Anālais sekss.

Vai tiešām tas var sagādāt sievietei baudu. Vai sievietes tam piekrīt tāpēc lai izdabātu sava partnera iegribām?

Labdiene  av2 :D katra trešā, sasapņojies! Drīzāk katram trešajam mazā krāniņa īpašniekam no tā ir kaifs, jo kompresija lielāka. Pazinu vienu šāda seksiņa cienītāju, grūti viņam gāja ar partneres atrašanu. Ja vēl sākumā vēlmē izpatikt kāda piekrīt, tad ilgtermiņā pasūta tāpat. Pat prostitūtas par to grib extra naudiņu un ne visas piekrīt. Ja jau tas būtu tik kaifīgi, tad taču būtu vienā cenā ar minetiņu.

Pillerina  Domāju - sēdoša darba nomāktiem ļaudīm noteikti ļoti labi noder :-)
Es tik nesaprotu - kā to var izdarīt, ja dibenā ir hemoroīdi? Un ar kādu lubrikantu tad ieziež to seksrīku?

Pillerina  Vēl - varēja padalīties kāda ar šo pieredzi - kā pēc tam ir piedzemdēt - plīsumi, fistulas utmldz? Kā pēc gadiem ir pastaigāt un spēt saturēt iekšējo zarnas saturu? Jānēsā jaunākiem cilvēkiem - tā ap45 +/- jau pēc kādiem gadiem pamperi - tas būtu loģiski?

elis  Ja saeļļo tad kompresija ir praktiski vienāda,
Sieviete var brīvāk sev pamastrubēt procesā netraucējot vīrietim darboties + psiholoģiskais. Tas viss summējoties veido abpusēju foršu laika pavadīšanu.
Ja seiviete pēc 30 no tā vel nav iemācījusies gūt baudu tad viņai vienkārši nav bijis īstais vīrietis.
Ja autors pēc 47 uzdod tādu jautājumu, tad izsaku viņam līdzjūtību, un visām tām sievietēm kuras dzīves laikā kaut nedaudz centies apmierināt...

Torpedo  Mani vienmēr izbrīna pamatā sieviešu nostāja atiecību lietās. Tipa, to, ka jāiet, teiksim, darbā vai grib vai negribās vai pie zobārsta, tāpēc, ka tā vajag un tā ir pareizi un tā ie vienīgā pareizā izeja, to viņas saprot.
Bet attiecību lietās viņas ieslēdz kkādas princeses - to gribu, to negribu. Bet tur tak ir tieši tas pats, kas darbā - _ak, negribi? nu, tad rēķinies ar sekām_

verso  Arī Freids ir tikai viens no gudrajiem, kaut arī psihoanalīzes pamatlicējs. Katram tomēr ir jāklausa savām iekšējām sajūtām un jādara tas, kas patīk, nevis visu pēc kārtas.
Vienmēr ir izņēmumi. Daži gūst baudu arī ar zvēriem, vai līķiem droši vien...

shining  tās, kuras puritānes, squares, nemēģina vairāk par vienu reizi - un tad "viss ir slikti" ... savukārt citām tas ir ātrākais veids kā nonākt līdz orgasmam.

Torpedo  verso, ja darīsim tikai to, kas pašam patīk, tad nekādas attiecības vispār nevar pastāvēt. Tev dikti patīk traukus mazgāt un ēst vārīt? Bet, ja grib vīru un bērnus, tad tas vnk ir jādara, jo citiem to vajag. Tieši tas pats par anālo sex. Ja vīram gribas, var jau atteikt, bet vienmēr jārēķinās ar sekām, ka viņš to meklēs tad citur

eloiza  Ārprāc kādas kaislības! Un tie lielākie zinātāji tie...kas neko vairāk kā tumsā zem segas,misionāra pozā nav iedrošinājušies pamēģināt. Tak pasargdies tas nav pareizi un pieņemami!
Un vai tiešām šī ir tā lieta,kuru apsriest ar jebkuru.

ViktoriaV  Torpeeda, bet ja pienjemsim teoreetiski protams, tevi sieva sagribees izstraponeet pa skarbo, tu arii klusi smilksteedams dosi? :D Ko var muldeet te. Katram savs. Man patiik piemeeram un guustu baudu. Ir kam nepatiik. Ir kam patiik bet nedabuu, bet tamdeelj nemiil mazaak partneri bet gan respektee vinja sajuutas. Lai gan tikai ja traumeets tur, tad var buut nepatiikamas izjuutas, bet ja labi un maakuliigi sagatavo tad ir mmmmm ;) Un viss ir tikai galvaa ;)

leopardine  http://zeltene.lv/atklati-un-patiesi-arstu-viedoklis-par-analo-seksu-18plus/7290

Palasiet te proktologu viedokli. Taisnās zarnas plīsumi, hemoroīdi un fekāliju nesaturēšana ir realitāte.

leopardine  Un visi apraksti par anālo saistās ar to kā mazināt sāpes. Lubrikanti ar anestēziju, īpašas pozas etc. Kāpēc ir jādara kas tāds, kas rada ārprātīgas sāpes. Man nedēļu vēl sāpēja pēc mēģināšanas. Tad es labāk vispār iztieku bez vīra, ja tāda ir cena par būšanu attiecībās. Tā ir brutāla vardarbība pret sievieti, lai vīrietis gūtu kaut kādus tur baudas augstumus.

edding  Deisa? Taisnajā zarnā ir G punkts? Tas ir jaunums. Apskaties, kur taisnā zarna, kur maksts. Tad jau to dibenu jāizmaļ tā, ka maz neliksies, lai caur taisno zarnu tur tiktu.
Laskovij, bet protams. Nav tur sievietei pilnīgi nekādu baudas nervu. Jā, dažas tēlo/ tāpat kā orgasmu/ lai noturētu vīrieti. Tikai maldās. Zinu pāri, kur sieva dod kur tik šis grib, vienalga viņš apkārt jājas.

ViktoriaV  eddig, aanusaa nav nervu? :D Tev tieshaam tur nav? Taa ir viena no erogeenaakajaam zonaam cilveekaa ;)

bestija  Mēģināts ir,bet nepatīk.Kas tur ir no kā varētu kaifot?

verso  Torpēdi, tāpēc jau attiecības veido 2 cilvēki uz savstarpēju cieņu, mīlestību utt., un pārrunā arī šādas lietas, vismaz es parasti neslēpju to, kas man nepatīk. Ja kāds bez tā nevar dzīvot, tad tak neveidos attiecības, vai es kaut ko par attiecībām nesaprotu? Ir lietas, kuras nevar izvēlēties, patīk vai nepatīk, ja runājam par trauku mazgāšanu vai elementārām ikdienas lietām, kuras agrāk vai vēlāk ir jāizdara.
Attiecībās cilvēki māk nobalansēt vajadzības, pretējā gadījumā tās nav attiecības, ja kādam jāšauj pa kresi. I nafig man tāds jāklis, ja pirms tam ir atrunātas katra vajadzības un vēlmes???

Epifanija  tantukiem vienmēr ir paticis, ka šamiem ieliek no aizmugures, tad jau nebūtu tādas reakcijas par šo tēmu, liec tik iekšā un mute būs ciet uz nedēļu, no baudas!:D

Torpedo  verso, nu vai zini - lielā, baltā mīla nav nekāda grāmatvedība vai darba pārrunas, kur pirms kādu pieņems darbā, izjautās visu un tad skatīsies, vai ir pieņemami! Ja kādu mīlēsi, tad dosi gan akaļjā, gan ausē, gan kur tik viš gribēs!! Tāpēc arī saka, ka anālais sekss ir labs pierādījums, vai ira vai nava tā lielā baltā

Deisa  Tiklīdz runa aiziet par pakaļu, tā krīt ārā dažiem labiem tādas zināšanu pērles....
Nu jā, ja pērles krīt, tad jau nervu nav, droši vien muskuļu arī ne, citādi turētu ciet. :D

leopardine  Deisa tu taču esi grūtniece, tad jau tā nemaz nav, ka tikai anāli mīlējies. Vai tiešām šajā skaistajā gaidīšanas laikā vajadzēja ar tādām tēmām aizrauties?
Torpedo, ja ir liela balta mīla, tad ar otru nemanipulē pieprasot kā mīlas pierādījumu no otra viņam nepieņemamu un sāpīgu seksa veidu. Ja mīl, tad rūp kā otrs jūtas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu