sievietes vai zinaajaat?

ka minets loti labi trenee sejas muskulatuuru.It iipasi sievieteem peec 40 kad saak rasties "mopsa vaigi"vajadzētu minetot vismaz pusstundu dienaa un nevajadzees nekaadas daargas proceduuras.:)))))Tad nu sievietes,vai skaistuma vaardaa esat gatavas veikt minetu tik ilgi,lai zokli saak saapeet?:))))

Deisa  Un, ja onkuls uzēdis dubultzodu, viņam jātup uz četrām un atstieptu kaklu jālaiza vāvers jo ilgāk, jo labāk - kamēr laiza vāveru, vismaz nerij. :D

eloiza  Deisa.... :D :D bingo!!!

vanda  Daudz būs jālaiza, lai dubultzods pazustu, tā jau arī mazgāties vairs nevajadzēs iet tik bieži :D

puuuka  nerātneli,man gan tevis žēl,grūti tev nabagam ,ja tik ilgi nevari nobeigt to lietu...diez vai kādai gribēsies ap tevi pusstundu ņemties:)))))))))))....arī skaistma vārdā diez vai...:))))

Paula6  Autoram neratnelim sametās tās vienas žēl, tāpēc arī mēģina dibināt savu fanu klubu :D

Madaraa  Ja jau par vecumu, tad par vecumu. Vai Tu nerātneli esi apsvēris mineta laikā, ko Tu darītu, ja tas žoklis kas aptinies ap Tavu p... pēkšņi ņem un ieklemmējas ??? Neesi? Varbūt vajag? Iedomājies, kā Jūs brauktu uz Stradiņiem, ko Tu stāstītu dakteriem, jo tā otra jau nevarētu parunāt....

Deisa  Un spriežot loģiski pat nekas tāds nav iespējams. Kā veidojas nošļukuši vaigi a? Tas nozīmē, ka vaigi bijuši taukaini, izstiepti un tad ir zaudēts svars un āda ar gadiem vairs nav tik elastīga un nokaras. Ja intensīvi taisīs minetu, tauki vēl vairāk tiks sadedzināti un āda nokārsies vēl vairāk, aiz nu jau pavisam plānās ādas izceļot stiegrainus muskuļus. Ir nu gan skaistums, idritvainazīt!!!

uzputenite  Labāk mopša vaigi,nekā kaut kādam tirliņam minetu taisīt!

...un ja kas,sieviete var līdz mūža beigām,bet citiem večiem,tas menetējamais aparāts jau miris ap četrdesmit gadiem un pat jaunākiem!
Tad nu jāpadomā kas ir labāk...gribēt un varēt līdz sirmam vecumam,vai staigāt ar locekli starp kājām,kas izmantojams tikai čurāšanai!

Pillerina  Bet ko darīt nerātneļiem? Tiem karājas vēl lielāki mopša vaigi un krupjveidīgas zoda pakakles...

Seendija  Iespējams pats esi mopsis caur un cauri neraatneli, domāju, ka raksta kāds kam krietni pāri 60, Tev draudziņ vēl piens aiz lūpām, kādēļ ar tādiem surogātjautājumiem piešmucē publisko telpu,?Ja savos 32 gados esi tik ļoti norūpējies par savu nevienam nevajadzīgo locekli...skumji.Katrs jau sev pievērš uzmanību kā nu prot.

neko  Nu nezinu gan.... man tomēr vairāk patīk ja sievietei ir seks ar mani tāpēc, ka es viņai patīku, nevis tāpēc ka viņa norūpējusies par kosmētiskiem efektiem.

Tetana  ilgi domāji lai minetu pataisītu pa skaistuma panaceju sievietēm uz ko tik prāts nenesas večiem varbūt kāds gudrinieks biksēs izdomās kā sievietes var tikt pie izskatīgām formām bez piepūles ir taču vel visādas perversijas vai tad ne

Ako  Dumš puika un vēl nedabujis...

biedrs_che  Starp citu, šo faktu ir pierādījuši britu zinātnieki.

Tetana  britiem savi putni galvā

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu