Seksuala atkarība.

Tāpat kā ir alkohola,tabakas un narkotiku atkarība.Seksuāla atkarība arī var but kā no azartspēlēm.Tad varbūt dzivesbiedriem nevajadzetu nosodīt savus neuzticigos partnerus,bet palīdzēt tikt galā ar šo psihisko saslimšanu?Zinu ka no tā pat ārstejas rehabilitācijas centros.

voldemars123  Labi,ka te ir tik gudri cilveki ,kas prot paskaidrot sikak,bet ir viries,gan sievietes kas katru ritu pamostoties ,prata tikai viena doma,kuru ievilkt gulta un ka to izdarit,cauram dienam vinus moca si doma,priecajas par katru redzeto skaistuli uz ielas ar domu,ka sis vai butu mana.Sie cilveki vairak doma tikai par jaunam attiecibam,un ta visu muzu,jo vecaks ,jo vairak uz tam jaunam un aru damas gados grig tos jaunakos ,un ka vinas atdzivojas pec jauna viriesa tuvibas uh!

Araabs  Vīrietis no dabas ir poligāms.Tā nav ne maucība,ne izvirtība,ne kāds cits līdzīgs termins.Tā tas ir iekārtots DNS līmenī.

Kristine_78  DNS līmenī un ja to nedara , tad tā jau ir intīmā kultūra.No sērijas, es protu sevi kontrolēt.

onslovs  Bestija: "Paciest visas manas kaprīzes un priecāties par to ka vispār veltu Tev savu laiku.:)" A cik maksajet tavs laiks? Tas ir vienīgais loģiskais jautājums ko varu tev uzdot.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu