Kādi ir partnera ieguvumi, sniedzot orālo baudu?

Gaidīšu vīriešu atbildes - no kā sieviete jūsuprāt gūst kaifu minetu taisot - no tā, ka rīšanas reflekss nostrādā un ir uz robežas ar vemšanu, šausmīga bauda no spermas garšas vai no tā, ka ir noteicēja pār vīrieša uzparikti un var arī to nokost, ja nu kas?
No sievietēm interesē atbildes - ko jūsuprāt iegūst vīrieši apmierinot sievieti orāli - nenormāli garšo, grib pašapliecināties, ka var baudu sagādāt ne tikai ar tam paredzēto rīku vai baudu gūst no mēles ritmiskas iebāšanas tunelī vai piespiešanas.
Apzināti jautāju nevis, kāpēc pašiem ko patīk vai nepatīk, bet kāpēc būtu jāgrib otram. Cik mēs daudz no tā otra saprotam?

Karlitoooo  Nu šeit jau varētu veselu referātu sarakstīt, jo cilvēki ir dažādi... Protams, ka savu daļu ieliek apkārtējā informācija(porno, nostāsti utt), bet sava daļa ir arī kkas dabīgs un neizskaidrojams. Katrs cilvēks ir unikāls ;)

verso  Deisa, ne silts ne auksts var būt tikai tad, ja to dara neiejūtīgi, bez iedvesmas kā pienākumu :)) Sasmējos, iedomājoties skatu, kad to dara, piemēram, paralēli lasot grāmatu vai lūrot telefonā :)

vilks28  Ir tāda veca anekdote.
Bordelī emma taisa vecim minetu un vecis šai prasasa, vai tev patīk ,vai tu norīsi . Uz ko šī atbild, jā ka patīk un ja piemetīsi vel 10 euro ,ka tad rīs arī.

baluba  Ne jau visiem patīk minets, un ne visām kunis. Tas arī jāņem vērā.

Pillerina  Vīrietis, kuram ir lielāks "metamais" - viņa orāla apmierināšana palīdz izlīdzināt virslūpas grumbiņas. Tas točno ir pierādījies. Ja vīrietis ir ar mazāku - nevar īsti līdz "tunelim" mutē aizkļūt. Bet atbildot uz jautājumu - tas ir jauks pasākums, jo ir ļoti jauks vīrietis. Ar jebkuru tas nesanāk. Un vīrieši kaut kā jūtas tādi kā augstāka ranga objekti, tas arī točno. Kaut kāda pašapziņa :-)

Torpedo  Viss ir vnk - ja sieviete norij tad mīl un otrādāk

baluba  :D :D :D tiešām vienkārši :D

neko  Vadu sakot nav ko te ņemties riņķī apkārt, ja dara tad "sprauž iekšā" un nav ko sarežģīt lietas:)

Eiropa  Deisa, saņemies un saudzē sevi, mēs morāli atbalstīsim!

Mailija  Es domāju vīrietim ir patīkami ja viņa sieviete kaifo,ja tas viņai sagādā baudu.Tas tak uzbudina un uzvelk vēl vairāk un vēl vairāk gribas to darīt.Ja sieviete ir pret to vienaldzīga un vnk papleš kājas un skaita mušas uz griestiem,tad nedomāju ka vīrietim to būtu interesanti sniegt.Man arī nebūtu interesanti statujai veikt minetu.

LaskovijMerzavec  Tad var ari jautāt - kādēļ skūpstamies, kādēļ glāstam partnera ķermeni, kādēļ mums erogēnās zonas, vietas. Kādēļ minets būtu jāizdala atsevišķi no visa kopuma?

Kādēļ vispār kko daram izņemot - iebāz un pakustini!!

DanaL  Domēju, ka vīrietis, apmierinot sievieti orāli, realizē savas pubertātes vecuma fantāzijas. Nesen gluži nejauši dzirdēju jauna vīrieša atzīšanos, ka viņa lielākā vēlme esot iebāzt savu pirkstu TUR. Un ja nu viņš vēl to visu pagaršo...

Jāpiebilst, ka pārāk ilga aizraušanas ar šo nodarbi var panākt pilnīgi pretēju efektu - sieviete nogarlaikosies un aizmigs.

jollyroger  Skaidrs, dažiem viss notiek tikai misionāru pozā, un vispār- jaunais gads biežāk.

baluba  .... jā jā Dana :) , un sievietes atpūtina muti no runāšanas :D
Ja nepatīk to darīt tad nepatīk, jo ja to dara ne ar patiku un kaifu, tad nafig tādu orālo - fiksi čiki piki, un gulēt :)

BIRNBAMS  Tuneli iebazt meli nav ne vainas!

av2  ieguust hormonus, vajadziigos. Sex bez forssa oraalaa ir....galiigi garaam. Kaa braukssana pa autobaani...70 km/st.

wildangel  Piekrītu viedoklim, ka cilvēki ir dažādi - katram savas patikšanas, vai nepatikšanas.
Bet tas, ka sievietes tēlo kaut kāda iemesla dēļ (un tādu ir ļoooooti daudz) tas nu ir fakts - tāds pats fakts kā tas, ka vīrieši tam notic, ka sieviete spiedz un elso dēļ tā, cik viņš prasmīgi sievieti apmierina:))
Tās, kuras apgalvo, ka nekad mūžā nav tēlojušas - melo pašas sev:)

AivarsN  Vistīrākā ķīmija. Ja tā nav vispatīkamākā smarža pasaulē,tad tas nav īstais cilvēks.

irgo  Gaumes lieta, cits nespēj iedomāties savu dzīvi bez alus , bet man ir tikai rūgta zupa un nekas vairāk....brrr

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu