Ja vīrietis sievietei atsaka seksu?

Ir jau pierasts ka tās sievietes vīriešiem atsaka.Ka tie vīrieši tādi uzbāzīgi un tiem tikai sekss ir prātā.Un te es nerunāju par patstāvīgām attiecībām,jo tur var būt dažādi apstākļi.Bet gan kaut tepat OHO vai kādā citā portālā ja sieviete pati vīrietim piedāvā seksu un tas atsaka.Vai tas kaut kā var aizvainot vai ievainot pašapziņu?

verso  Viktorija, a moš tur nevis konkurente, bet konkurents? :D

AivarsN  Kāda tur vairs interese,ja medījums pats piedāvājas lai to nomedī?

scheriff  Ja sieviete nevēlas ar konkrētu vīrieti seksu, viņa ir normāla sieviete.
Ja vīrietis nevēlas ar konkrētu sievieti seksu, viņš ir normāls vīrietis.
Nevienam nekas nav jāpierāda, jāizdabā, jāsniedz žēlastības dāvanas vai kādas citas veltes.
Intīmus brīžus vajag pavadīt kopā ar tiem, ar kuriem ir patīkami no rīta kopā pamosties.

dzozefinaups  Ja sieviete,pirmaa, piedaavaa sexu-tad ir ar putniem.... -ja viirietis to atsaka-tad vinnam tukss buuriitis.....

Liigucis  Dzozefinaups! Interesants viedoklis, bet jautājums bija vai tas ar tukšo būrīti var aizvainot vai ievainot to ar putniem, ja atsaka viņai???:))

dzozefinaups  To-ar putniem....nekas neskars...-atradiisies kaads ar pilnu buri....

miers2  Temata jautājums ir nekorekts :( Protams, ka var atteikt kniebšanos, ja tā sieviete nepatīk to vai citu iemeslu dēļ..var atteikt, ja līdz viņai neērti nokļūt..Kas tur tāds, ka nevarētu atteikt? Slikti ir tad, ja par tādu nieku apvainojas

Hustler_  Tieši atteikt tā kā nebūtu smuki. Bet tā netīšām likvidēt viņas vēlmi uz seksu ar tevi.... Kāpēc gan ne?

Edg  Iz anekdotes...

Medicīnas akadēmijā profesors lasa lekciju. Tās laika uzdod jautājumu auditorijai - kā sauc vīrieti kurš grib, bet viņam nestāv?
Visa auditorija korī - impotents....
Profesors - bet kā sauc vīrieti kuram stāv, bet negrib?
Auditorijā nāves klusums. Profesors - nu vai tad nebūs neviena kas zinātu?
No auditorijas atskan mazas studentītes balstiņa - draņķis, vienkārši draņķis...

EivaGreisa  Oi, nav gadījies, ka atteiktu, ja man pietiek drosmes uzmākties... :)

shining  Viss atkarīgs no atteikuma ietērpa, jo kā zinām, labs diplomāts pratīs pasūtīt otru d, tā ka tas ar smaidu turp arī dosies. Tomēr, nediplomātiskajos gadījumos, ja sievietei nav pašcieņas (daļas no pašapziņas), tad atteikums izraisīs negācijas - amplitūdā no dusmām līdz bēdām, visdrīzāk, ar turpmāko attiecību pārtraukšanu. Sievietei ar pašcieņu var būt neilga vilšanās, un, liela iespēja palikt draugiem. Humors, cilvēcība, un - kā nu kuram attiecības ar melošanu - patiesums būs vinnests abiem.

MrJones  Nus....nez nez,,,..autors tik Pareizs,,.pie saviem parametriem, lai gan citreiz diic, ka neviena vinju negrib..? Kaa tas viss liimeejas kopaa...? Izskataas, driizaak vareetu buut Bumpastika..!!

Bet par teemu,..es nekad neatteiktu ja man sieviete PATIIK..un tam nav noziimes vai pati piedaavaa! Vieniigi taados gadiijumos, kad esmu aiznjemts vai nepatiik....un tad jau domaaju sievietei pat praataa neienaaktu piedaavaat, jo kljuustu izvairiigs un distanceets! :)

Geisha  Var jau gadīties arī uzrauties uz tādu dāmu kas atriebsies. Nu tipa. Iebaros viagru, sakacinās vīrišķi un pati fiksi notīsies miglā.

ViktoriaV  Verso, nezinu tik aizdomiigs neizskataas, lai gan gudrs, humoriigs, simpaatisks, bet kas zin, kas zin :D Tagad jau nevienam nevar ticeet kameer nepaarbauda ar tausti, tad varbuut arii atklaajas sleeptie talanti un iistaa sexualitaate :D

janisqwerty  Hm !!! Tas pilniigi dabiski ! Atliek pajautat -,,jums kaut reizi muzaa triperis vai akuuts sifiliss ir bijis ??? ,, Krievu rulete nav spele ko var speleet ikdienaa , jo vienaa ligzdaa tomeer ir ista lode . (Saj gadijumaa caurumaa !) :):):):)

shining  Ko jūs tur tripersifeļojaties? Infektoloģijā ir aksioma: "ja nav drošu datu par pretējo, uzskatīt, ka pacients ir inficēts." Ja tomēr gribās rotaļas ar uguni, tad vismaz atturieties no ķermeņa šķidrumu apmaiņas, un, lietojiet lateksa barjeru visās iespējamajās vietās - t.sk. arī orālā seksa laikā.

_Krasula_  Hmm...vai tad sievietes mēdz piedāvāt seksu? Es biju iedomājusies, ka viņas dažkārt mēģina pavedināt. Un tas nav viens un tas pats.

verso  Viktoria, tagda zhmi pedalji, paka nje dalji :D

ViktoriaV  Verso, tak nidajut i tak :D Zhmi ne zhmi :D

av2  nu ja divaam atsaka, nu nezinu, tas ir nopietni. Meiteneem trauma uz vissu atlikusso muuzzo....;(
Ja nopietnak, nu nav forssi atteikt, bet ja konkreetaa sieviete absaluuti neintresee sex jomaa , nu nafigaa likties ar vinnu guulta? Pienaakums kaads, vai kaa?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu