Vai laužamies?

Cik bieži piekrītam pirmajiem seksa aicinājumiem, cik ilgi laužamies,vai nepiekrītam ... uzreiz,nekad...dodam cerības,vēlāk...

aaalis  ...piekrītu Zigim....

av2  man gan pieredze nav paaraak liela, saliidzinot ar oHo "gigantiem" te , bet...ja godiigi, taas kuras man ir patikussas lloti, un kuraam es esmu paticis lloti, nekad nav lauzussaas.Driizaak otraadi. Taa laussanaas laikam saakaas, ja kaads kaadam nu taa....ne visai, nav paarlieciibas, ka iisti gribi to cilveeku.

Vaukskis  Lauzos un nelaavos, jo parsvara bijusi tikai no sava dzimuma acinajumi uz seksu. Nedevu nekadas ceribas, apcirtu tas jau sakotneji !

tranex83  Man ari jaatzistas ka iedevu kurviti nesen.Laigan paskiries esmu samera nesen.Tas varbut aiz morala iespaida un aiz cienas uz to sievieti,lai nesaceras parak.Nav labi ta.Man tomer leta nodrasanas neiet pie sirds.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu