Mate un dels

Bija vajadziba pec interneta, nevarot ieslegt savu datoru, es panemu no dela istabas vina klepjdatoru, zinkaribas pec ielukojos parluka vesture un viss ko atvera ir vieni porno ar incest mom and son! Ko tas nozime, vai esmu vina seksualajas fantazijas ari?

Pillerina  Ja jau ir pat tēvi ar meitām vai vectēvi ar mazmeitām, ir brāļi ar māsām, tad kāpēc gan nevar būt vecāmāte ar mazdēlu un māte ar dēlu.... Kur nu vēl lielāka pieķeršanās un ļubestība, kā ar sev tuvāko.

Kristine_78  Ja es tā izdarītu es atrautos gan no dēla , gan no viņa ģevčonkas :D

Droshs_Plecs  Gan jau, ka nē. Tādu video ir pilns internetā. Dažiem liekas forši iedomāties citus šādā situācijā, bet ne sevi. Pat ja esi, kāda atšķirība. Turpmāk nelīdīsi svešos datoros.

onslovs  Jaunekļiem patīk sapņot par milf tipa sievietēm, un tas nav ne kas neparast, un tie atslēgas vārdi ir tikai rīks caur kuru viņš pie tām milf ir nokļuvis. Tikai nevajag par to ar dēlu runāt, tas var beigties gan ar psiholoģisku traumu, gan vēl sliktāk. Ja tiešām tas kļūst nopietni, tad labāk lai to dara tēvs, vai kāds cits pieaudzis vīriešu kārtas pārstāvis.

Droshs_Plecs  MILFs ir labi, jā. Ja sāksi runāt, iedzīsi kompleksus, un viņš pār lūpu pēc tam pārspļaut nevarēs. Ko Tu gudru viņam varētu pateikt? Ka nav labi dročīt uz tantēm? Tā ir vīrieša daba.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu