Kādi vizuālie trūkumi var sievietes atstumt seksā?

Esmu ļoti liels estēts un mani atstumj izteikts celulīts,nokarājušās krūtis,liels vēders un citi trūkumi..Kas sievietēm vizuāli var nepatikt lai seksu vairs negribētos?

Deisa  Līdz seksam nekādīgi nevaru nonākt, ja neesmu iepazinusi smadzeņpodiņa saturu, tāpēc jautājums tīri par vizuālo atkrīt. Var nebūt vēlēšanās iepazīt pat smadzeņpodiņa saturu, ja vīrietis smird, ir sapuvušiem zobiem un/vai trulu, seklu skatienu.

Nellda  smadzeņu un zobu trūkums.

klava4  Kur jūs šito visu raujat...?..ārprāts...es tādus cilvēkus nemaz nezinu..Trakums..

Momo  tīri vizuāli, pieļaujot ka kā cilvēks ir interesants un nav kroplību vai izteiktas nevīžības, tad mazas mitras, sievišķīgas plaukstas ir briesmīgi! un bārda kā švamme. ja vēl blonda, tad vispār var apvemties. resnums, jo sevišķi ļumīgais ar milzu akvāriju vēdera rajonā.

_Biezaa_oome  Zobu truukums agraak vai veelaak buus visiem, bet smadzennem, diemzheel, proteezes veel nav izgudrotas...

etc  Zobu trūkums = naudas trūkums. Un nav ko te pārmest, zobārsti mūsdienās TĀĀ maksā...

Tinte  18.39
Bet cigaretĕm, aliņiem un citiem alkoholiskem dzērieniem, neveselīgai pārtikai kilogramu apjomos gan vienmĕr naudas pietiek. Un kopsummā tur TĀĀDAS naudas aiziet, ka sen jau visi zobi būtu vismaz 3x salaboti un uzlaboti.
Ja katru mēnesi vai reizi divos mēnešos atliktu līdzekļus un pamazām kaut ko darītu lietas labā, nemaz nepamanītu, ka visi zobi sataisīti, uzpucēti u.t.t.

Droshs_Plecs  Riepa, celulīts un neglītas krūtis. Krūtīm nav jābūt lielām, bet glītām. Viss šis ļoti bojā motivāciju.

Rodzerina  Gulu ar virieti tikai tad,ja esmu vinu iepazinusi,ja man vins piesaista,rodas jutas un tad visadus sikumus nemaz pat neievero.
Drosi vien,ja gul ar ko pagadas,tad tracina kautkadas lietas.
Tapec vajag ar seksu nodarboties milestiba,tad nekas acis nemetisies.

av2  par to vizuaalo. Ideaalu formu cilveeku dabaa nav. Un ja vienaa vietinaa kas nav taa, ir tak ok, es pat neapmaniitu , ja ir iekaare tam seksam. Un toos juusu te varinatus ...."sapuvussie zobi, smird kautkas , zeekes nokaltussas, nagi liiki utt " .....es pat teoreetiski nespeju iedomaaties, ar ko juus...satiekaties ? Zombijiem laikam....

lasminaxxl  Piekrītu TINTEI par visiem 100 !!
Pīpmaņi mēnesī nopīpē pie 100 E ,gadā kārtīgs tūkstotis, tas viņiem šķiet pilnīgi normāli. Par 1000 E var tādus zobus sataisīt ! Vairāk gan ir negribēšana, ne naudas trūkums .

coldlands  Edu brokastis un lasu komentarus, pareizak sakot censos est, jo pec jusu komentariem, apetite sak pazust.

piladzoga  :DDD VIZUĀLIE TRŪKUMI seksā ..nav zobu ..ko tad pirms seksa tik pamana ka bezzobainais blakus ? :DDD

straume22  (C)".....es pat teoreetiski nespeju iedomaaties, ar ko juus...satiekaties ? Zombijiem laikam...." - Kura ta ar tādiem satiekas? Runa bija par citu, estēta viedoklis un interese - kāds noskaņojums auditorijai šajā sakarā.
Par 1000EUR var ne tikai mazliet sakārtot trīs-četrus zobus, var pat kārtīgu zāģi nopirkt, ja par zobiem īpaši nebēdā.

bestija  Tas pats ko daudzi jau te minēja.Ļumīga miesa,zobu iztrūkums,nekopti nagi,slikta smaka un protams arī smadzeņu iztrūkums.

Rodzerina  Daudzi piemin tos zobus....man piemeram ari slikti zobi jau no mazam dienam,jo naktis griezu,visi nostriketi.Un trausli,lidz ar to neko izdarit nevar,pa vienam krit ara.
Bet ar tadu algu,ka Latvija jaunus zobus es nevaru ielikt.Bet mani mil ari ar tadiem zobiem ka man ir.
Starp citu man ir bijis puisis vispar gandriz bez zobiem un nekada zina man tas netrauceja.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu