Veči vai tas nebiedē?

Ka var pienākt reiz tā diena kad priekšā būs skaista,kaila sieviete,bet jums tas vairs nebūs interesanti jo draudziņš vairs necelsies un sievietes varēs mīlēt tikai kā skaistus mākslas esksponātus.Tāda diena tak var pienākt?

TuTur  Tāda diena pienāks, bet tamdēļ taču ir zilas tabletītes. Un vispār - sekss nav galvenais, sieviete ir daudz vērtīgāka un spēj sniegt daudz ko vairāk par to.

trussardi  ...Snabis un potence...tiesam divas dazadas lietas! Nu gluzi ka ...Geisas,tads nicks un profesija!...

aaalis  ...galvenais..., ka tagad viss ir un notiek...., un ir ok.....

nomalis57  Bernards Šovs par šo situāciju itkā esot teicis, ka beidzot jūtoties pilnīgi brīvs :)

Lovetta  visu cieņu Rockers...kad cilvēks ir vecs, tad jāsatraucas par 101 senilu kaiti, kā priekšā nevēlēšanās ir spļāviens jūrā...vecuma demence, skleroze, hipertonija, parkinsonisms, behtereva kaite, vēzis....mani pacienti ir priecīgi, ka atceras kur tualete un ka paspēj līdz tai aizčapot

AivarsN  Katram mākonim ir sava zelta maliņa. Dzīve varētu kļūt daudz mierīgāka,līdzsvarotāka.

uma  Atcerējos aņuku. Trīs vīri pirtī mazgājas, iedzer un uzsauc tostus. Viens saka : - Vipjem za zdorovje!
Otrs :- Nu čto mi vsjo pjom za zdarovje, vipjem za udaču!
Pirmais atbild :- E, ņet ,dorogoi, včera udača bila rjadom ,a zdarovje ta ņebilo!:))

Nate  Man jau sen jautājums. Cik Tev maksā par darbu OHO? It kā nav labais tonis tā jautāt, bet te taču ir tik naivas meitenes, kuras domā, ka esi dabūjams vīrietis.

av2  diemzzeel parasti jau muusu muusdienu emancipeetajaam, vissu varossajam sievieteem "taa diena", kad vair sex vispaar neintresee, pienaak aatraak, diemzzeel :(
Protams, var jau guleet, kaajas palti , un teelot, bet...passas ta zinaat:((
Un veel kas, tik tiessaam , probleema nav, ka nestaaves kautkad, probleema vareetu buut, ka neviena sieviete neintresees tik lloti, lai nnemtos ar sex ar vinnu. Jo, jau ssodiem, ir daudz lloti intresantu nodarbju dziivee, izraadaas, lai baigi iespringtu par to sex . Vot taa ira iistenibaa :)

wildangel  Īsti nesaprotu - jautājuma būtība, kā arī dažu subjektu atbildes ir uzbrauciens, vai vienkārši savas muļķības izrādīšana...
Kā dabā iekārtots tā tam nebūt. Gan sievietēm, gan vīriešiem. Cilvēks tur ne pie kā nav vainīgs.

wildangel  Tā tam būt!
/palabo/

runcs51  Par to nav jādomā-drāzies,kamēr stāv...kad nestāvēs-ja tas tā notiks-tad arī risināsim problēmu....

Vaukskis  Biedee, bet kaada starpiiba, ja paslaik situacija ir lidziga- ka notiek sieviesju miileesjana tikai ar aciim ?! Taadaa situaacijaa tikai pievienotos apstiprinaajums tam, ka, kas nav bijis liidz sim, nebuus nekad, un viss.

makinlijs72  ja nenopīpējas,nenodzeras,pareizi ēd un taisa kigeļa un citus vingrinājumus,tad tā diena var nepienākt.ja nu vienīgi psiholoģiski vairs neko skaistu nevarēs saskatīt tajās dāmītēs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu