Nepatīk sekss.

Ir bijušas ne pārāk daudz, bet tomēr ļoti dažādas dāmas, katra ar savām prasmēm, spējām un iespējām, tomēr, lai arī visas man ir patikušas kā sievietes, pats seksa process tā arī nav spējis iepatikties. Visā bučošanas un pārējie tuvie kontakti ir ok, kā nonāk līdz seksam, tā jūtu ka daru to tikai, lai sieviete nebūtu vīlusies, pašam tas process napatīk necik. Ir vēl kādam šādi bijis/ir un kā jūs ar to tiekat galā?

Geisha  Vīrietis uzsāka dzimumdzīvi 28 gados ar sava drauga sievu. Vēlāk apprecējās (ar citu), pēc 6 gadu kopdzīves piedzima dēls. Nekāda ,uh, sexsuālā dzīve nebija. Sieva pamuka pēc 10 gadu kopdzīves. Bija neveiksmīgi mēģinājumi ar citām. Līdz atrada pietiekami gudru sievieti kura mācēja šo vīrieti atvērt. Nevar jau prasīt, lai zilonis lidotu, bet sekss bija tīri ciešams. Nodzīvoja 12 gadus. Vīrietis aizgāja pie nākošās sievietes. Šis vīrietis seksu uztvēra drīzāk kā pienākumu. Parunāties - o, jā. Dīvainākais, ka par citu seksuālajām neveiksmēm vienmēr ieņirdza un deva gudrus padomus.

Viliendi  Varbūt nemokies un nodarbojies ar ko citu?!

MrJones  Peec DG spriezhot, izskataas, ka esi baigais Romantikjis...diezgan pieklaajiigi uzrakstiits..vieniigais,,.skiet, ka mazliet testosterona pietruukst... Vai esi paarliecinaats, ka neesi sieviete..?
Hmm....pat nezinu, ko atbildeet....peec manas saprashanas seksu negribaas divos variantos: 1)ja sieviete nepatiik
2)vai vnk nestaav
Ja jau pret buchoshanos nav nekas pret, tad atliek vien otrais.....? Starp citu,,.pasham jau vislabaak vajadzeetu zinaat....vai ta NEGRIBAS nemaz iebaazt??! Jautaajums uzdots, tad sanaak gribas gribeet..bet ar izpildiishanu ir taa, kaa ir....iespeejams tehniskas dabas probleema un jaagriezhas pie kaada shiis nozares speciaalista? Ko veel vairaak var ieteikt....??

bumpastiks  Es domāju ka tas nav saistīts ar patikšanu vai nepatikšanu,drīzāk varētu būt pie vainas Tavs veselības stāvoklis.Man vispār pagaidām seksu negribas.Nomāc liekais svars un psiholoģiska barjera un tik bieži neceļas kā vajadzētu.

skarbaiskungs  Te tak viss skaidrs. Pasažierim patīk onkuliņi.

lady_super  Ko nu vairs cepies - met mieru un nodzīvo atlikušo dzīves daļu mierīgi un rāmi, pensija tak arī nav vairs aiz 3-deviņiem kalniem. :))

skarbaiskungs  Tikko nākot iekšā man izmeta dienas joku - Gejs bija tik neglīts, ka bija spiests satikties ar meitenēm. Nu kur vēl trāpīgāk! :D

aaalis  ...paņem čali....., varbūt iepatiksies.....!?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu