Vai tas nav pārāk liels upuris dēļ kautkādam attiecībām?

Kam ir vajadzīga tā seksuālā uzticība?Vai tad nepietiek ar to ka vīrietis rūpējas par ģimeni?Tad kāpēc viņam ir jāsekso visu laiku ar vienu un to pašu sievieti,kas varbūt viņu kā sieva apmierina bet gultā ir apnikusi.Kāpēc uz to nevar skatīties kā uz vīrieša atpūtu?Kas tur liels ja izknieba kādu zaķi?Vīrietim taču ir vajadzīgas pārmaiņas.Varbūt daudzas attiecības nepajuktu ja sievietes būtu pielaidīgākas šajā jautājumā?

Retarders  Nav attiecību, ja ir tikai nauda pa vidu. Jābūt labai vilkmei. Diviem, nevis meklēt pa malām lai izlādētos. Tad tā ir vienkārši maukošanās. Nevajag tad ATTIECĪBAS, pietiek ar caurumu uz dažām reizēm. Esi godīgs pret sevi. Esi mauka, tad tā arī sevi pasniedz, netēlo ATTIECĪBAS:)))

DanaL  Tik vienu nesaprotu - kāpēc šitādam trušupapam ir iebildumi, ka viņa zaķis izkniebj kādu kumeļu? Kāpēc neparaudzīties uz to kā uz sava zaķa atpūtu un hobiju. Citādi tak tas zaķis nekad nesapratīs, cik dzīve patiesībā ir skaista un jauka, un ka vecais, mazliet noriebušais trušupaps var iet uz visām četrām debess pusēm

av2  tiessaam, dari taa, tikai kaapec ar to buutu...japlaataas?? Vai jaastaasta kaadam, tai skaitaa, sievai.

wildangel  Elementāri. Tāpat kā tu saki, ka sievietēm nav ATĻAUTS knienties ar citu (interesanti, kādā normatīvā tas nav atļauts), tāpat pieņem to, ka nav ATĻAUTS kniebties atklāti ar citu. Visam savi noteikumi - gan vīriešiem, gan sievietēm.

Bet ja godīgi - tad tādam čibrikam kā tev, sievas vietā vnk princīpā uzliktu ragus...un tādus labi lielus, ar daaaaudz žuburiem.

Deisa  Atmetot visus sabiedrības ētikas noteikumus, kas pa lielam sakņojas kristietībā, jā, var runāt par šādu lietu. Ar vīru runājām. Esmu mazais meža dīvainītis bez greizsirdības un uzticības paģērēšanas un vienkārši gribēju uzzināt, kā uz to skatās mans vistuvākais vīrietis. Arī viņam nav pirmajā vietā pieņemtās normas tikai pašu šo klišeju dēļ, bet viņš visur saskata likumsakarības. Sievas piekrišana tam "hobijam", tas vēl mazākais, taču sarežģījumi sākas tieši ar to "hobija" objektu - citu sievieti. Kāpēc lai viņa būtu ieinteresēta piepildīt kaut kāda nogribējuša veča vajadzības? Ja tas ir materiālais labums, tātad jāmeklē prostitūta, taču nezin kādēļ prostitūtas nemaz tik daudzi vīrišķi negrib, jo viņiem, paralēli fiziskajam, tomēr gribās sievietes iekāri, ka sievieti šis sakars interesē. Tātad, lai būtu hobija objekts, jāķeras pie melošanas, bet melošana savukārt velk līdzi vienmēr s-du maisu, kas ātrāk vai vēlāk sāk smirdēt. Un vai savu krānu kaut kur iebāzt ir tā vērts, lai pēcāk risinātu problēmas? Vismaz mans vīrs uzskata, ka viņš par hobiju šādu cenu maksāt nevēlas, nav tā vērts.

gatis29  Uzskatu, ka autora draudzenei vajadzētu ar kādu citu vīrieti šo spruktiņu sagaidīt mājās un tad lai viņu draudzene ar ciemiņu kniebjas viņu dīvānā, lai šis spruktiņš redz, lai zina kāda sajūta ir, ka draudzene ar citu kniebjas.

Floriana  Tāpēc man patīk teiciens, ja manu sievu kniebj, tad kniebj mani pašu. Un tas tak super, eju mājas, satieku smuku jaunu džeku, kāpēc gan nenokniebties, izdaru un miers, vecais zaķu drāzējs pat neuzzinās. :D Atšķirība tikai tā, ka sievietes to var ilgstoši darīt un ar daudziem, bet vīrieši ilgi nevar, viņiem sākas lomkas. :D

aaalis  Deisa , Tu esi ne tikai smuka....., bet arī ļoti gudra....

_Ewa  Mums pilnībā po... ar ko tu kopjies. Kaut vai ar visām Asara ielas maukām vai aļņu mātītēm mežā. :D

gatis29  ewa tu ko! Tā jau viņš garu izlaidīs kniebjoties ar visām maukām. :D Dabūsim vēl pat viņam bēres rīkot. :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu