Kā vīrieši zin ,ka viņi nav geji? Ja viņi nav pamēģinājuši.

MrJones  Ja atklaati, neesmu par to pat iipashi daudz domaajis, meegjinaajis saprast,..jo mani tas neskar...vieniigi, agresiivu reakciju speej izsaukt ja sheit netaa kaadreiz uzbaazhas (ar saviem piedaavaajumiem)...un taapeec ari besii biezhi vien taa sabiedriibas iejuutiigaa attieksme, meegjinaajumi izprast..dazhnedazhaadie attaisnojumi, kaapeec vinji ir taadi...bet..tas ir Ceelonis tam visam! Padomaajiet par to..! Vai 80´s..90´s zilais atljautos to, ko vins var atljaujties shodien..?
Protams, tas ir aarpus jebkaadas normas...visi zinam, ka dabiigaa lietu kaartiiba ir pavisam cita...bet tai pat laikaa, barojoties ar to meinstriima informaaciju, uztver vinjus, kaa pashsaprotamu sabiedriibas sastaavdalju...un no turienes ari rodas visi shie jautaajumi....Varbuut...varbuut....? Nespeeju iedomaties, ka man uz ielas kaads pienaaktu klaat un pajautaatu.."Vai negribi kljuut par zilo?"...drosvien, labi nebeigtos(?) ...sheit protams, var diskuteet par jebko, bet attieksme ir taada, kaada vinja ir...!
Es personiigi, neticu, ka tas ir iedzimts,..bet ja ari ir, tad kaadi 3%...paareejais ir sabiedriibas,..ar meinstriima paliidziibu veidotais produkts!

Deisa  Un kā cilvēks var zināt, ka sūds nav garšīgs, ja to nav pagaršojis?

riks086  Ir labi, es pat teiktu kulta līmenī, dialogi par šo tematu amerikāņu 1999.g. filmā "Play It To The Bone" ar Antonio Banderasu un Vudiju Harelsonu galvenajās lomās - tur ir gan par tiltu būvēšanu un sūkāšanu, gan par eksperimentiem gada garumā, gan par pirmajām minūtēm ar locekli pakaļā.... Noskaties :)))))))))))))

velneens16  Klava4- Pēc jūsu teiktā sanāk ka, normālu cilvēku vispār nav?!?..... nu comon!

DanaL  Patiesībā interesantas lietas izdevās uzzināt - "vechi viens ar otru maigojas, dupsee...gatavi suukaat pipeles!!", pirmās minūtes "ar locekli pakaļā" :D Bet ja tas viss notiek ar dāmu, tad OK? :))) Baigie liekuļi jūs te tomēr :))) Tātad interesē neviss izpildījums/process, bet izpildītājs?

Man sekss ar savu dzimumu neinteresē, jo galīgi neinteresē sievietes anatomija un fizioloģija, tāpēc pat nevēlos "pamēģināt", kā autore iesaka. Domāju, ka ar vīriešiem ir pilnīgi tas pats.

Deisa  Tātad, klava, Tu apgalvo, ka tūdus ēd, ja? Nu kas nu kuram tuvāks.

patia  Katrs risina savas savas problēmas,domas un tt., man jautājums nav aktuāls.

LaskovijMerzavec  Nu ja neesmu pamēģinājis un neuzbudina cūkas kautķermenis - tādēļ es esmu slēpts zoonekrofils?

Mazaa_naarinja  Autorīt! Tagad tikai vienu slimību pēc otras pārtaisa par normu, agrāk bija skaidri un gaiši pateikts, ka homoseksuālisms ir psihiska slimība, tas bija oficiāli. Visos laikos ir bijuši cilvēki ar psihiskām novirzēm. Cilvēki piedzimst, vai citreiz dažādu notikumu vai cilvēku ietekmē kļūst slimi.

neko  "90 procenti ir slēptie geji" - 90% tas tik dienvidniekiem (un arī tad pārspīlēti)... teiksim grieķiem. Galu galā viņiem tā vēsturiska tradīcija. Aristotelim pat nācās pilsoņa definīcijā ielikt ka kārtīgs pilsonis vismaz reizi mēnesī guļa arī ar sievieti dzimtas tupināšanas pienākumu pildot un ievēro mērenību ar maziem zēniem guļot ar viņiem tikai "pedagoģiskos nolūkos". Ziemeļniekiem šādas problēmas nekad nav bijušas.

Capis  Kas tas par stulby jautājumu?

JurisK  Kā zin? Pēc savas dzives pieredzes. Atminu - ar kādu aizrautību glaudīju mammas māsas draudzenes kājas 3 gadu vecumā, pat vārdu tam skuķim atceros - Laimdota. Un nekas, ka meitēni mani izzoboja, līdzīgas nodarbes patikušas visu mūžu!:)

fargo  "Vai viņi piedzimst jau homoseksuāli.Man interesē parasta vīrieša viedoklis,nezinātnisks..Ko tu domā?Vai neesi nekad par to domājis,kapēc Tu neesi gejs,bet citi ir?"

neviens cilvēks uz planētas nav piedzimis par homoseksuālistu. erotiskā gaume ir mainīga, ir ietekmējama un to arī ietekmē apstākļi un cilvēka dzīve. bet vairāk par visu tā ir izvēle. lai arī ne vienmēr. kas attiecas uz zēniem, kāda ir bijusi viņu jaunība un ļoti bieži, tur ir bijusi seksuāla izmantošana vai vardarbība, psihoseksuālās traumas. nelabvēlīgas ģimenes, tās neesamība vispār. kaitīgie ieradumi, to ietekmētais dzīvesveids. prostitūcija. tas viss ir ar sekām.
bet tāpat tur ir izvēle. soli pa solim cilvēks pats maina savu seksualitāti, gaumi uz to, kas uzbudina apziņu.

vilks28  Pat pālī nevelk uz veci, tātad viss ok.

1buss1  Uzdodot šo jautājumu vismaz tu tagad zini ka esi idiots.

av2  nulle emociju no viiriessiem.Zero. Pat vinu sabiedriiba man..neintresee..pat hokki skatoties.Ja nu vieniigi palamaaties kopaa, kad muuseejie zaudee...
Labaak viens pats skatos, bet labu koncertu..filmu...protams ar savu miilloto sievieti.Vot taa iRa.
Un, kaapeec tads jautaajums, vispaar?
Personiigi es domaaju, ka geji, un lezbietes, passi juut kas vinnus intresee, un , nu piemeeram (zinu no pieredzes ) sievietes, kas ir biseksuaalas, juut, ka otra sieviete arii ir taada, vai ir lezbiete.Smarzzas, skatiens, pieskaariens, teksts....

Dolaars220  -tā klāva4 laikam paceļ katru suņasūdu,lai noprovētu-ēdams vai nēdams,jo citādi tak neuzzināsi,cik smeķīgs tas!

bumpastiks  Ja neinteresē un ir pat pretīgi ko tādu iedomāties.Tad ko tur vēl mēģināt?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu