Vai grūtniece ir iekārojama?

Vīrieši, ko Jūs domājat par seksu ar grūtniecēm? Brīvbrīžos paskatos seriālu "Coupling" un pēdējā sezona ir tieši par grūtniecības tēmu - pašu vīriešu domas seriālā dalās - divi no galvenajiem varoņiem (tātad 2/3) spriež par to, ka grūtnieces ir kā "Svešā" (citplanētiešu dzīvības formas) iznēsātājas un līdz ar to nav seksuāli uzbudinošas, visu laiku jādomā, ka tur jau kāds ir priekšā un piedevām ar to galvu, kam ir seja. Savukārt trešais varonis, kuram mājās ir pilns skapis ar dažādu partneru seksa video, kuros pats filmējies, atsaucas pozitīvi - grūtnieces esot īstas tīģerienes un līdz ar to arī sekss esot super! Kāds jūsu personīgais viedoklis? Grūtniece jums raisa seksuālo vēlmi vai tieši otrādi, to atgrūž?

neko  Pievienošos LM, sveša grūtniece ir tabu. Vispār netiek kā sieviete uztverta. Tāda ir "tikai cilvēks"...
Domājams ka, ja sieviete tiek mākslīgi apaugļota seksa grūtniecība un arī bērna barošanas laikā viņai nav (teoretizēju, pieredzes ar svešam grūtniecēm nav) .

riks086  Ja jautājums bija par ārējo pievilcību un "ne savu" sievieti, tad pēdējos trīs gadu laikā man nācās redzēt ĻOOOTI daudz grūtnieču un jāteic, ka gana daudz bija tādu, kuras vīrietim raisa iekāri...

Floriana  Dīvaini, kāpēc domā vīriešu vietā. Tas jau katram vīrietim savs, pievienojos neko, jo arī netīras vīriešu zeķes ne visām ir iekārojamas, arī ja labs sekss. ;)

neratni_stasti  Tā kā iedvesma tēmai ņemta no kino, mana atbilde arī būs no kino. Krievu seriāls "Izmeklēšanas noslēpumi", viena no pirmajā sezonām. Galvenā izmeklētāja gaida bērnu nomer divi, ir jau mēnesī septītajā. Un tad dialogs ar vienu tipa kriminālo autoritāti, kurš vinai piedāvā stāsties intīmajās attiecībās. Izmeklētāja šim prasa, vai viņu nemulsina tas, ka viņa ir stāvoklī, uz ko "autoritāte" atbild, ka nē, tas esot pat pikanti.

bruce  visas grūtnieces ir ļoti skaistas un varbūt pat iekārojamākas.
Skaidrs, ka acis metu uz visām un man nav nekādi spocīgi - jocīgi tabu, bet rokas nepalaižu.

aaalis  ok

av2  ja taa ir MANA sieviete, protams , ka ir iekaarojama.Bet ne vairaak, ne mazaak, kaa iepriekss. Un mazliet tomeer...sex buus piesardziigaaks, saudzeejossaaks, ja vispaar buus. Par laimi manu beernu mamma bija super forssa arii beebjus gaidot.Abi bijaam jauni, un traki.
Svessas sievietes gan neizraisa intresi ipasssu.Un taa OBLEGAATAA punccu izlikssana nettaa peedeja laikaa, publiskai apskatei.....nu ir galiigi garaam. Jaa, savai pieminnai ir lloti ok, bet speciaali pa vissu .....miljardiem luureetaaju Internete. Nu tas slimi, lai neteiktu vairaak.Taada sajuuta, ka nekaa...sveeta vairs nav palicis ssinii pasaulee.

nevainigslohs  Vīrietis kurš nodarbojas ar seksu ar grūtnieci ir eitanāzējams.

uusins  Mana sieva iznēsāja 4 bērnus. Viņu arī fotogrāfēju (ar punci)
Tas ir PĪ----- izdomāt šādu jautājumu!
:D:D:D

augusts1970  Auglis seksa laikā jūtas kā veļas mašīnā.

Crazyracer  Grūtniece pilnīgi un galīgi nav iekārojama.

Trojans  Sieviete grūtniecības laikā galīgi nav iekarojama jo daba dara visu lai sieviete neizskatitos pēc sex objekta ,šk nonivelēties sex pazīmes ,balss ,figūra ,uzvedība sejas vaibsti ,viss mainās.

Trojans  Sieviete grūtniece ,nekādā gadījumā neizraisa iekāri ,jo daba ir pacentusies lai tā neveidotos ,mainās viss seja,balss tembrs ,figūra ,uzvedība -sievietes domas ir aizņemtas ar sagaidāmo pēcnāceju un visu kas saistits ar viņu.Bet nereti gadās ka sievietēm gribas seksu vairāk nekā negrūtniecības laikā ...

fargo  pat grūti kaut kā/jebkā brīvi domāt. ļoti, ļoti nav kārtībā. atvaino, ja gribēji savādāk. nevaru iedomāties situāciju, kad.... pat negribu prātu aiztikt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu