Cien. dāmas, kas jūs pamudina likt vīriem ragus?

edding  Mierīgi./netēlošu svēto/
1. Ja uzliktu man un es to uzzinātu.
2.Ja man ļoti nodarītu pāri.
3.Varbūt varētu gadīties nejauši. Nē, ne OHO pirmajā randiņā, bet dzīve ir dzīve.

dzzekiss  Dažas to dara vienkārši tāpat.
Tessai&Co, droši vien ne tikai nimbs virs galvas, bet arī spārni jau sākuši dīgt:)

raima  Varu uzskaitīt kāpēc nē:
vīram neliku, jo baidījos zaudēt savu brīvību, zināju, ka varu visu ko darīt, tikai ne čikibriki ar citu;
dzīves biedram nelieku, jo neredzu jēgu likt likšanas pēc, nu nav nācies sastapt kādu, kur šķistu "vooov, jāpamēģina, būs to vērts".

miers2  >pomerance 21:20
Kur tu agrāk biji ar saviem padomiem? Nu jau ir krietni par vēlu..uhh
Par mani viss skaidrs - es jau iepriekš pateicu, kā tas notiek.. Bet te runa vairāk par sievietēm. Cik nu man tās pieredzes, tad ar sievietēm bija līdzīgi - precētās vienk gribēja sajust vairāk, jo jutās vairāk vērtas - nevis pieticība virza sievietes pretī piedzīvojumiem, bet gan spilgtas sajūtas un emocijas viņām gribas..Viņas vēlas izgaršot sajūsmu!

Edgars37  Skaisti - visas caurcaurem uzticigas;)!

uzputenite  Atkal vienas svētās savākušās,tkai jautājums ko dara tādā "svētā" saitā,ja ir precējušās vai ar dzīves draugu????

siikaa16  Attiecības jau sāka iet uz beigām. Salasījās netā, ka sievietes jādrāž, nevis jāapmierina. Uz gultu gāju, kā uz darbu. Tiku izmantota kā trenažieris. Visi ierosinājumi, runāšana bija kā kaķim zem astes. Kas attiecās uz viņa apmierināšanu, tikai tā varēja notikt. Sekss pārs reizes nedēļā, pat retāk. Orgasmu, kādu gadu nebiju izjutusi, ja ne ilgāk. Nekāda normāla uzbudināšana. Biju noilgojusies pēc orgasma, laba, kvalitatīva seksa. Gribēju gūt baudu. Bija iespēja. Zināju, ka būs foršs sekss. Izmantoju situāciju. Nekad neesmu nožēlojusi.

pomerance  miers2, nu tak jājies, cik lien, tādos brīžos pamēģini iedomāties, ka tavu meitu kāds spermas maiss kaut kur iepriecina un ļauj sajūsmu izgaršot pilnu muti

mazina25  Vīrieši paši vainīgi ka sievietes Jums ragus liek.

Ja vīrietis sāk pazaudēt interesi paliek vēs , neizsaka pa reizei reizei komplimentus spontāni neaizved vakariņas vai kaut kam līdzīgām . Ir aizņemts tikai pats ar sevi.

Sievietēm vajaga daudz uzmanības mīļuma un maiguma spontāni kaut kur aizlaist utt. Sajust ka vīrietim viņa ir nepieciešama jeb kurā dzīves situācijā..

Shalom  "Ar sievieti nav jācīnās, viņa ir jāmīl, bet kuce, maita un mauka ir jāatstāj ar viņas žulti."

Yvette  Man bijušais vīrs 6 gadus mēģināja iegalvot, ka es guļu ar katru pretīmnācēju! Neuzturēju! Septītajā gadā ieviesu mīļāko, lai būtu iemesls, par ko mani strostē! Astotā gada mums vairs nebija, bet ne dēļ mīļākā! Sāku apzināties, ka dzīve un attiecības var būt krietni labākas par to, kas man uz to brīdi bija!

marija19561956  Nozeloju ,ka budama jaunaka neuzliku ragus savam viram,tad vismaz tagad butu ko atcereties un zinatu kadas ir sajutas. Tagad tas vilciensw aizgajis, vairs ta laime nespid.

Jevpistinija  Autoram - nevajag visu tik burtiski saprast. Ar īsu krāniņu vēl var sadzīvot, pat nemeklējot tam nekādu aizvietotāju. Vot, ja vecis, kam īss krāniņš, tā pagarināšanas nolūkos, sāk kļūt pa kuili izlaisto (sk. iepriekšējās tēmās), tad lai nebrīnās. Kādu gultu sev saklāja, tādā jāguļ.
Bet risinājums tas nav, jo īstenībā tie, kas kuiļojas (i vecenes, i veči), sen viens otram neder, a varbūt nekad nemaz nav derējuši. Neder partneris, vajag citu? Tad lasās katrs uz savu pusi un miers! Nečakarē otram dzīvi, iebāz tos ragus sev zem astes! Ragulopi, ibio!

Geisha  Apprecējāmies mīlas skurbulī. Mīlēju viņu ļoti. Viņš mani krāpa, man ziņoja par krāpniecību, es tam neticēju. Negribēju ticēt. Vīrs regulāri rīkoja man greizsirdības scēnas kaut gan es uzvedos tiklāk nekā sultāna sieviete harēmā. Tā tas turpinājās gadus 12. Beidzot man piegriezās, ka tieku nepatiesi apvainota un aizgāju ne tikai pa kreisi, bet no vīra arī. Zini, bet palika labāk. Man. Ka viņš jutās mani vairs tas neinteresēja.

Edgars37  Katra ZAGSA sito zelta burtiem iecirst;)!!!

Edgars37  ...ieprieksejai komentars par komentaru 02:21;)!

Nate  2016-11-22 22:08
Te neprasa kāpēc neuzliki, bet gan kāpēc uzliki.
Es pirmajam liku, otrajam nē. Nenožēloju ne pirmo, no otro.
Kāpēc liku? Jauna, dumja, vīru nemīlēju.

Araabs  Tuvojas Ziemassvētku tusiņi.Atcerrieties,sievietes ragus neliek,viņām vienkārši tā gadās:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu