Seksuālās attiecības vecumā 40 un vairāk.

Bieži nācies lasīt un dzirdēt nievājošu attieksmi pret sievietēm šajā vecumā. Labi, tās ir sievietes, kas dzimušas padomju savienībā, kur seksa nebija. Bet viņas taču dzīvo mūsdienu sabiedrībā, kur tik daudz visādas informācijas, dzīvo ar vīriešiem, kas ir tajā pašā vecumā, bieži ir izglītotākas, vairāk braukājušas pa pasauli, viņām arī ir seksuālā pieredze un kaut kādas zināšanas par to. Dažādi ir tikai uzskati cik partneriem jābūt vai arī jābūt tiem vienlaicīgi, jeb tie ir jāmaina kā zeķes lai dabūtu to "seksa kvelitāti". Bet kāpēc visi domā, ka sievietes pēc 40 gadiem ar seksu nenodarbojas un neko no tā nejēdz? Jūs tiešām visi ar tādām durām esat kopā?

Geisha  Ar gudru vīrieti sieviete uzplaukst kā puķe un tādiem vīriešiem sievietes ir pieejamas arī bez neta, bez Oho. Nu nav jau tā ka tās kuras uzauga padumajos laikos neko nejēdz no laba sekša.

ne_meklejumos  Jozolsen, ne jau no vecuma tas atkarīgs, bet kāda bijusi iepriekšējās dzimumdzīves pieredze, atļautības robeža. Tas uz abiem dzimumiem attiecas, trusīšu seks vai kamasutra, ko nu kurš piekopj.

DanaL  Ot i lasi savas grāmatas un žurnālus, ...olsen, neuzdod sevi par porņuku gaveno varoni un nekļūsti smieklīgs. Uz prasmēm bez jūtām, da vēl ar kaut kādu izrakteni (spriežot pēc tavas saputrotās vecišķās valodas) parakstās, labākajā gadījumā pilnīgā seksuālā izmisumā nonākusi persona.
Protams, vari te izpausties, bet fakts paliek fakts - seksuāli apmierinātie vīrieši neplātās ar savu varēšanu. Viņiem tas ir pšsaprotami un da lampočki viņiem, ar ko pārējie nodarbojas savās gultās.

Paula6  No sirds izsmējos, lasot šo jautājumu un komentārus un tam agrāk izvirzītos līdzīgus jautājumus diskusijām. Ne padomijas, ne agrākais laiks, ne arī tagad neizslēdz vienu būtisku momentu: tas, kas par to daudz runā, filozofē un apmuļļā seksualitāti no visām pusēm, tam baudu sagādā šī runāšana, nevis otra mīlēšana. Kam tas ir no dabas dots un patīk, tas dara to jebkurā vecumā un nekas tam nav par šķērsli. It kā sabiedrība uzskata sev par modernu un izglītotu šajos jautājumos, bet aizspriedumu..ak, vai, cik daudz! vīriešiem un sievietēm...brīžiem liekas, ka ir mucā auguši.

lindmane  Jevpistinija vai esi neglīta vai, ka uzdod šādu jautājumu? Kopt sevi vajag.

Deisa  Ja sieviete atsaka onkulim, vai vēl sliktāk, piesmej šo vēl pirms piedāvāšanas, jo viņam ar galvu švaki, tad, protams, jānolamā viņa par pilnīgi pretējo, tātad ar neprasmi pakaļgalu izmantot. Kārtējais lapsas un skābo vīnogu stāsts.

lindmane  jozolsen... dzīvo padomijas iespaidā vai? dragā vien tālāk...
"Žurnālos jau arī raksta ,rediģē tās pašas 40+ ar savu nemākulību aizspriedumos...Pat bail par to runāt , kur nu vēl ko darīt..Labi ja skolas sāks kaut ko mācīt"
izpaudies līdz papēžiem... cik tev gadu un tavam babulim?

jozolsen  Glupām to nesaprast..Trusīši seksojas !!Tā ir izpratne...Tik tālu aizgājis , ka pat mācītājs sācis par to runāt publiski TV un grāmatas rakstīt..Kristīgais mācītājs ,avīm..!! Nevis Indijas un citu kultūru pāstāvis...
Sievietes pat nezina savu fizisko ķermeni , ko viņas spēj un ko viņas var sasniegt seksā...
Ar vīriešiem jau nav daudz labāk ,pārsvarā 5-10 minūšu kociņu metēji ,skaitīāji..Trusīšu ´´seksis´ ar jūtu fanēm romantismā..

MrJones  Labs. :D ..braukaa pa Pasauli uzkraajot seksa pieredzi...! :D

Viliendi  Es arī varu apstiprināt ,ka 40-gadnieces ir vislabākās:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu