Morālais orgasms!?

Kaut kad man bija saruna ar kādu dāmu kas stāstija ka sieviete var justies pilnīgi apmierināta arī ja nesasniedz orgasmu.Ka tas morālais orgasms esot pat svarīgāks par fizisko un ka esot sievietes kas savā mūža pat ne reizi nav izjutušas orgasmu.Bet vienalga jūtas apmierinātas un sekss viņām interesē ne mazāk kā tām kas sasniedz to fizisko orgasmu.Dāmas apgaismojiet,kātad tur īsti ir ar to fizisko un morālo orgasmu?

JurisK  neko - ja jau par veesturi - 19gadsimta beigaas un 20gs. saakumaa sievieshu depresiju un alkas peec ceelaa un nezinaamaa aarsteeja, ar auksta uudens struuklu skalojot dzimumorgaanus! Viss attiistaas, tikai cilveeka fiziologjija netiek tam liidzi. Muusdienaas daudziem dieva vietaa ir sekss, liidz ar to arii nepamatotas prasiibas un gudri ´´eksperti´´, kas taas prassiibas speejot apmierinaat. Es, kaa neeksperts, ieteiktu kaartiigu elektrisku dildo, tad fiziologjija liktos mieraa un vareetu pieveersties moraalajam orgasmam:)

av2  moraalais orgasms sievieteem vareetu buut...peec laba shoppinga :)
Ja nopietnaak, teema neizsmellama, jo taas, kuras fizisko neizjuut, vienmeer bllaus, ka vinnam ir taapat labi.

gatis29  Skatos juris pasniedz lekciju par 19 20 gadsimta intīmajām lietām.

JurisK  Jā, gatis29, mana atmiņa sniedzās tais laikos, kad seksa vēl nebija un nebija sexy sieviešu, bet tām piemita seksapīls. Kas tas par zvēru, to jaunatnei grūti saprast:) Reti sastopams, bet ir saglabājies vēl arī mūsdienās. Apm. vienai, divām meitenēm no klases, varbūt vienai tas saglabāsies pēc 30 - lūk, tā tad ir lielākā vērtība, ko vīrietis var sasniegt dzimumdzīvē - būt ar tādu sievieti. Tas tev nav sexy skuķus pa klubiem tvarstīt vai garīgi augsti attīstītām matronnām makaronus karināt:D

gatis29  Tikai Juri beidz mūldēt, ka tad seksa nebija! :P Kā tad bērni radās? Stārķis atnesa, vai kāpostos atrada? :D Sory vecīt tie ir meli, ka tad seksa nebija. Dažš labs runā ka padomju savienībā pat seksa nebija, bet Valdis artavs esot dzejoli uzrakstījis it kā seksuālu audzināšanu, kurā rakstīts ir šādi. Cik glupi mūsu senči bija tai savu lauku sētiņā! Bez seksuālas teorijas pie meitām līda klētiņā. Un meitas arī naivas bija bez seksaloga padoma! Tās puišiem durvis atdarīja un aizmirsa ka jādomā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu