Kaisles ķīmiskais sastāvs un tā ilglaicīgā uzglabāšana

Kaa saglabaat kaisliigas attieciibas ilgterminjaa? Vai tas ir praats, kas to rada? Un kur vinja daudziem pazuud jau peec dazhiem meeneshiem?

Paula6  Jutekliskums, kaisle ir iedzimta un saglabājās uz mūžu, ja satiekas divi līdzīgi, tad pat parasts skūpsts vai pieskāriens var izraisīt bangojošu kaisli + ja abiem ir garīgā saite un saruna ar domām. Uztrenēt to nav iespējams, tikai var no jaunības kaut ko saglabāt ja saglabājas savstarpēja pievilkšanās un ja tā nav izkaisīta vējā.

makinlijs72  kaisle nav prece,pakalpojums.to nevar dot ,izsniegt,pārdot.tirgus attiecībās tā pazūd aiz imitācijas.manuprāt pretēji meksikāņu seriāliem tā slēpjas mierā,nosvērtībā,dabiskumā,humorā nevis uzkrāsotā,mežģīņotā samākslotībā un drāmā, histērijā par katru sīkumu.

Deisa  Ķīmiskie procesi, kas nodrošina ar kaisli, ir balstīti uz vairošanās instinktu, tāpēc jau arī ir tik bieži, ka vīrieši sūdzās par to, ka sākumā viss bija ok, bet vēlāk sievas paliek negribošas, jo dzimumiem šie dabas dotie instinkti ir atšķirīgi - sieviete dabū pa kādam bērnam un viņas misija ir piepildīta, viņai nav vajadzības vairoties pa labi un pa kreisi, viņas interesēs ir savu(s) bērnu(s) maksimāli kvalitatīvi sagatavot palaišanai savā dzīvē, tāpēc arī kaisle un vēlme pēc mīlēšanās lielākoties nav ar tādu intensitāti kā vīriešiem, kam no dabas dots ir savu sēklu sēt kvantitātei, ne kvalitātei.
Lai, apkopojot dzimumatšķirības, kaisli noturētu, būtu aktuāli, lai vairāk gribošais partneris nekļūst apnicīgs ar savu gribēšanu dzīvesbiedram, jo kaisle viennozīmīgi samazināsies, ja tiks seksots pienākuma pēc. Ko darīt tam, kas grib vairāk? Aizvietot ar kaut ko citu, gluži kā ar atkarībām - no tām nevar tik vienkārši atbrīvoties, bet tās var aizvietot ar kādu citu aizraušanos.
Tas, protams, ja skatāmies tikai pāra attiecību perspektīvā. Reālajā dzīvē diemžēl tik vienkārši nav, jo ir apkārt citi cilvēki un ar mūsdienu izbalējušajām morāles normām nav nemaz grūti apmierināt savas pirmatnējās vēlmes nogriežoties pa kreisi, ne apgrūtināt sevi ar sadarbības risinājuma meklēšanu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu