Vai sievietes pašas piedāvā seksu?

Vai sievietes pašas pirmās raksta un uzreiz piedāvā seksu?Tā vnk bez liekām prelūdijām ar tiešu tekstu-"Vai Tu gribētu ar mani nokniebties?"Klāt bonusam pieliekot kādu čožiņas bilžuku.

voldemars123  Kapec neviens nemin pakalpojuma cenas .sakot no zemakas ,sievietes vecumu un lielakas cenas,kau vai autina,vai vinas mitekli?

Deisa  Esmu rakstījusi arī kodolīgas vēstules:
"Kniebies ar?" Vienreizējs teksts vēstules uzsākšanai, sevišķi no sievietes puses! :D Pēc atbildes momentā var pateikt, kas par fruktu.
Protams kad rakstīju šo, adresāti bija rūpīgi izvēlēti, zinot jau iepriekš, ka viņu atbildes būs interesantas un vilties neliks. Čožas bildes gan neesmu sūtījusi, tikai daiktu bildes pārsūtīju tiem, kas rakstīja ar seksuālajiem piedāvājumiem, prasīju vai patīk. :)

baluba  Reti kura ..... gribēs, bet nepaprasīs un nepiedāvās ;)

Nerons  Vot eto daaaaaa!!!!Kādi šeit kniebēji un iekārojami puikas ganās:):):)
Te jau ne pirmo dienu, bet neko tādu man nepiedāvā!
Izklausās vairāk pēc copmaņu stāstiem:)

makinlijs72  tā ir rokzvaigznes ikdiena,slavenu sportistu liktenis,bet pārējiem jārada iespaids ,ka ir tā vērti.

av2  cenas kaadas piedaavaa Latvijaa ? No 100 par stundu .... iidz 400 par vissu nakti , + hotelis. , taa parasa Riidzenieces. Provincee gan jau , ka ir leetaak :) Izmantojis neesmu.

Araabs  Kā nu ne,bet kad tā delikāti pasūta ,tad apvainojas:((

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu