Seksuālā spriedze, seksuālā ķīmija.

Vai iespējamas ilgstošas nopietnas attiecības, ja cilvēks vizuāli nav Jūsu tips,bet fiziski velk takā pie dadža?
Vai attiecības,kuras sākas ar seksu, var kļūt par normālām,kvalitatīvām attiecībām? Vai kādam ir bijusi šāda pieredze ?

111zaagis111  Izdzīvo šīs sajūtas , iegūsti savu pieredzi . Kam tev citu pieredze? Ilgstošas , nopietnas, kvalitatīvas - bet īsas un kaislīgas tev dzīvē nav vajadzīgas ?

Kur vispār tādus termiņus cilvēki grābj - " kvalitatīvas" . Vairs nav pieprasījuma uz kaisli un mīlestību , bet vajadzīgo vizuālo tipu un pareizo brendu patērētāju ?

makinlijs72  tikai tā.

Rinkulis  Ir tāds termins - afekta stāvoklis. Nu tur kad širmis aiziet ciet visumā inteliģentiem cilvēkiem un sāk sist traukus utml. Ar to iekāri ir līdzīgi. Sākumā tas ir afekta stāvoklis, piedevām patīkamu sajūtu pavadīts. Kad tas pāries, tad var sanākt...ups, kurš te zupas terīni saplēsis...pret televizoru?! Tā ķīmija tiek ģenerēta galvā, lai notiktu akts un pavairošanās - nekam vairāk tā nav domāta - tā ir dabas mehāniskā puse.
Nākamais - kas vispār ir nopietnas attiecības? Ģimenes dibināšana ar mērķi uzaudzināt bērnus? Prelūdija ģimenes dibināšanai? Vai jums abiem ir sakrītošas domas par definīcijām? Prinicpā nāksies pagaidīt, kad ķīmija norims, kad ikdienā kopā būsiet nodzīvojuši gadu, pusotru, tad tikai labāk tās krāsas varēs redzēt. Vai arī ir cits paņēmiens, lai ātrāk saprastu, kādas ir perspektīvas - iepazīt otra vecākus un ģimeni - paskatīties, kā tas sasaucas ar pašas ģimeni - ir kopīgas iezīmes, patīk tas, ko var redzēt. Un arī tas nenotiks uzreiz - ir jāiejūtas tur, jo sākumā visi izliksies par labākiem kā ir.
Tā ka viennozīmīgi atbildēt, vai no seksa sanāk ģimene...nevar. Es teiktu drīzāk nē nekā jā, bet noteikti ir arī izņēmumi (ir zināmi gadījumi, kad viss sākas ar fizisko vilkmi, kas turpinās ar kļūdām un tad attiecību skaidrošanu un lapīšanu gadiem - ir kam beigās izdodas uztamborēt puslīdz kaut ko, ir kam neizdodas).

aaalis  ...var būt....

Discreta  Man jau liekas, ka tā seksuālā pievilcība ir svarīgāka par to vizuālo. Bet, nu, man tā nav bijis, jo vispirms ir vizuālais - patīk vai nē no skata.

Jevpistinija  Ir bijusi pieredze. Satikos ar puisi, kurš nevisai patika, tobrīd biju apjukusi pēc kādu daudzsološu attiecību pārtraukšanas. Sekss gan bija ok. Pat ļoti ok. Un bija attiecības, ļoti ilgas attiecības, kas vēlāk jau balstījās ne tikai labā seksā. Bet ar laiku novīst visas rozes. 😉

illbeback  Tīri interesi, kā var būt seksis ja partneris ārēji nepievelk? Atkal nauda iesaistīta :)

Seendija  Tā var būt par visiem 100%,pati ar to saskāros, vizuāli nekad neizvēlētos, bet raksturs, intereses, redzes loks, tīri fiziski un ķermeniski ideāli.Nav svarīgs kaut kāds iedomāts tēls, tips, svarīgi, lai kopā labi, lai laiks paskrien, ka nemana un vienmēr ir interesanti.

mirga  Domāju, ka katram tas savādāk. Bet lielākai daļai tomēr tai ķīmijai jābūt. Man tas arī svarīgi. Var būt cilvēks jauks, foršs sarunu biedrs, var pārspriest dažādus jautājumus, bet ja tās ķīmijas nav, tad tikai un vienīgi - labi draugi.

Chris1986  mirga, kas nav? Pārošanās nav? Draugs ir daudz augstāks statuss, nekā plikais gribulis ar brucināšanos, kas ir Maslova pirmamīdas zemākais līmenis. Bez daudzas uz otro nemaz tā arī pa visu savu garo dzīvi nemaz netiek :D

mirga  To Chris1986 - galīgi neesi sapratis ko esmu domājusi. Ne par pliku sexsu, ne par pārošanos, bet par to ķīmiju, kura ir vai nav. Ja ir, tas nozīmē -patikšana, pievilkšanās viens otram utt. Nejauc vienkārša drauga- sarunas biedra kategoriju ar draugu-mīļāko cilvēku, kura pieskārienus gaidām, tie patīk, utt.

skarbaiskungs  Es kkad kniebos ar tādu dāmīti. Kopēju interešu nekādu. Pat sakarīgi nebija par ko parunāt seska pauzēs. Tā kādus pāris gadus jārējāmies, bez kādas perspektīvas uz kopdzīvi. Bet kkāda ķīmija laikam bija.

lemija  Nellaspasaule,smuka un jauna meitene!:) Atmet visas tās blēņas par vizuālajiem tipiem,dzīve nereti mēdz izspēlēt tādus pigorus,ka maz neliksies. Orientēties uz cilvēku tikai pēc vizuāliem parametriem,ir taisnākais ceļš iebraukšanai auzās(nenoliedzami jābūt kādai lietai un vietai kas cilvēkā liekas simpātisks),jo kritēriji pēc kā cilvēki viens otru izvēlas,taču nav tikai smuks ģīmītis vai stalts augums piem. Jau tas vien,ka Tevi velk kā pie dadža - nozīmē,ka Tava iekšējā būtība iespējams cīnās ar to ,ko acis grib redzēt un ko redz īstenībā. Bet Tev jau ir noklikšķējis... Ja tā ķīmija ir abpusēja,tad kāpēc ,lai nebūtu iespējamas ilgstošas attiecības. Cik tās būs nopietnas ,tas jau atkarīgs no abu pušu ieinteresētības šajā procesā:)
Ja Tu jautā vai ļauties šādām attiecībām, - tikai darot varēsi uzzināt, bija labi un vērts vai nē.
Un atceries - dzīvē nav nejaušu tikšanos ,pat ja Tev tik ļoti gribas tā domāt:)

labaa1980  Neizvēlos vīrieti pēc ārējā izskata. Ir citi kritēriji. Protams, patīkami, ja blakus ir izskatīgs, sakopies, solīds. Bet pamatā jau ir tas "klikšķis" un lai cik dīvaini nebūtu, tad ir bijis, ka attiecības sākas ar seksu un vienā brīdī saproti, ka ir kas vairāk...

av2  super forss sex maina viiriessa viedokli par sievietes skaistumu, kaa taadu.Un arii otraadi - ja sex bija nekaads, tad pat "monna lliza" buus nulles veertiibaa.Vot ta ira ar mums.

piparbecinja  Ja vīrietis nebaidās darīt fizisku darbu un, vai man dieniņ, nosmērēties - tas nu nekādi nav iemesls funktierēt, ir viņš mīlēšanas vērts vai nē. Izskatās, ka šajā situācijā tu audz, jo nojaut, ka stereotipi vismaz šādā rakursā ir muļķīgi. Pēc izskata vien cilvēkus vērtē pusaudži.

uusins  Ilgstošas un nopietnas attiecības ir iespējamas, kad abi ir ieinteresēti un abi pie tām strādā. Ir tāds jēdziens kā "jūtu ķīmija" - un vari neko nesaprast, bet viss notiek! :) Brieduma periodā, kad jau sava, arī rūgta, pieredze uzkrāta, bieži darbojas: "Sieviete iemīlas attieksmē pret sevi, tikai tad vīrietī".
Dzīve ar to arī ir interesanta, ka vienmēr un visur pastāv izņēmumi :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu