ja dzekam nesacelas?

viss baigi forsi.Satiekaties un beidzot izdomaajat paseksot.Bet dzekam pemeeram nepatiik vecenes pupi un nesacelas.Pat minets nepaliidz,necelas un basta.Ko sievietes dariisiet,ja dzeks patiik?turpinaasiet kaut kā celt?kaadas metodes pielietosiet?

SaintAmon  ak dies... kas te notiek...

Jevpistinija  Pievienojos - nafig nošpricēt!

aaalis  ...nolikt blakus bildi..., ar to, uz kuras saceļās...., un atkārtot.....

verso  Meties upē, moš līnis uzķeras, a Tev no pārsteiguma saceļas :)))

Deisa  A kas vēl jādara? Viņam nesaceļas, man nesaceļas, esam līdzvērtīgi, kā līdzīgi arī varam parunāties. :D

iedvesmotaja  Iesaku aiziet pie urologa,pat ļoti palīdz,esmu dzirdējusi ,ka vīrieši stāsta.

Mikaela  Pirms seksot padomā vai vajag ja neceļas, ja grib lai piesien striķītī tad turēs..

Ernestiine  Cilveks pārskatījies pornogrāfiju un ir grūti dzīvot realitātē. Un vispār, kas sievietes krūtis sauc par pupiem, neko citu, kā ´´ šmaras ´´ droši, ka nav saticis, un labs, kaislīgs sekss arī nav bijis. Lī

NL_O  ieteikums - iemācies, kaut elementārā līmenī, rakstīt latviski..

AivarsN  Ja pats nesaprot ka nav īstā,tad mazais draudziņš pārliecina.

psychobitch  vajag nostāties uz rokām, tad virziens būs pareizais..

av2  gan jau , ka taa gadas, ja ievelk guultaa sievieti, kuru nemaz absaluuti negrib. Ir taadi slimie, kam ir diivaina "pienaakuma apzinna" ;(
Taapeec, veelreiz atkaartoju, viirietim ir ...jaafiltrree savas sievietes. Joi reaali tomeer lloti reta ir taada, kuru gribeetos pa iistam. Tas nav nekaads sports, ka , ibj, oblegaati jadra**zz !
Ko dairit, ja klluudas rezuultaataa, nu ..bija ggeks piedzeeries, bija lloti tumsss, neredzeeju uttt...ko dariit? Taa tiessaam ir probleema? Ta nav, absaluuti nav. Taa gadaas visiem , un pats galvenais ir...nepateikt slaveno fraazi : " Man taa nav gadiijies, nezinu kas notika utt " :)))) Normaala sieviete arii neiesprings, jo ir 101 veids kaa miileeties arii taadaa situaacijaa. Bet, varbuut, ka ir paari, kuriem, , ja nav st**aks,kaa miets , un iekss-aara kustiibas, regulaaras, ritmaa, 1-2-1-2... tad nav sex. OK, lai tad vinni abi kolektiivi ....lec aalinnggii :)) Ko veel teikt....Alinnggii, es domaaju, lai atdzistu :)

Nerons  Jūs gan te ļauni esat:(!
Puisim patiesi liela sāpe un problēma, bet visi tikai zirgojas!
Fuj........
:)

irgo  Tas ir superīgākais variants kāds vien iespējams. Lai sieviete uzreiz saprot , kurš no jums trijiem ir šīs SITUĀCIJAS noteicējs ...:))))

rabinovics  celsanas speeks viirietim galvaa...pasam gadijies nonaakt kaunpilnaa situaacijaa....trapijusaas gudras sievietes kuras taadaa gadiijumaa seksu paarcelj un naaakosreizi...nakosajaa reizee viss ir noticis...bet ir sievietes kuras peec taada gadijuma nav vairs mani gribejusas redzeet...ne vienas ne otras neesmu tiesiigs nosodiit

Vanesa15  Modināt mironi? T.i.džeku, kuram uz konkrēto sievieti nestāv? Nafig tērēt laiku

Geisha  Viss vīrietim ir galvā. Varbūt vīrišķis vienkārši pārstresoja un tāpēc arī ir tas pļurkt. Vīrietis galu galā jau nav robots, kur uzspied uz kņopienes, iestati taimeru un tas strādā. Runāt vajag. Runāt, bet ne nosodīt vai pazemot.

111zaagis111  Parasti krāmē sievietei pa ģīmi ar kliedzienu- " kas tu par veceni ka man nestāv , mauka tāda ! "

vilks28  Pagaidīt kad sacelsies.

NL_O  100% drošs minējums - džeks, kuram nunekādi nesaceļas, esi tu. Nu a sieviete, kurai tu uzdevi šādu jautājumu, pasūtīja tevi uz to, kas tev nesaceļas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu