Kur seksotāji parasti piedāvā seksoties?

Vai nežēlo naudu dārgai viesnīcai ar visām extrām,vai tomēr izvēlas kādu lētāku ar blaktīm?:D Vai nu aicina pie sevis,ja tikai sievas nav mājās?Paši prasās pie sievietes uz mājam?Varbūt mašīnā lai nav jātērējas?Vai nu arī ja nav mašīnas turpat vietējā mežīņā,aizbildinoties ar romantiku pie dabas krūts un tāpēc tagad nesekso kamēr nav iestājies pavasaris?:D

Liigucis  Pastaigājos brīvdienās pa mežu - stāv divas mašīnas...pie vienas ārpusē kurpītes kārtīgi zemē noliktas...:))

Esari  Besa...Besa...-- tev laiks pie vīra....bērni, zin...un tā-- nebūs vaļas te ar muļķībām... ;)

Deisa  Kāda starpība, kur piedāvā? Piedāvātāja uzdevums ir piedāvāt, bet "vārtu atslēgas turētāja" attiecīgi pasaka, kur un par cik. :D

kokote  Džoni-nu jūs abi bijāt tik dedzīgi, ka nedaudz par to pajokot - Tu taču neapvainojies? :)

aaalis  ...drīz pavasaris.....,siltumiņs....., jūrmalā...., forši....., nedaudz ekstrēmi...., bet burvīgi....., pie dabas krūts.....

tasteitslow  visforšāk ir neiespringt. ir savs asums orālajam autiņā sastrēgumstundā uz Jūrmalas šosejas, ir savi mīnusi un plusi jebkurai viesnīcai. pusdienlaika ātrajam viesnīca skan garlaicīgi, visu naktimašīnā sildīt motoru arī pastulbi, vienvārdsakot, katrai dzīves situācijai savs risinājums. ja meitenes mērķis ir kniebties komfortabli vienmēr, tad varbūt pašai vajag dzīvoklili īrēt un kungus ciemos aicināt par samaksu, nosegs gan īri, gan ārstu.
bet kopumā... ir pavasaris, lai mums - vīriešiem visiem kārtīgs pavasara nespēks. kā savulaik 8.klasē bioloģijas skolotājs Š stāstīja, tas esot tad, kad abām rokām nevarot atliekt. un lai bērziem sulas tek.

VECA_PIEPE  Nekādu problēmu:
piezvanu un izsaucu avārijas brigādes aktīvistu uz savu māju,...telefoniski vienojoties par pasūtījuma apjomu un maksu.
(mierīgi lako nagus)

edding  Ko tik te nevar jaunu uzzināt. Gan to, ka " kuriem jāsavienojas", gan to ka Piepe par naudu apkalpo, pie sevis mājās. Cik ta prasi, kādi izcenojumi?/ceru uz garu, izvērstu atbildi, var ari Dienasgrāmatā ierakstu veikt/ :)

vilks28  Tu gribi palūrēt, ka tik zinkārīga?

nomalis57  seksotavā:)

Nellda  Piedāvā visur. tikai,kāda tam nozīme. man ir bijis lielisks sekss mašīnā, bet ir arī bijis sūdīgs viesnīcā.

bigg  visas tik pie manis uz māju lai nāk!

Postremo  un ja ....bez sarkasma ? Nu saraksts buutu garss, bet...a kas vainas savu reizi arii autinnaa. MB550 ir lloi eerts autinnss, un BMW 7 seerija super utt Veel ir sasodiiti forsssi arii Latvijas muizzaas, atrestaureetajaas piliiss ..... ar pilnu servissu. Var 3 dienas nummurinnu neatstaat.
Ne jau viss, miillas daamas, ir tik slikti, kaa jums gribeetos to...bildi te uzzziimeet :)

rockers  Sekselis ir labs visās vietās,...ja TO vēlas... mirkļa momentā pārējais ir tikai vienošanās un nianšu jautājums.

animato  Precētie neko labu nevar piedāvāt, ne naudas ne vietas viņiem, tikai baile ka kāds šo neierauga ar brūti.

Nerons  .....nesapratu par ko tāds troksnis pavasara gaisotnē!!!!!
Un kāda sāpe autorei par visu to?!!!

nelsons10  Vai nav vienalga kur - ka tik abiem gribas

EECOOL  Lasu un brīnos bestija. Kurā viesnīcā Rīgā dzīvo blaktis? Un kas tās par tādām ´´ekstrām´´ viesnīcās? Vai par ekstru sauc saunu, džakuzi, baseinu? Tu neesi no pilsētas, vai ne? Viesnīcā bijusi ar nekad neesi?

laukis1970  Esmu ar Viktoriju S...no Vecsaules, Bauskas stāvlaukumā-mežiņā seksojies. Atbrauca ar Volvo s80 piedāvāju viņai seksu un bez vārda runas piekrita un vēl bez prezervatīva. Bija jau labi,tik nogāja baigi ātri,bet viņa bija vēl trakāk pārgribējusies-uzspraudās kā traka...Viņa ir precējusies,bet tas par labu-nekādu saistību.Kādreiz viņa bija oho zem profila Sirsnina15.

stounsss  kur grib tur sekso kur negrib tur nesekso ,,es pats piemeram esmu par kko interesantu nevis tumsa zem segas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu