mineta maaksla.

vai labu,neaizmirstamu minetu var veikt jebkura sieviete.Vai tomeer tur nepieciesams kaads iipass talants un kurai katrai tas nav dots?varbuut vajadzeetu ieviest kaadus mineta kursus,taa teikt attieciibu stiprinaasanai.Jo no labas mineta veiceejas dzeks tik vnk neaizies.Paprovees ka citur nav tik labi un atnaaks atpakal?!

daimler2  engeliteS,atvaino,laikam nepareizi izteicos...´´Jebkura nevar, vajag gadiem ilgu praktizēšanos :D´´ vajag,vajag... ;)

piladzoga  minets sen vairs nav modē..:D Bet kursos vari pieteikties ,jo ir cerība ,ka kļūsi profesionālis :D

patiikama  Lai vīrietis minetu baudītu,sievietei jāizmanto rokas,lūpas,mēle,rīkle, dažkārt zobi,ja vīrietim patīk,...kā arī, var sasaistīt minetu ar locekļa satversanu starp krūtīm. ...

dikaplio  Vai tad tā arī ir māksla?Nu mākslinieces tad ir tās īstās...

engeliteS  Re kur, autor, arī iespēja apmeklēt praktiskās nodarbības: seksa skola sievietēm Erotā 2017, http://www.erots.lv/index.php?link=01000020&subid=5373

Deisa  Vislabāk to piena teļi māk. Iedod teļam un būs Tev neaizmirstama mūža mīlestība.

patiikama  Nu nemāk gan ,Cornholio, katra dura!
Un nevajag aizmirst,ka vīrieša dzimumorgāni, ir ne tikai loceklis,bet arī oliņas !

patiikama  Un ja vēl tālāk ejam,arī prostata, un tās masāža var sniegt lielu baudu vīrietim!

White`n`Naughty  Te ir jāievieš vēl viens faktors, katram vīrietim ir savi standarti labam minetam un var būt tā ka viena sieviete vienam taisa izcilu minetu un citam visu darot precīzi tāpat pat mēreni stīvs nepaliek.Protams, ja sievietei ir kautkādi talanti, tad iespēja ka viņas veiktais minets patiks plašākam vīriešu lokam ir lielāka.

aaalis  ...iesaku - http://www.sexandsex.ru/seks/?page=9..., tur var atrast kursus....

allldis  Nu, šī nav tēma, ja gribas dzirdēt ko nopietnu un noderīgu, jo zinošās klusēs, pļāpas muldēs, melīgās melos, lielīgie lielīsies, neveiksminieki superlielīsies, bet pieredzei tas ir garlaicīgi!
Vienīgi varu piebilst, ka visjaukāk ir ar atklātu, godīgu neprofesionāli, kura ir ar tevi kopā spēcīgu vai mazāk spēcīgu jūtu dēļ - tad viss ir lieliski un runāt tur nav par ko, dzīvot gan dēļ tā ir vērts!

av2  nu ...intresanti, a kas aizliedz apmaaciit/pamaciit...( lik sajust vinnai ko , un kaaa labaak ).. savu sievieti??? Galvenais tak, lai vinna pati kkertu kaifu no procesa .Jo ssii ir lieta, ko piespiedus kaartaa dariit nu nevajadzeetu!Taapat, kaa ar to anaalo sex, vai trijataa , vai veel kas... - nepatiik galiigi, pat nemeegginiet pierunaat .Labak citu sievieti sameklee...un izveele ir tak lloti liela :)

baluba  Nevar veikt jebkura. Ja tas nepatīk un netiek darīts ar baudu, tad plika atsūkāšana vien ir.

tool  Šis pasākums ir visnotaļ nozīmīga komponente vīrieša simpātiju kompleksa, kuru viņš jūt pret Sievieti, formēšanā.
Diemžēl (vai par laimi?!) baudāmi to spēj veikt tikai retā. Pat tās meitenes, kuras notikumam pieiet ar degsmi un mērķi nonākt līdz kulminācijai, lielākoties, dara to nemākulīgi.
Rezumē - mutē pajemt nav māksla, māksla ir pareizi operēt ar to, kas mutē ir pagadījies.

vellata  Jautājums - ko tu darīsi pirms tam, lai tiktu pie izcila mineta? Vispirms iemācies sievieti iepriecināt , tad arī viņa zinās, kā tev atlīdzināt lai nav oho jāraud, ka neviena kārtīgi neatsūkā.

baluba  Vellata, runa jau par mākslu ne pienākumu.....

veeja_roze  Kāda tur māksla! Ja čibriks mīļš, viss pats no sevis labi sanāk, ja svešs, tad vēmiens nāk.

veeja_roze  norāva. tādēļ nevajag to bāzelēt jebkurā mutē, tikai tajā, kura mīl vai kurai tu ļoti,ļoti patīc.

uusins  Īpašs talants ir uzdot vienveidīgus jautājumus. Bet māksla ir pietaisīt apaļai istabai stūrus

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu