Ja partneris prasa ko Jums nepieņemamu?

Ja partneris sāk Jums prasīt Jums nepieņemamu seksu.Piem.anālo vai BDSM,jebko kas Jums liktos nepieņemami.Vai pārvarētu sevi un piekristu?Lai partnerim sagādātu prieku un tas nesāktu to meklēt kur citur?

NL_O  Sāc meklēt partneri kur citur.

Dzindzis75  Abiem jaizrunaa tad jau maniis.Ir ari tadas meitenes kuas tik divas pozas zin un ari tad tikai tumsaa zem segas.Tas gan ir nozelojami.Abiem jaturpina ekspermenteet parasti tas abiem liekas valdzinosi un pikanti:)

fargo  "Ir ari tadas meitenes kuas tik divas pozas zin un ari tad tikai tumsaa zem segas.Tas gan ir nozelojami."

nožēlojami ir tas, ka vīrieškārtas "partneri" saskatās pornogrāfiju un tad pieprasa to atkartot dzīvē. jo šajos gadījumos runa nav par pozām, bet nenormālībām, kam ar "pozām" sakara nav. kas tā būtu par tādu "nepieņemamu"... põzu?

Nate  Man arī interesē, kādās pozās tad tie "speci" mīlējas? Ik pēc pāris minūtēm apgriežot uz otriem sāniem var tikai kaifu izjaukt.

pikantaa  Man ir samērā maz tabu seksā, bet ja būtu tāda situācija kā tēmā aprakstītā -nē, neparakstītos. Bet nav arī tā bijis, ka pieprasa to, kas man nav pieņemams.

neko  Atsakos. Arī sievietēm mēdz būt ... visnotaļ eksotiskas vēlmes.

Vinetta  >neko Cienu godīgas atbildes. Bet vai vīrietim nerodas gandarījums no tā, ka viņš apmierina sievietes vēlmes seksā ? :)
Un kā tas ir ietekmējis attiecības, kad esi pateicis "nē" viņu seksuālajām vēlmēm?

neko  "Bet vai vīrietim nerodas gandarījums no tā, ka viņš apmierina sievietes vēlmes seksā ? :)"
Rodas, bet tikai tad ja nenākas pārkāpt robežas kas nu galīgi nav pieņemamas. Man šādu robežu ir visnotaļ maz (tradicionālā seksa jomā varētu teikt ka nav vispār), bet tās, kas nu tomēr ir - neesmu gatavs pārkāpt.
Tā pat ir lietas, kas man nekādu īpašo prieku nesagādā, bet ja sieviete vēlas - kāpēc gan ne.

Un kā tas ir ietekmējis attiecības, kad esi pateicis "nē" viņu seksuālajām vēlmēm?
---
Attiecības beidzās. Ne uz reiz protams un ne tikai tāpēc. Bet otra alternatīva - piespiest sevi uz nepieņemamām lietām beidzas ar tieši to pašu - tikai tad iniciators būtu es.

Vinetta  Paldies Tev par atklātību, neko.
Vīrietis arī ir tikai cilvēks un viņam nav jādara tas, kas neliekas pieņemami. :)

saagga  Tā jau sanāk,ka ka minnets un kunillings ir pervesas darbības.Ko nu?

Svece  Man piemēram nav pieņemams partneris principā , ir tikai partneres. Bet bumpastikam jau savas gaume...

patiikama  Kamēr nav pamēģināts,tas var likties nepieņemami. Kad pamēģina, tad zin, vai tas sagādā prieku tikai partnerim,vai varbūt, pat abiem!:)

av2  ar taam "nestandarta" veelmeem jau arii ir taa, ka gribaas tak, lai vinna ne tikai"parakstiitos", beet arii kkertu to kaifu processa. Jo...nu nafig man taads seks, kuru dara ar sakostiem zobiem.Kkipa, nu ja tev nu baigi vajag, tad , ibj, " okej ".....;((( Eij dilles ar taadu sex 7x !
Un veel, kaa te jau mineejaa, meiccaam arii ir pietiekossi traklas fantaazijas,a kas, es tikai par, jo iisteniibaa man ir gruuti iedomaaties ko taadu, kas man nepatiktu. Un ne jau sseit tas buutu jaadeklaree.
E-ee, a man ir ideja, a kas, davai anketaas uzraadiisim, kas kuram patiik, kas nu taa,un kas vienkaarssi riebjas... Nu lai naF paarpratumi, a? :)

Taapeec veelreiz saku, cilveeki miillie, runaajiet vispirms, pirms liekaties guultaa. Nu arii vaardinnu paprasiit tak var...vispirms. Nu oHo stillaa...

BRINISKIGS_VIRIETIS  Vienkārši, vajag iedzert drusciņ šnabja...

makinlijs72  īstam vecim priekš savas dāmas nevar būt taboo.nu pasāpēs mazliet dibens.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu