Sekss internetā - vai krāpšana?

Internets ir pārpildīts ar iepazīšanās portāliem un forumiem, kur viegli komunicēt, iepazīties un... jā arī nodarboties ar seksu. Ko tad īsti nozīmē virtuālais sekss precētam vīrietim vai sievietei? To uzskatīt par krāpšanu vai vienkāršu nevainīgu palaidnību?
Galvenais mūdienu cilvēka ienaidnieks ir garlaicība. Un nevajag sevi mānīt, straujais ikdienas ritms arī var būt garlaicīgs un apnicīgs. Cilvēks taču allaž vēlas būt mīlēts un uzklausīts, kā arī seksuālajā ziņā iekārojams. Ja kopdzīvē dažādu iemeslu dēļ iezagusies rutīna, gadās, ka internetā izveidojas kontakts ar pretējā dzimuma pārstāvi, ar kuru sarunas top arvien garākas un intīmākas.
Ko TU domā par intīmām sarunām internetā? Vai to var uzskatīt par krāpšanu?

MrJones  Varbuut maza novirziite no teemas..,lai gan pillniibaa iederas shai kontekstaa....cik taa esmu paveerojis,..cilveeks, vispaar reti kurshs valda paar savaam emocijaam un VESELO sapraatu...ljoti daudz tieks uzsuukts visaadi negatiivi obrazi, kas mikseejas savaa starpaa..un veido sho te neizdziivoto pieredzi...Piem., tiek nolikti priekshaa apstaaklji, situaacija..un tu taalaak modelee savas iespeejamaas darbiibas, njemot veeraa dotos apstaakljus...ar tendenci periodiski un neatlaidiigi atkaartoties...par ko tas liecina..? Kaadu sen ieguutu traumu..kas spilgti palikusi atminjaa un liek gjenereet taalaak shos negatiivos obrazus..no kuriem veseli domaajoshs cilveeks parasti censhas izvairiities..?

Nez,...mani secinaajumi - biistamaakais, kas var buut ir pashu Fantaazija!

gatis29  Esmu šokā, ka dažš labs nezina, kas ir virtuālais seks, kā to dara pa telefonu, skype vai sarakstoties. Protams nenoliedzu, ka labāks par visu ir reālais sekss saku to pēc savas pieredzes.

Deisa  MrJones - nepiekritīšu Tev. Fantāzijas ir OK lieta, bet tās var būt arī apzinātas un skaidri nodalītas. Piemēram - ne viena vien sieviete (nesaku, ka visas - nebūt ne) ir fantazējusi par izvarošanu vai kādu citu seskuālu piedzīvojumu ar vardarbības piegaršu, bet realitātē to piedzīvot nu točna negribētu un nekādu baudu tas nesagādātu. To pašu varētu runāt par gadījuma seksu ar seksīgu svešinieku vai, piemēram, seksu publiksā vietā - fantāzijās - OK, uzkurina, bet realitātē padarītu par sausu malku. :D
Varbūt virtuālajā vidē kāds kaut nedaudz šīm fantāzijām arī pietuvojas, taču tik un tā tā ir ilūzija jebšu kā te teica - surogāts. Ja to apzinās, nu netraucēs tas.

uusins  Ja mājās nevari sarunāties par intīmām lietām, acīmredzot Tev ir problēmas. Man, piemēram, tāda veida sarunas netā interesi nerosina. Nav skaidrs, kamdēļ tādas nepieciešamas ar kādu garāmgājēju.
Tā nav krāpšana. Tā, lai visiem saprotams - tā ir maucība. Tieši tāda pati, kad Tu šļūc pa kreisi, aizbildinoties, ka mājās valda rutīna...

gatis29  Ja esi brīvs, brīva, tad štrunts, močī vaļā cik uziet. Bet ja esi precējies, precējusies nu tad piekrītu ūsiņu sacītajam.

Persona_N  Es uzskatu, ka krāpšana ir arī vienkāršas sarunas internetā, kur nu vēl kiberjāšanās.

edding  Robežas vajag nospraust uzreiz. Ja tava otrā dibenpuse uzskata, ka Tu viņai nepiederi, vari jāties ne tikai internetā bet arī dzīvajā. Ja viņa saka, ka tas nav pieņemami, tad jārēķinās ka pārkāpumā pieķerts tiksi sodīts.
Vel gan nav redzēts tāds, kurš nepiedāvātu fantāzijas realizēt piemēram viesnīcā, vai viņa autiņā mežā. Tā ka tas ir tikai laika jautājums, kad sāks augt reāli ragi.

Pillerina  Tiem, kas brīnās par personām, kas nezina, piemēram, virtuālo "segsu" - kas esot tik elementārā lieta, varu pavaicāt tikpat elementāru lietu: a kas, piemēram, tik elementāri, ir bukālā virsma un lingvālā virsma.? Bez priekšāteikšanas uzreiz var atbildēt? Un ar šīm virsmām katrs 100% ir saskāries katru dienu, katru stundu.

baluba  Štrunts par krāpšanu, sakārojās seksis uz lingvālās virsmas ...
Un dročīt jau ir krāpšana, ja vien nedod to darīt otrajam cilvēkam.

Nordman55  Ja sieviete , kura ir uz dieetas , gultaa saak sapnot par vistas cepeti . Vai vina skaitaas paeedusi ?
Virtuaalo seksu neuzskatu par kraapshanu . Domaaju , ka tas ir nepiecieshams tiem kuri atrodas taalu no saveejaam sievaam .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu