Vai tas būtu labs risinājums?

Kamēr nav patstāvīga partnera,attiecīgi arī seksa nav.Un nevar zināt cik ilgi tas meklēšanas process ievilksies.Tad varbūt izmantot pagaidu seksuālos sakarus?Vai tomēr gaidīt to vienīgo,lai cik ilgu laiku tas aizņemtu?Ventuļie,kā tiekat galā ar to seksa problēmu?

kaco1966  Gadijuma sekss...hm, prezis var pārplīst un mazā, mazā caurumiņā var pagadīties liels, liels triperis( ja ne kas trakāks), ja jau pauti spiež iesvied kādu pornodisku un nodod ķepā, būs drošāk, ka neko nesaķersi un alimenti arī nebūs jāmaksā.

uzputenite  Man smiekli nāk,par vārdiem"gadījuma sekss,ja satiksmi to īsto vienīgo,ar seksu nodarbosies pēc gada???
...tik un tā nevaram būt pārliecināti par tā īstā,īstās veselības stāvokli!
Tāpēc baudām dzīvi,nomirsim tāpat visi,vai būsim veseli vai slimi,neviens nav nemirstīgs !

VAZ07  Tiri no padomu uzkausisanas jau lab napaliks ,Deisa ta ari nepadalijas ar savu pieredzi , kas butu bijis daudz praktiskak!
Kura teica ka seksa trukums nav mirstama vaina , no ka gan cilveki vel mirst tada daudzuma ,pamat ir si problema ,parejais nak tikai komplekta!

Vaukskis  Tas buutu piemeerots risinaajums, bet lielaakaa probleema ir bazjas par pakalpojuma drosjiibu. Uz vieniigaas pieteiksjanos var naakties gaidiit ljoti, ljoti un var pat vinju taa arii nekad nesagaidiit ! :( Kameer gribaas un veel nav pienaakusi mana kaarta, tikmeer seksa probleemu risinu ar onaneesjanas starpnieciibu !

voldemars123  Ists kniebejs pat zirga sudu kamer silts nopi..s no lielcela,nav vajadzigs laiks ne pastavigas sievietes,tas ir nepareizas iedomas cilveka galvina,galvenais ,ka tik silts caurums!

Taira  No sexsa trūkuma gan nemirst, bet sexsa trūkums var būt par iemeslu suicīdam.

siikaa16  Labāk atrodi pastāvīgo seksa partneri.

riks086  Čelentano kinopersonāžs skaldīja malku - tā jau ir sava veida folklora, simbols :)))) Ja nopietni, tukšajos periodos fiziskā slodze palīdz. Ieteicama izturības slodze, jo spēka slodze diezgan drīz un pamatīgi paaugstina testosterona līmeni - tur pat asins analīzes nevajag taisīt, tas ir sajūtami.
Aizņemtība un aizraušanās ar kaut ko, kas patiesi ĻOOOOOTI interesē, arī der....

aaalis  ...vajag tik rakt.....

riks086  ...jā, un protams, gaidīt neko nevajag - ja Lielais Režisors piedāvā kaut ko kaut vai uz īsu brīdi un varbūt ne gluži to - ir jāņem. Jo par nākamajām dzīvēm vismaz es neko droši nezinu....

miers2  Es ieteiktu mesties piedzīvojumos, jo aizmukt no necerētās vienmēr var paspēt

illbeback  Ja jau rodas tādi jautājumi tātad nav nekādas skaidrības par vērtībām, kuras ir pašam aktuālas. Atliek tikai darīt ko var.

Rodzerina  Sekss nav un nebūs nekad pirmā vietā.
Tikai dzīvnieki nav spējīgi savas tieksmes kontrolēt.

dzelzitis1  ...abpuseju simpatiju gadijuma platoniska milestiba gada garumaa...mjaa...

solva40  Kā pareizi- nezinu! Bet, saka- labāk izmēģināt seksu, jo laulībā tas nu ir gan viens no galvenajiejajiem. Nav jau tikai katli, bērni, sieva....Ja man būtu mazāk gadu, bet prāts kā tagad, daudz ko darītu savādāk!

jozolsen  No nedarīšanas atrofējas ne tikai fisiski ,bet arī smadzenēs...Šeit tāu daudz..Un kur vēl tās daudzas slimības gan vīriešiem gan sievietēm..Miomas ..psihiskās ,personības kompleksi un utt
Galvenais iemesls prostatas vēzim vīriešiem , neregulārs seksis vai bezseksis..
Lai tās frigīdās nemirst un lielās ar to
Drāz , par daudz nekad nevar būt..Lai organisms funkcionē ar pilnu klapi

solva40  jozolsen viedoklis 0 0 No nedarīšanas -palasi tik to- kompleksos iedzīvosies! Bet no seksa nav jāatsakās! Ne vienmēr pirmā Tev būs īstā! Tā mūs mācīja, bet tā nav!!!! Domā ar savu galvu , ne ar mūsu .....

psychobitch  labs risinājums tev būtu trenažiera zāle, sauna...

solva40  Kā tad- sauna un trenažieri sniedz baudu! Tak domā un dari pats! Nekas no tā nesniegs baudu, ko sniedz .......Un , tad jau izdomāsi un izdomāsi- kas īsta, kas ne! Beidz dzīvot pasakās un ieteikumos! Dz´vo, izdzīvo savu dzīvi un savas vilšanās! No tām arī mācies!

Chris1986  Tak ko jūs te liekuļojat - pilnīgi visi 100% rauj kulakā - gan vīrieši, gan sievieši, gan brīvie, gan precētie. Jo īpaši pēdējie, jo viņi parasti visneapmierinātiekie. Ar visu

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu