Vai korpulentie ir neseksīgi?

Bieži nācies dzirdēt-"Tu tik jauks cilvēks,bet kā vīrietis diemžēl.."Vai korpulentie un ļoti korpulentie lielākajai daļai sķiet pavisam neseksīgi?Vai Jūs varētu seksuāli ieinteresēt korpulents,vai pat ļoti korpulents partneris?

Nerons  Korpuelntie/ās ir sexsīgi tiem/tām, kas netiek pie slaidiem/ām!

Vinetta  Cik man zināms, lielai daļai korpulento vīriešu problēma tāda, ka tādas pašas korpulentās viņi negrib, bet meklē slaidās un dabū kurvīti. Liekas, ka korpulentās sievietes tomēr šajā ziņā labāk novērtē savas izredzes.

Svece  Tā kā apzīmējumam "seksīgs" ar seksa kvalitāti nav neka kopiga- vari par to netresot. Seksīgs - nesesīgs svarīgi tikai līdz pirmai tikšanai lidz pieskarienam , skūpstam- pec tam seksīgs, neseksīgs ir pavisam citas lietas kurām ar izskatu un svaru nav saistības. Tad svarīga tava spēja lasīt sievietes mikrokustības, pirkstu kustību profesionalitāte , pieskārienu daudzveidība , spēja atrast pozīciju lai strādātu pa zonām un t.t.

mellene_x  tad , kad ir taureņi TUR... tad ārējam izskatam vairs nav nozīmes... pati piedzīvoju uz savas ādas... bija nenormāli ok un ilgstoši.. un pēc tā vīrieša sievietes ir kā trakas..

raima  Nu cik var ņemties ar to korpulenci!!!
Pašam netraucē, acīs liesmiņas zib- nu feini.
Jā, mani varētu ieinteresēt gan apalītis, gan kalsnais, svarīgi, lai acīs liesmiņas un vaigos smaids.

Un korpulence raksturo cilvēka domāšanu, vājās vietas. Problēmas darbā- vēders aug, ieņemamais amats dikti svarīgs- dibens liels, lai no krēsla nevar "izcelt" utt. Nevainosim iedzimtību, drīzāk pārmantotu pasaules uztveri no vecākiem.

Gripa  Neseksīgi un neveselīgi ir korpulentie, tāpat arī tie/ās , kam kauli apvilkti ar ādu !

Dusmiigaa  Atkarībā no uzvedības rakstura un harizmas. Daudzi lieli vīrieši ir krietni pievilcīgāki un raisa vairāk emociju, kā sportiskie vai tievie. Domājams, ka ar sievietēm ir līdzīgi!
Vizuāls izskats dod tikai pirmo iespaidu, tālāk iesaistās citas maņas, hormoni, kas dod gala iespaidu par seksualitāti.

Viirietis_V  -re,kā resnās slavē savu resnumu!!!!:DDD

Chris1986  nu, man liekas, ka ne jau par gaumi te iet runa - NEKAD neesmu dzirdējis nevienu vīrieti sakām, ka viņām nepatiktu slaidās, bet stāvētu tikai un resnajām. Nekad! Cita lieta, ko kurš var dabūt. Kurš nevar braukt ar mercedesu, tam jābrauc ar trambaju. Un kkā jāsamierinās un jāiztiek. Tā viš i - dzīve ir skarba

Cafe_Noir  jā, būhenvaldē arī bija ģenētiski tikai tievi un izbadējušies. protams, līdz tādam līmenim nav jāaizdzīvojas, un Dievs pasarg´, arī nevajag. bet tomēr der aizdomāties, vai tie "platie kauli" tiešām ir tik plati?

Nerons  Un lai tiktu tālāk, ir jābūt arī tam pirmajam iespaidam! Ja nav pirmā....uuuuuu....tad tālāk labā dvēsele un harizma visticamāk neglābs!

vilks28  Ja tīti par seksu, tad tomēr liekais svars par labu nenāk kā vieniem tā otriem. Nu izskats tā gan ir gaumes lieta.

Dusmiigaa  Par tām gaumēm un iespējām. Starpcitu, jā, pazīstu vīrieti, kuram tiešām patīk tās apaļās- tīšām tādas izvēlās- un tad? Ja kādam tas liekas pievilcīgi, lai jau tiekās/guļ. Kuram tas traucē? Nevajag uzskatīt, ka apaļos savāc tikai tad, kad nepavisam nav izvēles. Nav nekāda otrā šķira tā!

Marija_Anna  Pacilāju atmiņā pazīstamos apaļīgos kungus. Gandrīz visi ir kompānijas dvēseles, gimeniski , mīleti un interessabti kā cilvēki.

Zaiciks45  Biju tievinja,kad iepazinos ar savu draugu...Tagad esmu par 7 kg apaljiigaaka..Vinjsh mani deelj taa nepamet!!!Un tagad saka,ka vismaz apaljiiga peecpuse ir un smuka...Taa,ka kam patiik stirninjas,lai iet uz modelju agjentuuru-90-60-90..Varbuut paveicas:)))

fargo  tas zaičiks ir attēlā? un uzmanieties, ja jūs vīrietim interesējat dēļ dibena. tas nav drošs pamats nākontei.
kad vīrietis jūs iemīl, tā pa īstam, tas nav dēļ dibena. vai krūtīm. es pavisam nopietni.

psychobitch  man nāk prātā tā bilde, kur korpulentai dāmītei bija pazudis klēpja sunītis, ko tā tik izmisīgi meklēja, kur gan palicis tas, bet pat iedomāties nespēja, ka pati uzsēdusies tam virsū un iespiedusi to savā pēcpuses spraugā, kur tas jau dabūjis galu... iedomājies, ko var nodarīt pāri ar savu masu, ja svars neatbilst attiecīgajai svara kategorijai, boksā arī neizlaiž ringā cīnīties nesamērīgus svara kategorijās, viens sitiens un ne tikai nokauts, bet gan visu gaišu, es citos medību laukos, pirms to kaulu kambaru atrastu pēc lidojuma pa gaisu!:D

Zaiciks45  Arii ar to kaulaino peecpusi miileeja...Tagad vienkaarshi pasaka,ka arii ar to apaljiigo esmu smuka...un arii apaljais veederinjsh neatbaida...Tad sanaak,ka apprec stirninju un kad paliks apaljiiga,tad jaapamet??

irgo  Laba vajag DAUDZ !!~!~!~~

Zanda19  ......nē, paldies!

indima  Man korpulenti , pareizāk resni ,nobarojušies vīrieši šķiet neseksīgi (un arī sievietes)...te nelīdz nekādi attaisnojumi,kāpēc pie resnuma ir tikts...tā,pa lielo ,ir cilvēka domāšana...

Deisa  Seksīgs - tas ir būtiski pirmajam iespaidam. Korpulentie nav seksīgi, ja par pirmo iespaidu runā. Citādāk ir, kad cilvēks jau iepazīts, jā, arī korpulents var iepatikties, bet diezin vai patiks seksīgums. :D Tās noteikti būtu citas kvalitātes, uz kurām korpulentajam jāspiež. :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu