Kuram ir jāpērk prezervatīvi?

Nē, nopietni! Es, protams, neesmu nabags, bet tomēr!

Nellda  šķiet, ka dažiem pimpis loterijā vinnēts. dīvaini cilvēki. vai tiešām vienalga? tā taču ir arī jūsu veselība. tikt pie bērna jau nu nav tā lielākā nelaime uz šīs pasaules.
es vienmēr esmu par prezervatīvu lietošanu, esmu ar mieru nopirkt, ja tikai kāds piekristu tos uzvilkt. bet nē taču, mēs taču nevilksim,mums taču nevajag, tas nav forši, tas nav ērti.
vai nepadomājat, ka sievietei nebūt nevajag tādu infekciju pārnēsātāju?

Jevpistinija  Vot, interesanti. Labi, no "ielidošanas" var arī citādi izvairīties, bet ņemot vērā tupumu, te parādās cita problēma. Izskatās, ka šitie nespējnieki "gandonus" nopirkt jau kurā paaudzē slimo ar sifilisu. Ieteiktu "pišamajām vecenēm" uzmanīties, esot baigi lipīgs un atstāj smagas sekas, lai arī ārstējams. AIDS gan vēl pagaidām neārstē.

av2  ja taa baigi godiigi, ir diezgan intresantas taas rotallas ar tiem kondoniem guultaa ;) Ja taas ir abpuseejas velmes. Man nekas nav pretii, tikai iniciatiivai "nnemties" ar vissu to ir jaabuut sievietes izpildiijumaa , zinna. Un tam nav nekaada sakara ar naudu.

sieviete_dieviete_  Kurš sevi mīl,tas arī neskoposies un nopirks:))Nedomaju,ka tas jādara vīrietim,sargā pati/s un Dievs Tevi sargās:)

gertrude  ko tik cilvēks aiz sava skopuma neizdomā:) cik zinu, arī prezervatīviem mēdz būt dažādi izmēri un ja dāma, cerot uz labiem rādītājiem nopērk xxxl, bet ir tikai L, tad var sanākt kauns pa visu ģīmi:)

sieviete_dieviete_  Nopērc drošībai visus izmērus,Gertrude:)Un kauns pa visu ģīmi nezināt sava vīrieša izmēru:))

swim  Mūsdienās, kad pastāv DNK analīzes un par alimentu nemaksāšanu nobloķē šofera tiesības, ekonomiskāk tomēr nopirkt pašam prežus. Ja nav tik daudz naudas, paņem ātro kredītu, pēc tam atstrādāsi.

bumpastiks  Nu vispār jau vecim par to jādomā,lai gan dāmai ar,ja gadās kāds neatapīgs vecis.Jo var ne tikai pie kinderiem tikt,bet arī pie citiem "pārsteigumiem".Un tad būs kā vienā anekdotā kur bariņš pie veneraloga kabineta sēž un daudzi iznāk ar bēdīgiem ģīmjiem un diagnozi Aids un viens ar priecīgu sakot "Urrā man ir tikai sifiliss!"

kuks10  vakar kā reiz skatījo amīšu filma Pēkšņi stāvoklī..visa dzīve kirdik,kad neesi prezi uzmaucis..)))

riks086  Man vienmēr "dežūrējošais" līdzi. Kas attiecas uz trollējošā autora neprasmi ātri tikt galā ar iepakojumu un uzvilkšanu, tad izriet bēdīgi secinājumi par zemu prasmju līmeni. Kad pirmoreiz izdzirdēju sievietes pārsteiguma pilno jautājumu: "Pa kuru laiku tu paguvi uzvilkt!?", sapratu, ka esmu dzīvē iemācījies vēl kaut ko izdarīt patiesi veikli..... :))))))))

VECA_PIEPE  Es, protams, neesmu nabags, (c)...bet ar bagātību smadzenē arī nevari lepoties un...
bet tomēr! (c) knauzerim sekss vispār nav paredzēts,...atslābsti!

gatis29  Uzskatu, ka vīriešiem ir jāpērk prezi, protams ir arī sievietes, kurām ir preži nopirkti.

Retarders  Jā, un ir sievietes, kuras paņem no vīra krājumiem :)))

edding  Ja Tu nebūtu nabags, tad šāds jautājums nerastos. Jau tā gadījuma sakarā dabu seksu par velti, pat prezi nevar nopirkt. Ārprāts.

DanaL  Dāmas, varbūt apžēlosimies par autoru. Viņš vismaz zina, kas ir prezervatīvs; zina, ka jāpērk; ir aptuvena nojausma par to, kur un kad un - varbūt pat - kāpēc tas lietojams. Nav nemaz tik slikti.

furnitura  Nu nezinu vai sievietei, vienreiz nopirku, bet pēc tam šļuka nost un nesanāca nekas. Veikalā saku - "nu normālo izmēru". Bet izrādījās par lielu. Nu kā lai zina? Vīrietis jau neteiks - mīļā, man tāds mazāks, pērc essiņu!

Vaukskis  Puisim !
Briljant, kā- čats miris ?! Es nupat pārbaudīju un "Sarakstes" sadaļa vēl ir !

neratni_stasti  Savā gana garajā mūžā esmu piedalījusies un dažreiz pat pirkusi, ja konkrētajā brīdī man to izdarīt bija ērtāk. Gala ta beigās, man ir savas iecienītākās prezervatīvu "šķirnes" un arī vīriešiem tā mēdz būt. Bez pareizās "šķirnes" prezervatīva var gadīties, ka sekss nebūs baudāms :D

aaalis  ...kā vienojamies.....!?

gatis29  DanaL Beidz! Tā jau viņš nokļūs parādos, ja viņam prezervatīvus nopirksiet. Tā jau viņam var pārādpiedzinēji uzbrukt, ka šis beigās nepadara sev galu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu