Asprātība,muļķiba,atpalicība ...? Kas tas ir ?

"Man patik ja sieviete nedara pari veselibai un neskuj intimzonu,tas tacu relisers.Tev klitors jutigs kad to kairina?" vēstulē jautā 51 gadu vecs :D vīrietis ....

miers2  Diezgan strīdīgs šis jautājums niansēs par visu to, ko var atļauties sarakstē..Faktiski nav slikta tēma :) Sausais atlikums no temata pieteikuma ir tāds, ka vīrietis manierēs un taktiskumā nav neko gudrāks par suni - un tad nav nemaz nosodāmi apspriest arī personiskas detaļas,- tas tāpat kā teiktu - mans papagailis vakar teica to un to..bet sieviete nemaz nav daudz labāka - tāpat demonstrē savu netaktiskumu, ar ko neviens normāls negribētu ikdienā smērēties :( Nav jau svarīgi, vai kāds ir prasto ļaužu netaktisks vai smalko ļaužu netaktisks - aiztikt negribas ne vienu, ne otru :(

nikola7  Karaliskās koledžas Dzemdību speciālistu un ginekologu asociācijas pārstāve ārste Vanesa Makaija uzskata, ka kaunuma apmatojums sievietei ir nepieciešams, tas ir ļoti nozīmīgs šķērslis infekciju nokļūšanai makstī, viņa uzskata, ka, noskujot apmatojumu, sieviete izveido lielisku barotni baktērijām savā intīmajā zonā.

Tātad ārsta viedoklis ir gluži pretējs sabiedrībā valdošajam uzskatam – sievietes skuj kaunuma apmatojumu, jo uzskata, ka tā pasargā sevi no infekcijām, bet patiesībā sevi pakļauj infekciju riskam.

nikola7  Vēl problēmu rada apakšveļa, kura, saskaroties ar noskūtu ādu, var radīt matu folikulu iekaisumu, alerģiskas reakcijas, pat brūces.

Izdevumā «JAMA Dermatology» publicēts jauns pētījums, kurā atklāts, ka vairums sieviešu kaunuma apmatojumu skuj tāpēc, ka to pieprasa viņu partneri.

rudzupke  Pirmo reizi uzrakstot vīrieši parasti neko tādu neraksta,un tēmas autore pati ir rakstījusi un likusi saprast,ka vēlas seksu un vīrietis,tad arī pajautāja,tā kā tēmas autorei pašai ir problēmas ar vēstuļu rakstīšanu.

klava4  Pipec ha..ha..viņai bija Mēŗķis..Ir tā,ka tas ir Fetišisma paveids viens no paveidiem. Vēsturiski..tikai Kurtizānes sāka izdzīt apmatojumu,uzacis un skropstas.Darba specifika tāda....Tā,ka viss ir saistīts ar Maucību..Viss sākas ar to...Un mērķis ir tiešām sasniegts Kārtēja sieviete parādija,ka ir Dura...

klava4  Aaaa jūs esat ar Grādu tad atvainojiet..Tad atvainojiet tie kas ar Grādiem tiem priekš manis ir svētie..Anketa...citats...jūs mākat iedvesmot..ha..ha..interesanti kur slēpjas iedvesmas avots?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu