietot vaardus "mamma", "teetis", kljuust nepiedieniigi, ja tas aizskar visas paareejaas varaviiksnes kraasas,,,...vai saaksim piedomaat par sievishkjiibu?
Starp citu, paklausoties intervijas ar sportistiem.."Ko domaa par sievieshu boksu?" ..patiesiibaa shaads jautaajums nemaz netiek uzdots..vien sakaraa ar karjeras virziibu, uzlabojumiem, kas jaaveic....neviens nekad neteiks, ka tas nav sievishkjiigi! Vieniigais, Sergejs Kovolevs, izteica ka tas neesot sievieshu sporta veids...!

neko  ". Sievietes kam neinteresē sekss, arī nevalkā svārkus - mans personīgais novērojums."

Nu man tie novērojumi ir pretēji :) Varētu pat teikt ne reti ar sievietes kas ģērbjas uzvērti sievišķīgi (tikai svārkos utt) tā kompensē dabīgās sievišķības trūkumu. Tās, kam viņas dabīgi netrūkst par to tik daudz nedomā.

"smagie fiziskie darbi, kur, kā likums, jāvalkā bikses - nav viņas lauciņš."
un tagad iedomājies tādu pagājuša gadsimta sakuma sievieti, kas rīta agrumā ar savu 40kg drēbju paunu dodas iknedēļas veļas dienā uz Daugavas krastu lai visu dienu viņu tur berzu, velētu un skalotu gana aukstā pavasara upes ūdenī. Ar plikām kājām aukstā ūdenī un tā visu dienu. Tā nu viņas darīja, viņu mātes un neskaitām paaudzes pirms viņas.

Rouzita  Tas, vai sieviete ir sievišķīga, atkarigs no viņas būtības, no sievišķo hormonu daudzuma. Parējais- skatoties pēc lietderiguma, gadalaika, pasakuma rakstura. Uz balli es bikškostīmu nevilkšu, uz citām vietam kādreiz ari uzvelku bikses.

kuks10  man patīk sievietes dzinšu biksēs+šortos vasarā..,cik viņas ir seksīgas un skaitas...)))ātrāk atnāktu vasara..

Mailija  Es vienādi sievišķīgi jūtos gan svārkos,gan biksēs.Un vispār uzskatu ka apģērbam jābūt ērtam lai kustības neierobežo.Ja es varēšu lēnāk pakustēt vai tad kļūšu no tā sievišķīgāka.Ko tik nabaga sievietes nav darijušas visos laikos lai tik būtu tipa sievisķīgas.Gan korsetēs spiedušās,gan etiķi dzērušas lai būtu bālākas-tātad sievišķīgākas.Gan tievējušas līdz anoreksijai.Nerunāsim jau pār mākslīgajiem pupiem un sardeļlūpām-ar tak viss sievišķības vārdā.Tāpēc ka kāds onkuls pateica ka tā redz ir smuki un tātad sievišķīgi.Tātad lieta ir ne jau brunčos.Vecis brunčos tak nepaliek par sievieti.

elis  Kaut kur lasīju , ka mājas sieviete ja nēsā svārkus (garus) tad pārvietojoties itkā ieriņķo pozitīvisms , nu tā, kā iegriež mājas auras harmonija.
Un tas varētu būt arī skaisti, piemēram lieldienās planē pa virtuvi rakstainos bruņčos un krāsotu olu katliņu rokās.....
p.s.
Pēc vēdiskās kultūras arī matus nedrīkst sabiedrībā izlaistus nēsāt , ha ha ha
Un cilvēki vismaz gadu viens otru iepazīst pirms abi izlemj vai veidot attiecības ha ha

kvarts  Ja gribas sev apkārt redzēt kārtīgas sievietes tad jābūt ir īstam vīrietim, jo kāds pats esi tāda ari ir tava apkārtne( sabiedrība, kompānija u.c.)

aaalis  ...piekrītu....., lielajam vairākumam....

Paula6  Sievišķība un seksualitāte ir iedzimtas (piekrītu bumbastikam) un to vēl vairāk pasvītro sievietes izturēšanās, valoda, stāja, žesti un mīmika, sievietes iekšējā harmonija, miers un, protams, arī apģērbs. Ne mazāka nozīme ir audzināšanai ģimenē un to sievišķību meitenei vairāk sniedz tēvs.
Vēdu mācība ir viens, bet mūsdienu dzīves ritms uzliek savu spiedogu, tomēr sievišķīga sieviete labi izskatīsies arī bikškostīmā un kurpēs ar zemāku papēdi, jo tikai sieviete pati jūt, kad viņa jūtas kā sieviete un ir jutekliska. Sievišķība nav arī teatrālisms. Gribot akcentēt savu seksualitāti, sievietes un meitenes bieži vien aizmirst, ka sievišķība ir arī viņas veselība, ne smēķēšana un alkohols. Liels plus ir tas, ka sievišķīgas sievietes priekšā vīrieši izturas džentlmeniski un tas ir patīkami.

Jevpistinija  Patīk bikses. Un manam vīrietim patīk, kā pieguloši džinsi izceļ manu lielo pēcpusi. Bet vēl vairāk viņam patīk, ja esmu kaila. Un ko tagad - plikai man pa ielām staigāt?! (Jēziņ, brīžiem tāda sajūta, ka daži joprojām rijā dzīvo, bet logu ar stikla rūti redzējuši, kad muižā šķūtīs bija!)

Paula6  Rondij: par sievišķību negribu gan pilnībā piekrist, jo, esmu redzējusi kā sieviete pūlējās cik viņas spēkos būt iejūtīga, līdzjūtīga, centās ģērbties, pucēties un rotāties, bet kā īlēns nāca ārā uzspēlētība un teatrālisms un tā līdzjūtība un iecietība bija kā "kāpšana" dvēselē. Ja cilvēkam nav no dzimšanas ne mācīts līdzi patiesi just, ne būt meitenei un ne sievišķīgai, tad, tāpat kā ar gaumi un kultūru, tu vari mācīties, bet neiemācīties. Sievišķība ir sievietes iekšējā būtība, ne ārišķība.

plikaaKAAJA  bikses ir visos austrumu sieviešu tērpos....tā, ka kaut kas pazudis tulkojumā:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu