Iemesls krapties.

Kas ir par iemeslu, ka precetie viriesi nolemj iet pa kreisi?padalieties, precetie, ar savu pieredzi!

VECA_PIEPE  Oi, nu sieviesu viedokli es galigi negribu dzirdet.
20:52

I drit vaiš pufaiciņ,...par vēlu šito iemanīju!
(nospļaujas)

BlackPantera  Maybe tāpēc, ka večiem (tobiš viņu krāniņiem) nav nemaz tik ilgs darbspējīgais termiņš, tad nu gribās tam atrast lielāku pielietojumu (apgriezienus) atvēlētajā darbspējīgajā posmā.

kaspis1982  Nu nē,nevis 30,bet 20 pret sievietes 40 :D
Ap 30,džeki jau paliek "gudrāki" ,sāk skatīties ko. ;)

reka55  .......vīrieši pa kreisi, sievietes pa labi !!!!.....tādi nu veči -smirdīgie āži ir, bet sievietes- indijas svētās govis!!!....pusnakts21; sieva skaista ,slaida kurai galvenais bija apprecēties( tagadējais vīrs kā rezerves variants), jo princis baltā zirgā aizjāja garām( varbūt pajāja).....mīļākā vecāka,arī skaista,bet nu galīgi cits tips un gudrāka!!!!!.......tad ,kad tava draudzene vairs nebūs skaista un slaida, vīrs jau būs piesiets citā stēlinģī!!!.....nesaprotu ,kāpēc šis jautājums adresēts vīriešiem( nu nevajag 40 gados slimot ar naivismu)...😈

Valdonis2  Visi jau skraida pa kreisi,, ir jau arii kaads retais kuram taa sieva diezgan miilja, bet mauku jau netruukst ne pie sievieshiem ne vechiem.

av2  godiigi? Sex majaas ar gadiem notrulinaas , pilniigi visiem.Sievietei saak rasties doma, ka ..ko nu vinnaam vajag dizzu. Ir sievietes, kas saak.."audzinat/zaaggeet" viiru ikdienas dziivee , un tas 100% noved pie kreisajiem solloem, jo vienkaarssi noriebjaas tas viss. Kad preceejaas, bija viirietis vislabaakais, un tad saakaas.Ja veel draugiem iet dzivee labaak, agri , vai veelu, sieva saak iebaazt ggiimii to viiram utt
Iemesli var buiut daudz, un dazzaadi. Bet vienu, sievietes iegaumeejiet, passas sev bedri rokaat parasti. Ja mees nepatiikam, ejat taalaak, nu nafig jaaprecaas, beerni, ggimene utt????

Jason  Ja sieva nedod, vīrs iet pa kreisi.

maigvaidzis  ja ar sliktāku, tad mazvērtības komplekss vai vienkārši seksa trūkums, ja ar labāku, tad pilnīgi normāla izvēle...ar tādu pašu vispār nav jēgas.

Deisa  Sabiedrības morāles trūkums kā arī apģērbu kultūra. Visi apģērbi, kas atklāj auguma aprises, veicina vīriešus domāt par savām fiziskajām tieksmēm. Un cik tad var domāt par vienu un to pašu? Tas nomāc. Tad ir beidzot kaut drupačiņa jādabū, lai nedomātu.
Savukārt par morāli - vēl pirms gadiem simts morāles normas bija krietni augstākas un laulības pārkāpējus sabiedrība spēcīgi nosodīja. Sievietes, ja palika stāvoklī un bija neprecētas, taisīja pašnāvības, jo citādi būtu sabiedrības atstumtās. Ja vīrietis kaut kur laidis pa kreisi - taču no viņa arī visi paziņas novērstos. A tagad - cik bezatbildīgi sakari, tik bezatbildīgas sekas.

Daidoss  vienreiz menesi pilniga tumsa seksuala dzive nevar tikt uzskatita par slavas zale liekamu pasakumu,
kad sakostiem zobiem viens laujas, otrs izmanto gadijumu, ka nu beidzot....

ilgstosa laika posma, tas vienmer novedis pie strupcela

pastav mentori seksologi un citi specialisti
tie varbut mak apvardot jauno paaudzi kas tikko ka sakusi kopoties... tad nesanak tad meklejot risinajumus kāš naudu...

vecāka padomijas laika cilvēkiem kam tagad ir 35 un vairāk....
pilnīg pie kājas.... mūsdienu padomi kas tiek masveidā klārēti portālos žurnālos
ko darit ja izdzisusi dzirkstelīte utt...

svarigi ir nevajag jaukt veselo sapratu ar emocijam.
ar jutam
emocijam var lauties
bet veselais saprats jasaglaba

vai ne

aaalis  ...precēts taču nav miris.....

Droshs_Plecs  >etc- sieva paliek par VECU??? sasmējos... tjip, vīrs nepaliek par vecu??? Viens 20 gadu kopdzīvē dabiski noveco, otrs- ĒRGLIS- nenoveco??

Diemžēl vai par laimi vīrieši nenoveco tā kā sievietes.

Vīrietim ar gadiem vērtība aug, sievietei krīt. Vīrietis var būt vīrietis līdz kādiem 60. Cik gados Tramps uztaisīja Melānijai pēdējo bērnu? Man šķiet, ka 60 gados.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu