Kāpēc sievietes pēc vienas reizes vēl uz kaut ko cer?

Ja es meklēju sievieti seksam tad parasti uz vienu reizi.Man pietiek vienu reizi un man gribas pēc tam noprovēt citu sieviet.Ne jau tāpēc ka tā sieviete slikta.Sekss var būt baigi labs,tikai es zaudēju interesi par jau iegūto zaķi.Ne precēt,ne mīlēt nesolu,bet mani medz uzskatīt par nelieti ja vairs neko negribu.Sievietes vai tad nevar samierināties ka džekam vairs neko nevajag un vnk ar jaukām atmiņām atcerēties fantastisko nakti?

MrJones  Man ir savs skatiijums..un gruuti izprast, kaapeec taads uzstaadiijums.."VIENU reizi"..vai tad eertaak nav nodrochiit??
Iespeejams, ka var tik taalu nodziivoties,..kad nu tieshi tas dzimumakts ir VISS,,kas vajadziigs..un vairaak nekaa neinteresee...iebaazt, izvilkt...un Atta,,.?!
Bet,,..taa jau parasti normaali civilizeetaa pasaulee nenotiek...visam ir Plashaaka noziime...un cilveeki grib ari kaut kaadu piepildiijuma sajuutu...lai buutu ko atcereeties,,..ne tikai piecu minuushu iebaazu/izvilku..!

Vanesa15  Tapēc, ka labs sex sākas tikai pēc kādas 3. reizes īsā laika periodā, kad sievietes hormoni ir iesildīti.
A šitie jāklīši, kas staigā no vienas pie otras, patiesībā kārtīgi neapmierina nevienu.
Viņiem pašiem tikai liekas, ka baigie krutie trusīši Rodžeri :D Bet patiesībā nožēlojami radījumi ar nenoturīgu psihi, kas tālāk par savu bikšupriekšu neredz

LaskovijMerzavec  Ja godīgi, uzstādijums viena nakts - izklausās pēc kompleksu nomocīta tirliņa, kuram vajadzīgs pašapliecināties. Redz kāds kruts es, dabūju beibi gultā.

UN talāk? Tālāk nekas,jo tālāk jau neko nemāk.

Nu zinu vienu puisi, kurš bija uzstādījis sev mērķi katru dienu jauna. Pat neatcerējās ar ko un ka pāris nedēļas atpakaļ kniebies. Toties ļoti labi atcerējās, kuras dienas bija tukšās.

sandra111  cik nozelojamam jabut virietim,ja anketa janorada-gimenes veidosanai ,bet faktiski lai dabutu vienreizeju seksi,,,,ha,,,ha,,,ha,,,,

Rouzita  Pašam anketā rakstits, ka meklejas gan nopietnām attiecibām, gan ģimenei...

JurisK  Jaa, vispaar taa esot slimiiba, nezinu gan nosaukumu, nabaga dons Huaans, slavenais graamatu varonis, esot ar taadu slimojis. Dereetu piestaigaat pie daktera, saac ar seksopatologu, varbuut arii galvasaaarstu vajadzees. Cik nu taa atminu no jauniibsdienaam - tik peec kaadas nedeeljas taa iisti to sievieti saak gribeeties, un tas ir pavisam kas cits, ne vienas nakts pajaareeshanaas. Zheel, ja to neesi izjutis!

edding  Negribas apvainot, bet ir tādi tukši cilvēki. Nevajag neko, izņemot ēšanu, iršanu un seksu. Ja gribēs ilgākas attiecības, būs jāpieliek pūles, jārunā, jādomā ko vēl bez gulēšanas darīs, jātērē nauda. Bet te vienkārši, atrod duročku, kura piekrīt uzreiz likties garšļaukus, lietu nodara un sveiki.
Tukšs, bez izdomas, slinks visticamāk ka.

baskaje  Attiecīgs niks Palietotais. Drīz būsi galīgi nolietots . Enerģija vīrietim ar katru jauniegūto sievieti tikai krītās, vecums pienāks nemanot un ko tad?

jollyroger  Ko jūs uzbrūkat autoram? Vienkārši pasmējās par jums.

Sassy14  Nu, ja Tu skaidri pasaki, ka gribi tikai vienu reizi, tad ir problēma ar sieviešu software, ja viņas neizprot. Meklē inteliģentākas un brīvdomīgākas.
Bet, ja Tu to skaidri neizsaki, tad skaidrs, ka sāks diez ko cerēt.
P.S. Esmu kursā, ka ir arī vīrieši, kuri nesaprot, ja viņiem saku - «Tu biji jauks gurķītis pie mana šņabīša, bet nu - ardievu!». Nu, protams, vairs jau tā nesaku, .... tas vairāk jaunībā. Bet vīriešiem ir tik grūti būt izbrāķētiem vai vienreizējai precei.... :D Droši vien tā paša tipa sievietēm tad arī.

straume22  I pareizi, dēliņ, dari. Ka tik būtu interese par dzīvi. Nopietnu meiteni uz sava āķīša neuzķeksēsi, bet, kura dod - ņem droši. Ja būsi pēc padsmitiem gadiem tikpat dzīvespriecīgs, tātad raksturā esi drošs un pārbaudīts. Riebjas, kuri čīkst, raud, šņaukājas, žēlojās, beigu beigās pa kluso-dara to pašu, ko tu, dēliņ, bet gaiss un zemākie atmosfēras slāņi apkārt tiem ir stipri sagāzēti un sačākstēti, tad jāmeklē vainīgais un tā. Tomēr esam Eiropas zonā. M-de...

marselis  ....tas "konfektes" ir tik-, VILINOSAS,
to tik daudz,bet Dzive "maita", vienas dienas garuma!
Ka lai neizgarso "Saldummilim "visas.Laiks iet,neapstajas!

Edgars37  ...izklausas pec ta, ka dabu uzkapt tikai tam, kam otrreiz vairs virsu kapt negribas pasam...nu bet, ari izeja no situacijas. Vnk pasaki sievietei, ka ir ar tevi, vrb sapratis...galgala, vismaz viens jajiens ar vinai bus bijis😃

amelija  palietotais, neko tu nesaproti. Re, tu esi lielisks, nu tajā seksā. Domā, ka ir tik vienkārši tādus foršuļus atrast?? Nu ne tak. Lūk aizķeras aiz tevis, un tad tik cenšas pievākt uz vairākām reizītēm.

runcs51  Visticamāk,ka autoram neviena nedod un nevienu reizi-ļoti izskatās pēc totāla lošaras mēģinājuma patēlot mačo un uzspodrināt sev spalvas...īsts mužiks nelielās ar tādām lietām uz katra stūra un neviens suns nezinās,cik ir bijis,kad un ar ko.....tāds,kam nav ar ko lielīties-tas gan bazūnēs,jo tukša muca tālu skan.....

kokote  Nu no šiem (domāju šī un iepriekšējā) dvešs tāds izmisums, ka rodas doma, vai tik autors neatrodas kādā slēgta tipa iestādē vai arī ir tik kompleksains, ka sexu bauda tikai porņukos-a iz to arī izveidojusies tik nicinoši aizskaroša attieksme pret visu sieviešu dzimumu. Diezin vai māte no tāda bērnībā atteikusies vai vēl kāda smagāka trauma. Iespējams, ka pīpls vēl nav apjautis savu netradicionālo orientāciju.
Atslābsti, sakārto sevi, saproti, kas un kā Tev sagādā prieku un mēģini to realizēt, nenodarot pāri citiem. Tīci - būs jau labi- tici:)

av2  labais..."noproveetaajs " ;)))Sapnno talaak.

111zaagis111  Cer ka otreiz būs labāk . Netic ka ka var būt tik sūdīgs seks.

esmucitta  duriks

aaalis  ....wow...., kas par "mahaču"......, man patīk Straumes viedoklis.....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu