Anālais sekss-izvirtība vai norma?

It kā jau tas anālais caurums ir domāts kaut kam pavisam citam,bet ir kam nepietiek tikai ar vagīnu,vajag papildus caurumus.Tad anālo varētu uzskatīt par normu tāpat kā orālo,jo mute jau arī ir domāta kam citam.Tad kāpēc orālo uztveram kā normu,bet par anālo rodas aizspriedumi?

fils19  Anāli ir savādāk tas ir stingrāk , ja ir laba maksts muskulatūra un nav izstaipīta jeb izļurkāta tad vagināli ir pat foršāk ,anāli var reizi mēnesī atļauties kā saka adrenalīnam un daudzveidībai ,tomēr priekšroku dodu vaginālajam un orālajam seksam jeb minetam.

EroMassage  Uzdošu pretjautājumu. Vai kleitas meitenēm ziemā ir norma?

Katrs ir citādāks vienam anālais patiks citam ne. Tāpēc arī neviens tev līdz galam nepateiks vai tā ir norma vai nobīde no tās

fils19  Norma katrai sievietei ir sava, kas vienai ir norma citai nepieņemami. Katra dara kā viņai šķiet labāk,un ko domā citi no malas ir pilnīgi vienalga. Ir vispārpieņemtās normas ko mums smadzenēs borē no bērnības ģimenē ,skolā. anālais seks tāpat kā orālais ir nobīde no vispārpieņemtajām normām. Ja Sieviete un Vīrietis dara to kas ir patīkami abiem vienalga kas tas nebūtu, tad tā ir norma ,ne vispār pieņemtā bet tikai viņu abu norma jo tak ir tik normāli labi abiem un tas ir kosmoss. Lai katra sieviete spētu izbaudīt skvirtu un neskaitāmus orgasmus ,Es Vīrietis par to būšu ļoti priecīgs.

garden  Un te nu visi dupseetaaji ierunajaas! :D

1buss1  Viss ko dari savā gultā un abiem sagādā baudu ir darāms, man patīk laizīt, glāstīt , skatīties arī ar divām un man tas ir normāli, arī sievietei analā ielikt.

trussardi  ...Pareizi runa...man ari patik,bet pie galda. Es varu laizit,glastit...ostit un pat ar vairakam! Un tad es varu visu ,pat dziedat un laistities ...mana mila ,bet labak divas, snabja pudelite un glazites!...

dzzekiss  Vārds, uzvārds, kuram ir aizspriedumi? Tu gribēji, lai paņem dupsī, bet viņš atteicās. Maita!

Luusila  Atliekot malā dalīšanu normās un aizspriedumos, gribas atgādināt šeit jau senāk izskanējušu domu (atvainojos autoram, ka esmu aizmirsusi niku),-tātad: ja tev "stāv" uz pakaļu, (vienalga, sieviešu vai vīriešu)tad tu esi pederasts.

Pillerina  Vispār - vai šis veids hemoroīdus arī izārstē?Vienai vai otrai iesaitītai personai?

Deisa  Pillerina - anālais sekss būs ļoti sāpīgs un nepatīkams, ja ir hemoroīdi. Labuma no tā arī nekāda nebūs. Diezin vai arī tas no hemoroīdiem izsargāties palīdzēs, taču, ja tiek veikts tīri un saudzīgi (attiecīgi izmantojot lubrikantus), tad arī nebūs kaites ierosinātājs.

onslovs  Ir sievietes kurām tas patīk un dažām pat ļoti, ir tādas kurām tas ļoti nepatīk, un ir tādas, kuras nezin kā tas ir, jo nav darījušas un nevēlās pat mēģināt. Labi ar tad, ja tas patīk abiem, un tad jau uz veselību. Nezinu gan kā ir tad, ja sievietei tas patīk, bet vīrietim nē. Ja starp cilvēkiem pastāv īstas jūtas, kaisle un mīlestība, tad nekas nevar būt nepieņemams, ne guļamistabā, ne virtuvē uz galda, ne deviņstāvenes bēniņos, ne mežā mašīnā uz aizmugurējā beņķa...

dzintars45v  Izvirtība ir kad vispār nav seksa,viss pārējais,ja abiem patīk ir normāli...!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu