seksa analfabeetes.

Tas kas te ilgi tup un neko dabuut nevar.Vai vaina nav ka seksaa neko neprotat.No mineta viebjaties vai arii darat to kaa pagadaas.par anuslingu sausminaties,lai gan tas sagaadaa viirietim neaizmirstamu baudu.Dzeks paprovee ka prot tikai kaajas paplest un vairaak neko un tam taadu nevajag.Labs sekss ir galvenais ar ko var notureet viirieti,lai tas citas nemeklee.Vai nedomaajat vairaak izgliitoties seksaa?

Motomeitene  Nevaru atturēties no viedoļa ..
.Jūs jokoties? Kāpēc man būtu gar veča pakaļu jaknibinās? Tam tak homoseksuāļI domāti.
Tas nav vīrišķīgi. ...
ManI atsaldētu vīrietis kas obligāti prasītu to kĀ tur viņu sauc...
Par pārējo no katra paša seksuālājam dotībām. .. ☺

never_pa  Bija tāds labs teiciens...interpritējot - idiots novedīs līdz savam līmenim un tad sakaus ar pieredzi
:)

mellene_x  AUTORAM: visas tiesības audzināt savas meitas, lai būtu pēc viņa ieskatiem "derīgas" AUTORA TIPA VĪRIEŠIEM, pateicos dievam, ka manā mūžā ir bijuši izcili vīrieši, kuri domā par manu labsajūtu, un TIKAI PĒC TAM, pieņem no manis labsajūtu SEV...un ĻOTI DAUDZ VĪRIEŠU ŠO NEGRIB... ja kas..
LaskovijMerzavec - ceru, ka Jūsu teksts ir sarkasma stilā, pretējā gadījumā, atgādinu, ka esat dzimis no sievietes, ja kas x2.

Margariita  O vīrietis orķestris ierunājās....būtu savu gultas biedreni pamācījis kā sagādāt baidas virsotnes sev un pašam,a te sēdi un puksti, Tev kauns nav?

labapa  Nē iemesls naoteikti nav kā nemācēšanā. Neba visi -sas Tev stāstīs ko patīk darīt un ko ne. Un nav arī tā ka esot šajā profilā lielākā daļa nenodarbotos ar seksu vairs.
To dara, tikai šeit atzīmītes neliek!

Edgars37  ...atmetot visu parejo, gribu pajautat autoram, kadu neaizmirstamu baudu var gut dracijot kadu pakala??? Man skiet, ka vnk esi sen nedabujis un smadzenes vnk parkarsusas...citu izskaidrojumu neredzu.

illbeback  Izlasot topiku rodas jautājums, vai autors ir redzējis kailu sievieti dzīvē? Lūrēšana caur atslēgas caurumu vai pludmalē neskaitās. Es lieku uz pumpainu tīni kurš dzīvo sapņos. Laiks visu noliks pa vietām un tad būs skaidrs ko kurš kuram un cik daudz sniegs, dos, pakļausies.

pikantaa  Ja jau sievietes tik sūdīgas un tādas nemākules kā tev šķiet, tad atrodi kādu spalvainu veci,kurš tevi izvālēs kārtīgi un sniegs tev "neaizmirtamu baudu". :DD Un jo biežāk sāpēs pakaļa, jo mazāk iedvesmas būs rakstīt tev tās visas stulbības, kuras te regulāri raksti.

DanaL  Izskatās, ka nekur tālu jau neesi aizgājis... ānuslinga un mineta entuziastes laikam tiešām ir reta parādība. Un kas tev tāds īpaši vērtīgs pretī dodams

Vinetta  "par anuslingu sausminaties,lai gan tas sagaadaa viirietim neaizmirstamu baudu" (C)
ielec labāk ledainā āliņģī tad par anusilingu aizmirsīsi varbūt vai arī kā pikantaa teica -atrodi kādu spalvainu veci vai vēl labāk divus, lai tavai hiperseksualitātei pietiktos ;)))

riks086  Tessai taisnība - tipisks trollis. Abi ar bumpastiku - OHO "pētnieciskās žurnālistikas" iznireļi. Jau vairākkārt esmu ieteicis šādu tipiņu tematus vienkārši nekomentēt. Ar to arī tās stulbības beigsies....

irgo  Kā savulaik rakstīja Rainis:
Gūt var dodot , gūt var ņemot ,
Dodot gūtais neatņemams. !!!!

Vai citiem vārdiem sakot- Citam dodot pats var dabūt !!!
Un pasakiet ka Rainim nebija taisnība ...

VAZ07  seksualitate ir dabas davana ,kas ne visiem vienadi sadalita ,galvenais sastapt lidzigi domajosu ar pienemamam velmem!

makinlijs72  analfabētes,kuras cenšas-tas ir mīļi.varbūt nesanāk kā vajag,bet apņēmība acīs atsver visu.

Erix1983  Nu teiksim ta ! lielaka dalja sieviesu seit sez briva laika pavadisanai. pat ja vinu anketas ir sarakstits ka vinas mekle seksu vai ir cita veida sex expertes utt...tas viss ir meli. ja reali te kada ko mekletu ...patiesam mekletu tad nebutu tadu problemu. visi klusam tiktos viens ar otru un nerastos sada veida jautajumi....bet nu izskatas ka latvija seksa tema ir izsmelta

psychobitch  un ko tu mums jaunu varētu iemācīt?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu