Kāpēc sievietes sasniedz orgasmu retāk nekā vīrieši?

No raksta apollo. Vīrieši orgasmu sasniedz gandrīz vienmēr - 95% gadījumu. Lezbiskas sievietes 86% gadījumu. Bet heteroseksuālas sievietes tikai 65% gadījumu.
Kāpēc tā? Vai sasitās ar to, ka lezbietes tieši stimulējot klitoru viena otrai ar mēli vai pirkstiem, panāk labāku berzi un precizitāti uz jūtīgiem punktiem, nekā vīrietis ļurkājot locekli iekšā, ārā vagīnā? Ja es pareizi saprotu, tad klitorālais orgasms ir daudz biežāka parādība nekā vaginālais?

piladzoga  neproti skaitīt :DD ..
pieņemsim dzīvo kopā sieviete un vīrietis ..ar sexu nodarbojas 4 reizes nedēļā ..vīrietim būs 4 orgasmi sievietei 8 vai pat 12...AUGSTĀKĀ MATEMĀTIKA :DDD

zirgjeljspeeks  Punkc pirmais- šis raksts ir atklāta homoseksualitātes propoganda. Tas ir reāli pretīgi!
Punkc otrais- ne visi vīrieši ir ´´Šūmaheri´ seksā, dažiem vienkārši nav talanta, sievietēm to vajadzētu pieņemt un pārlieku ´´ necepties´´
Punkc trešais- ja partneris ir visādi citādi patīkams, bet nespēj atrast tieši tavus īpašos punktus, parādi viņam tos un pajautā arī kas viņam patiktu Tavā izpildijumā. Visu zināt nav iespējams un lai iegūtu tādu pieredzi ka var apmierināt faktiski jebkuru ir pēc būtības ir jābūt sērijveida daiļp!sējam vai daiļp!sējai.

aaalis  ok

Geisha  Oi, nevaru, zirgjeljspeeks nodzīvojis 46 gadus, jau 1001 jūdzi noauļojis un neko nav sapratis kā panākt, lai sieviete vēlētos ar vīrieti vēl un vēl baudīt gultas aktivitātes. Vīrieti pieņemt tādu kāds viņš ir? Sieviete tik to vien dara kā pielāgojas vīrietim un pieņem viņu tādu kāds viņš ir. Turpretī vīrietis var iemīlēties savās iedomas (pašapkalpošanās+ Merlina Monro). Porņukus mazāk skatīties vajag, bet vairāk palasīt seksalogu padomus.

Retarders  Domāju, ka neprasmīgu vīriešu dēļ, tikai nezināju, ka tādu ir TIK daudz...

bella_  sievietes orgasmu saraksts:
1. Klitorālais orgasms - kā minēju iepriekš, vairums sieviešu izjūt tieši šo orgasmu. Tas ir ļoti līdzīgs vīrieša orgasmam - īss, ātrs un iztukšojošs. Kad sieviete nevēlas turpināt mīlēšanos pēc orgasma, viņa, visdrīzāk, ir izjutusi klitorālo orgasmu, un viņas klitors un krūšu gali ir jūtīgi. Klitorālais orgasms nav slikts, tomēr sievietei ir jāiemācās, kā to pārvērst par iekšēju orgasmu un virzīt enerģiju uz iekšu. Tas prasa vingrināšanos. Sievietes, kas ir pieredzējušas tikai klitorālo orgasmu, parasti zaudē interesi par seksu vai vēlas to retāk. Viņas emocionāli atsvešinās un nav tik jutīgas. Viņas neizjūt izteiktu vēlmi pēc tuvības. Ir arī savādāki gadījumi, tomēr tas attiecas uz vairākumu sieviešu.

2. Vagīnas lejasdaļas orgasms - tas rodas maksts sākumdaļā. Piedzīvojot arī šo orgasma veidu, sieviete var, vai nu zaudēt enerģiju, vai arī iemācīties to vērst uz iekšu.


3. Iekšējais vaginālais orgasms - tas ietver arī slaveno G-punkta orgasmu. Vagīnas iekšpusē ir dažādi punkti, un tos stimulējot, sieviete var sākt piedzīvot iekšējo orgasmu. Ja šie punkti ir nejūtīgi vai sāpīgi, tie ir jāatver, masējot. Tāpat ir ļoti svarīgi trenēt vagīnas muskuļus, tas arī palīdz pavērt ceļu uz iekšējo orgasmu. Šis orgasma veids ietver sieviešu ejakulāciju. Par to, vairāk uzrakstīšu raksta beigās.


4. Dzemdes kakla - dzemdes orgasms - visdziļākais, patīkamākais un garīgākais orgasms, ko sieviete var izjust. Šāds orgasms spēj pilnībā izmainīt sievieti. Tomēr to nav viegli sasniegt, paiet laiks, kamēr atbrīvojas un atveras dzemdes kakls, kas vairumam sieviešu sagādā sāpes.


5. Anālais orgasms - ir apbrīnojams. Daudzas sievietes baidās no anālā seksa un ir pieredzējušas nepatīkamas sajūtas. Tomēr orgasms, kas rodas anālā seksa laikā, ir visādā ziņā pārsteidzošs, spēcīgs un atbrīvojošs. Ja neesat to izmēģinājuši, ir īstais laiks. Tomēr atcerieties, ka anālā atvere pirms tam ir jāatbrīvo, veic

bella_  6. Krūšu galu orgasms, ko sieviete piedzīvo, stimulējot tās krūtis un krūšu galus.


7. Urīnorgasms - ir tāds orgasms, kura laikā sieviete urinē. Tas var notikt arī laikā, kad vīrietis ir iegājis sievietē. Lai piedzīvotu šo orgasma veidu, mazliet jāpatrenējas. Ieteicams pirms dzimumakta izdzert apmēram litru ūdens un tad mēģināt dzimumakta laikā urinēt. Turklāt atcerieties pirms tam izstāstīt partnerim, ko jūs darāt, un izmantot atbilstīgu gultas pārklāju. Daudzām sievietēm, kas nespēj piedzīvot orgasmu, ir grūtības atslēgties, viņas vēlas visu nepārtraukti kontrolēt. Šis orgasma veids ir perfekts, lai mācītos atbrīvoties un nepieķerties.

bella_  pēc tantras ir 7 dažādi orgasma veidi un es pievienotu vēl vienu, man orgasms arī ir no jaunas un labas kleitas, bet kādēļ sievietes nevar sasniegt ir elementāri, viņas vēl nav nogatavinātas un iekurinātas, jo viņām priekšspēli vajag, jo vairāk jo labāk gandrīz stundu

bella_  Retāk , jo sievietes uzskata, ka lai vecis apmierina, viņas jau neko nedarīs .....
lai es sasniegtu pilnvērtīgu orgasmu man ir vajadzīga vaginālā, anālā un klitora stimulācija vienlaicīgi, un tādēļ tas ir sarežģīti, 2 stundas, puslitrs sviedru un izdodas pašai

Mikaela  Jutekliskas un emocionālas sieviete orgasmu sasniedz biežāk...to vīrietim būtu jāatceras. Tāpēc ir vajadzīgi pieskārieni, glāsti, skūpsti un arī noskaņojums, ko var radīt vīrietis, tad arī sieviete var sasniegt dažādus orgasma veidus un to izjūt arī vīrietis. Abu baudas gūšanai mehāniskas darbības nederēs, vīrietim ar savu krāniņu arī jāprot rīkoties..gadījumu seksā orgasmus un baudas sajūtas reti sasniedz.

bailando2  VS visam iepriekšminētajam-kad Sievietes aizmirsīs ka vīriešu orgasms nav tikai beigšana vai respektīvi ejakulācija, lai gan viens otru neizslēedz, tad ar sāks ko saņemt vairāk pretī......

labapa  Labs a vīriešiem tik viens orgasma veids?
Kā nepaveicās :(

dzintars45v  Ja par lezbietēm,tad der paskatīties,erotiskās masāžas filmas,mācību nolūkos,ir par ko padomāt un bella-,vienkārši ovācijas no manas buses,tiešām bija interesanti palasīt,ja vēl to daudzas sievietes izlasītu un tanī iedziļinātos,nevis pieturētos pie stereotipiem,ka pašai tik kājas jāpapleš un viss pārējais ir vīrieša ziņā,kā arī ārpus trim pozām,viss pārējais ir maucība...D;D;D;,būtu pavisam jauki!!!

Ananda_A  Sievietēm vajag + emocijas, jo seksā piedalās ne tikai ar dz. orgāniem, bet arī ar sirdi.

dzintars45v  Tāpēc jau nevajag ar to pašu seksu sasteigt,sievietēm tas notiek savādāk,vispirms vajag emocionēli nobriest,te ar tīru tehniku vien cauri netiksi,ja protams vēlies sagādāt sievietei baudu.

ligucis77  Jā 90 procentiem sieviešu nav orgasms,tad tas ir tāpēc,ka 85 procenti vīriešu ir priekšlaicīgi ejakulētāji. Dr

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu