Vai bieži nodarbojamies ar masturbāciju un ko domājam masturbējot?

Ja esi vientuļš,nav noslēpums ka seksuālā enerģija nekur nepazūd,varbūt pat palielinās.Tad ja nav partnera un gadījuma sakarus negribas,cik bieži masturbējam un ko domājam.Man negribot sanāk domāt par bijušo:(,bet neko nevaru iesākt,par Pamelu Andersoni nedomājas.Tad par ko domā pārējie,par kādām kino vai porno zvaigznēm,par kaimiņu,vai nedomā neko?

Skarlete  Varbūt Tu varētu domās aizbāzt tai trakajai kaimiņienei muti ciet! :)

Geisha  Bumpastik,, nu ko uzcepies? Varbūt Tev tas ir bizness? Cilvēki par naudu nodot asinis, plazmu, eritrocītus, olšūnas, nieres un aknas. Ja cilvēks nodot spermu tas taču ir labi, jo kāda bezbērnu ģimene tiek pie bērniņa. Svētīgs darbs.

av2  nu Pamela taa noteikti nav.

sisqo  Ja ir labs palīgmateriāls (porņuks), tad varu To darīt katru dienu. Pēdējā laikā atbrīvot uzkrājušos spriedzi gan sanāk retāk. Iespējams tāpēc, ka pārāk bieži ar To aizraujos un rezerves nespēj tik ātri atjaunoties. Tā kā pie rokas vienmēr ir video tehnika tad fantazēt neredzu nepieciešamību. Kaifojot pamatā dodu priekšroku aktīvai, enerģiskai seksošanai, jo tādi skati labāk stimulē manus fiziskos procesus. Patlaban telefona ēkrānā priecājos par tādiem skaistuļiem kā Sarina Valentina un Carolina Ramirez.

juicy  Ja onanējot domā par bijušo, tad jau guļot ar sievieti arī domā par bijušo...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu