pirmais randiņš

Turpināt satikties ar sievieti, kura piekrīt anālajam seksam pirmajā randiņā, vai meklēt tādu, kas tikai otrajā vai tālākajos?

eloiza  Viss tak normāli! Pierakstījies te,tad esi arī gatavs lasīt. Kā tāds burkšķis.
Laikam jau tie caumuriņi sen nav ne redzēti ne....

edding  Jūs tiešām nesaprotat, ka tiekat nesti cauri???????????????????????????????

Dzhaz  Ja nomēģināsi,tad arī zināsi,kā rīkoties tālāk!

Vaukskis  maigvaidzi, piekriitu, taapec labaak turpinaat satikties ar to pasju .. !

JurisK  Kaa zinaams - notiek viirieshu degradaacija un atgrieshanaas pie pirmsaakumiem,kad taadu viirieshu vispaar nebija, tikai sievietes - pareizaak hermafrodiiti. Taa kaa daba un stihija cilveekus vairs neapdraud, viirieshu pastaaveeshanai nav jeegas. Tad nu ar pamazaam izzuud, taa teikt - dzimumpaziimes. Ja daiktinjsh stipri zem videejaa, tad naakaas iespringt baudas mekleejumos - tur neko nevar dariit, dabas likumi ir paari visam, tie nav nezheeliigi, tie vienkaarshi ir. Taa kaa nevajadzeetu kritizeet maigvaidziiti - naakotnes cilveeka iediigli muusu veel pagaidaam sameeraa viirishkjiigajaa sabiedriibaa.

av2  es saprotu, ja vinna buutu ko ekstreemu piedaavaajusi, a taa, tads iesaaceju seksis vien bijis laikam...

Deisa  Apgaismošu nedaudz par sievietes psiholoģiju - dāmām nav kā večiem - sagribējās un nu tik ņems priekšā visos caurumos pēc kārtas. Sievietes ir emocionālas būtnes, tādēļ arī sekss ir pasākums, kad ir emocionālais pacēlums. Un, jei bogu, diezin vai Tev baigi patiks seksis ar sievieti, kam tā nav,. Tieši dēļ tā emocionālā daudzi prostitūciju pat neapsver, jo normālam vīrietim gribās ne tikai notirināties, bet arī, lai sieviete gūst baudu no tās tirināšanās.
Cerams, ka pēc šīs informācijas nedaudz pieleks, ka maz iespēju, ka panāksi sievietes emocionālo pacēlumu pirmajā randiņā jau tiktāl, lai viņa atvērtu Tev visu, ausis un degunu ieskaitot (tur taču arī caurumi). Savukārt, ja esi sieviešpazinējs-ģēnijs, tad Tev izdosies un tās, kas pieļauj anālo, Tev to atļaus i pirmajā reizē. /dikti apšauba šādu iespēju, spriežot pēc jautājuma primitīvisma/

dzintars45v  Nu gan izsmējos,pirmajā randiņā parasti ir kafijas dzeršana un saruna,jo tu to cilvēku redzēsi pirmo reizi un nav teikts,ka ieraugot to eņģelīti dzīvē,tev vispār jebkādu seksu ar viņu sagribēsies,bet autoram ja nemuld,tad respekt,man līdz tādiem rezultātiem ar puslīdz sakarīgu daiļā dzimuma pārstāvi un pie tam vēl pirmajā randiņā augt un augt...D;D;D!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu