Vecums vai alkohols?

Pirms gadiem 6 kādā brīvdienu klubu sessijā, klubā spalvas pa gaisu satiku vienu oho personāžu, kuru atpazinu un sāku komunicēt tagad. Tantai jau tagad 40+, bet ambīciju ar vezumu, lai gan toreiz bija pilnīgā ķitē un gatava uz visu, pat turpat klubā, tikai intīmu vietu neatradām, jo vēlāk šamās družka, kura bija mazāk iedzērusi, noskauda un savāca, lai gan tanta bija gatava uz visu un uz vietas. Un tagad tēlo ņidatrožku, lai gan visu atceras, saprot, bet grib lai iekaro, pacīnās un aplido, kā pati saka, negrib pa lēto atdoties. Tad ko darīt? Patēlot un aplidot, dabūjot poļubomu jeb būt godīgam un teikt kā ir? Saprotu, ka nav glaimojoši tantsi, jo laža laba sanāk, tomēr kā jūs tādus cilvēkus uztveray? Toreiz arī teica, ka ir attiecībās, es arī biju precēts un bija psritāte šajā ziņā.

neratni_stasti  Autor, domāju, ka viņa noraustījās tāpēc, ka Tu vispār sagribēji apspriest "vai ar gumiju". Tātad Tu principā pieļauj variantu ar svešu sievieti pirmajā reizē "bez gumijas", un tā jau ir nevērība pret savu veselību. Attiecīgi: tas tik tiešām jau ir bīstami. :)

Karlitoooo  Autor, tādas lietas parasti tik tieši nejautā. Sievietēm tak ir pašcieņa (nelielam procentam gadās, ka nav). Tu reāli nostādīji sievieti ļoti nepatīkamā situācijā un visticamāk liki viņai noprast, ka uzskati viņu pa mauku. Un nevajag tagad brīnīties par to kādēļ sāk kko bremzēt. Ja tā komunicē ar visām sievietēm, tad nav brīnums, ka spermotoksikoze galvā un tik ļoti esi sacepies uz kkādu random milfu :D

draboss  Divreiz nedabūja, no dot gatavas sieietes. Kā lai nebļauj pa visu oho?

Retarders  Mazliet muldēšanas te sanāk, jo autoram atmiņa pašam klibo. Spalvas pa gaisu aizvērās 2008. gadā, tātad loģiski reiķinot, pirms 9. gadiem ;) Nu nekādi nesanāk 6. gadi :)))

Labdiene  Klasika, ja nedod značit emka! Labi, ka pats nenoliedz, ka esi maukurs, tagad ilgi varēsi labo roku darbināt, jo visas būs atcerējušās tavu seju, lai zinātu no kā jāmūk.

Liigucis  ...ar labdarību viņš gribējis nodarboties...

patia  "Vīrietis" klaču tantiņa,pretīgi!

Agatem  Pēc šiem tekstiem sanāk, ja vīrietis jautā vai vēlies iepazīties=saprot, ka jautā vai vēlies mīlēties?
Vai ja prasa, vēlies satikties=vēlies mīlēties???
Man liekas, ka ar intelektu ir aizgājis nu dien kaut kas ne tā.....jo tālāk, jo trakāk.
Varbūt tajā mirklī kādai ir skumji un tiešām nav ko darīt, un lai nebūtu 4 sienās aiziet satikties, parunāt ar dzīvu cilvēku, nevis internetā čato, taču tas nenozīmē, ka uzreiz un tūlīt...

lindmane  Atrodi citu jaunāku sievišķi, ko pārdzīvo...ja vecums traucē.

Retarders  Vai jau moderi pacentās...

VECA_PIEPE  Palasot to, ko esi še sarakstījis, es pilnīgi noteikti tik daudz nespētu izdzert, lai man rastos ta kauč mazākā vēlme Tev atdoties.

Dzhaz  Vispār,doma ir pareiza,kas gan vecumā atliek,kā tikai alkohols! :)

av2  ja, uzsveru - ja , tas viss ir iisteniibaa, nu cik sapratu no skribeejuma, tad jaasaka, nu ir cilveeki, kas iedzeerussi nekontrolee sevi. Un normaals virietis nekad nesaaks izmantot to, ka siviete ir sadzeerusies par daudz. Kaapeec? Jo skaidra vinnas ir forssakas guultaa. Taa ir.

klava4  Ha..ha...seši gadi un tu par to domā ..Tā tad Tantu gribi baigi...Bet tanta ne tik ļoti.Lai es par kādu domātu sešus gadus...Pilnīga Eļļa..😊

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu