Kā vīriešiem tas izdodas?

Dabūt gatavu seksu gandrīz ar jebkuru sievieti. Man pašai ir jāpapūlas līdz atrodas kāds, ko iekāroju. Kura smarža šķiet patīkama, balss ausij tīkama un izskats pievilcīgs. Bieži ir tā, ka jau randiņa pirmajās sekundēs ir skaidrs, ka te nekas nebūs nav un viss. Jums nav kaut kāda nepatika pret nepievilcīgu partneri? Kā var patikt tik daudzas?

MrJones  Kaut kad senaak bija teema, kuraa viens no dusmaam izceert sievietes,,..nesmukaas.....visaadas....neatceros gan kaadaa noluukaa, bet Fakts kaa taads IR...!
Man jau liekas, ka taa kaada novirze,,...bet..ja par to, ka vnk., patikshanas loks plashaaks, tad padomaajiet sievietes, ja viirieshi buutu tik pat cimperliigi, kaa JUUS....vai cilveece neizmirtu...?

benzingalva  oi plika muldēšana, sievietēm tāpat, kad pareizais vīrišķis blakus tad ceļi mīksti un slidena paliek kā gliemezis:P))))))

aston  Jola tas ir loti vienkaarshi. Virietim parunashana un dzimumakts ir divas dazhadas lietas. Un tapec nav ipashi svarigi, ja sieviete runaa to kas mums neinteresee, to var pieciest, upureet :)
Parasti sievietes ´nesmird´, vinjas mazgaajas, lieto kautkaadu kosmeetiku. Taapeec smarzha nav probleema. Nu ja nu galiigi kaada tieshaam necieshami smird, tad jau var nomazgaat, vai daudz shnabi iedzert, taa ka smarzhu nejuut :)

SeyMoor  Jocīgs apgalvojums, ka gandrīz visi, gandrīz jebkuru... Katram tomēr sava latiņa.
Visu izšķir slāpes. Paēdušais vircas bedrē ēdiena părpalikumus nemeklēs..

MrJones  Man nav nekas pret melniem kakjiem, tad jau driizaak pret tumshiem cilveekiem, kas var paarskriet celju,,..ari pozitiivie maanji ne visai pavelk, kaa piem., ruds runcis jaatur maajaas, tad vairoshoties labklaajiiba!
Driizaak, paljaujos intuiicijai...censhos izpeetiit processus, lai prognozeetu iespeejamaas sekas..!

MrJones  21:33

Kljuuda

/celjo uz teemu par maanjiem/

JurisK  Tas ir nepareizs pieņēmums. Protams, ka var, bet ne ar visām gribās. Uzdabūt stāvošu veselīgam vīrietim var praktiski jebkurā laikā, bet tas tāds tehniskais variants. Un, ja kas - kā teica slavenā daktere Orleāne - vēl tak ir prostāta un pirksts pakaļā(neprecīzs citāts). Jā, esam roboti, tik jāzin podziņu nospiest.

av2  kaa ir viiriessiem? Reti kura vispaar intresee, ta ir. Neesat juus taads....."saldais eediens" , ka iedomaajaaties no sevis. Raksturinni jums...:((
Un, jaa, ta kuraa intreesee , to arii dabuujam.

Vanesa15  Vienkārši ietrennēta acs uz ´´pareizo´´ auditoriju. Tādām, kam ilgstošāk nekas nav bijis, piekrišana nav, un tādas vieglāk nāk. Vai izmesti āķi uz tādām, kas pašas piedāvājās, varbūt pat ar netiešiem tekstiem.
Visas viņi nevar dabūt. Un pie tādām - teiksim pieprasītām, savu vērtību zinošām, kas nedāļās savu vāveri pa labi un kreisi, viņi savus spēkus nemaz nemēģina.

Rouzita  labāk ruds kaķis mājās nekā visurgājējs:)

Deisa  Šo nosaka vīrieša apzinātība + vīrišķie hormoni. Jo vairāk testosterona jo vairāk un biežāk "riekstus spiež", savukārt apzinātība liek domāt - ar ko, kāpēc, kādas būs sekas. Jo domā mazāk, jo vairāk kam var uzkāpt, jo instinkti paredz sēt sēklu pēc iespējas vairāk augļu aiz sevis atstājot ar savu ģenētisko kodu. Un kontracepcijas iespējas veicina nedomāšanu, par sekām jādomā daudz mazāk. Ne velti populārāko kontracepciju radīja vīrieši ne sievietes.

scheriff  _Jola_
Krāniņa esamība norāda uz iespējamo dzimumu. Atkārtošu - iespējamo. Tad jau varētu teikt ka visi vīrieši ir geji, interesējas par maziem zēniem, dzīvnieciņiem, aplecina visas kam vagīna bez izņēmuma utt. Vīrietis, tas nav dzimums, tas ir tituls.
Tāpat kā ir Vilks, suns, ķēdes suns, krancis un tā specifiskā trīcošā "žurka", kurai uzvelk džemperīti un nēsā rokas somiņā. Tā ir tava izvēlē ar kuru no viņiem ielaisties un veidot savu priekšstatu, bet visus pēc vienas mērauklas nemēri!

vilx  Protams, ka ir Vilks, kā gan savādāk. Bet arī vilkam ar gadiem ne uz visām paceļās. Jaunībā jā, tad bija reāli- ka tik caurums. Tagad patikšanu prasās.

Luusila  Izstāstīšu ērmus.
Jauni vīrieši dzēra kopā ar skuķiem. Viena "dāmīte" tā apdzērās, ka atlūza. Tēvaiņi vakara programmu papildināja ar seksu. Nākamās darba dienas rītā es brīnos, ko tie čaļi svilpj un rāda nekaunīgus žestus minētai "dāmītei". Klačas skrien vēja spārniem, un es uzzinu notikušo. Tolaik mani izbrīnīja, ka šie tak paši dzēra, paši kāpa, paši jāja,-...bet apsvilpa neba sevi, bet skuķi. Viņu acīs viņa bija kļuvusi par mauku, bet attiecībā paši uz sevi viņi neko necienīgu un apsvilpjamu nesaskatīja.
Līdz šai dienai es nesaprotu, kā viņiem nebija pretīgi ļurkāties turpat, kur nupat iepriekšējais piepuņķojis...

scheriff  Luusila!
Vai Tu, lūdzu, varētu vairāk pastāstīt par tiem skuķiem! Izklausās ka tur bija vairākas daiļā dzimuma pārstāves. Tika daudz jau man ir skaidrs, ka tā bija īpaši "smalka" tēvaiņu kompānija - best of the musors. Ideāla kompānija ar ko pavadīt brīvo laiku un vēl iedzert, itīpaši ko pats neesi nesis līdzi. Skaidrs man arī par to "dāmīti", kura būdama komā izbaudīja visus seksa veidus, un vēl pēc "pašas iniciatīvas".
Man tikai nav skaidras divas lietas: Ko šīs godpilnās sievietes meklēja šādā apšaubāmā džentlmeņu kompānijā? Visvairāk tomēr man interesē, kur palika "dāmītes" draudzes, kad viens cēla tai svārkus augšā un otrs pogāja vaļā bikšu priekšu?

av2  scheriff - +++
Kaa var cilveks noklluut taadaa, ibj, lopu kompaanijaa....negribot???

Luusila  scheriff, tur esot bijušas divas. Otra kompāniju pametusi, bet atlikušajai bijis jāaizslēdz telpas- tas notika darba vietā. Tēvaiņu kompānija- krāvēju brigāde. Pārsvarā precējušies, kāds pārītis laikam brīvie. Notikums sens, laiki citi; tikai (ne)tikumi gan šķiet itin mūsdienīgi. Un es nelietotu vārdu salikumu "godpilnās sievietes" bez pēdiņu izmantošanas, ibo pats jau saproti, cik "goda pilnas" šīs bija.
Tak notikuma sāls ne jau sievišķos; runa ir par dažu vīriešu spēju izvārtīties mēslos, bet sajusties gluži omulīgi.

Luusila  av2, viņi ikdienā nebija nekādi lopi, nu vismaz redzamā veidā. Parasti darba cilvēki...
Ok, es neaizstāvu nevienu no tām sievietēm,- pašas vainīgas un tā.
Mani gan tolaik,gan vēl tagad izbrīnīja puišu pašu attieksme pret notikušo: sievišķa morālo kritienu viņi apsvilpa, bet sevi? Kā var izbradāties pa sū*iem un nesajust smaku no savām pazolēm??? Nu kā pašiem nerāva uz vēmu???

Tuftalogs  Tā jau ir, ka savu skabargu neredz, tik tos baļķus otram acī pamana. Veca patiesība, bet ļoti precīza... laiki mainās - tikumi nē.

scheriff  Apkopojot visu Luusilas rakstīto varu par situāciju teikt tikai šo.
Darba vietā nav jādzer, izņemot ja pats šefs atkorķē. Sīkie menedžerīši un vadītājiņi neskaitās. Dzer tikai tad, kad valde ielej, darba laik ietvaros un uz svētkiem, kur viss kolektīvs ielūgts. Ne vairāk pa vienu glāzi. Vispār durvis bija jāslēdz - atbildība uzticēta!!!
Mute darba nebijās, kājas sekoja piemēram un arī plati paletās... ceru ka vismaz firmai durvis kāds no čaliem, promejot, aizslēdza.
Pieminot tos "vīriešus", kuri šādi izrīkojās. Te pat nav īsti ko pieminēt, izņemot tikai to ka muļķis nezin ka ir muļķis. Ne es ne man līdzīgie Vīrieši šādus neuzskatām par vīriešiem. Diskutēt par viņu morāli un rīcību, būtu tikpat vērtīgi kā apspriest dārza lāpstas veselīgo ietekmi uz slieku.

otello18  Nav nesmuku sieviešu var tikai nepietikt šņabja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu