Vai orālais nav kaitīgs veselībai?

Ja veic orālo vai tie mikrobi, kas ir mutes dobumā, neatstāj nekādas sekas uz dzimumorgāniem un vai pēc orālā veikšanas būtu jānomazgā tas, pirms ievada to tur? Kas to būtu domājis, ka tāda šmuce var sanākt ar to orālo, kā tad tur īsti ir?

fargo  bet kā viņa var zināt, ka esot šajā praksē nevienu nav inficējusi? ot kā viņa to zin? piemēram, ja viņi būtu inficējuši 20 cilvēkus, tad tas kļūtu zināms a)tikai pēc laika, b) pat ja kļūtu zināms, kāpēc lai viņu inficēšanos kāds saistītu ar šo praktikantu darbību?

bet tālāk labāk. teiksm ir atklāts, ka ir inficēti cilvēki, jo kāds(jo pietiek tikai ar vienu inficēto, nākamie gandrīz garantēti saslims) no intravenozām darbībām pakļautiem pacientiem bija slims.
vai par to būtu rakstīts, piemēram, avīzē "pravda" vai "padomju latvija"? tipa "padomju medicīna ir izrādījusies ne pati efektīvākā pasaulē, kā mūsu partija tautai apgalvo desmitiem gadu. mūsu padomju ārsti ir inficējuši pacientus ar smagām slimībām. notiek žurnālistiskā un kgb izmeklēšana. mūsu kgb specdienestu izmeklēšana, kā zināms, strādā sabiedriskās atklātības garā. un padomju tautas masas tiks noteikti informētas par rezultātiem padomju presē, kura ir pasaulē slavena ar savu uzticību vārda brīvībai"(avīze pravda, 1979. gads)

vai arī, ja pacientu inficēšanās būtu kļuvusi zināma, tad kāda mārrutka pēc kādi prsr medicīnas funkcionāri informētu par to kaut kādus praktikantus? priekš kam? kas to darītu? un ja kāds darītu, tad nokļūtu čekā uz "paskaidrojumiem".

tāpēc, viņai nav un nevar būt ne jausmas, vai viņi prakses laikā kādu inficēja vai ne. ne viņa tur strādāja, ne bija partijas funkcionārs. vnk čiksa/stuģentka. kas tiem ko tur stastīts par ČP.

valmierietis333  Ir dzirdēts ,ka pirms tam nevajagot mazgāt zobus ... Iespējams dēļ tā ,lai mazgājot neuzplēš kādu smaganu vai tamlīdzīgi ...

valmierietis333  .. vai lai mikrobi aizsargā !

Mazaa_naarinja  Orālais ir kaitīgs. Priekš vīrieša. Jo siekalas šķīdina aizsargājošo tauku un citu vielu slānīti, tādējādi daudz vieglāk šim orgānam piekļūst dažādas infekcijas, var rasties iekaisums, jo orālā seksa laikā ir iespējams tikt pie mikro traumām, kas ir plaisas aizsargbarjerā - ādā un gļotādā.

ALVASETE9  palasiet par mutes vēža cēloņiem un saslimšanām, būs gan minēts šis tas no šīs tēmas, ja kas.

labvakar  http://www.sievietespasaule.lv/veseliba/sievietes_veseliba/dace_balina_par_hpv_oralo_seksu_un_mutes_
vezi/

vermuts36  psychobitch

cita  Ja baidies, vari pirms un pēc izskalot ar listerīnu.... Noteikti nebūtu jābūt mikrobiem...

vermuts36  cita

piladzoga  mutes ,rīkles vēzis ,sēnītes,sifilisi utt..ir 1/2 iedzīvotājiem LV ,jo specifiskās analīzes ir ļoooti dārgas un ārstēšanās arī..Tad nu visi rotē uz riņķi un cits citu aplaimo :DDD

DanaL  Zdrasķe! Ot pārsteidz mani daži cilvēki, kas izauguši līdz krietnam pusmūžām, bet vēl nezina elementāras lietas.

Un listerīns ... cīņā pret herpes un vēzi... ak, vai!!!

av2  reizeem palasot oHo....tiessam paliek bail dziivot.Paiistam !
Varu vel piebilst, ka driiz tuvojaas antibiotiku eeras beigas, jo vissas zarazas buus palikussas imuunas pret antibiotikaam. jau ssodien ir vairaaks slimiibas, ko nnem vairs tikai...viena passa antibiotika, un arii knapi nnem vairs.
Taatad, jaasaak dziivot steriili. Iesim pa ielu mareles maskaas, paartikas produkti tikai steralizeeti, un, ibj, kaads veel iistais sex . Tikai onlainee :P Oraalo pat nepiemineessu...

jozolsen  Pirms tam un pēc tam ierauj zeļomku..Ar pudeļīti pietiks..

Geisha  av2 tajos dumjajos laikos dzemdību nodaļas bija sterīlas un stafilokoks tur danci grieza uz nebēdu, bet tad laiki manījās un dzemdību nodaļas atvēra. Saka gāzties iekšā jaunie tēvi ar cigareti zobos un bailēs trīcošam rokām, ievilkās dārgās vecmāmuļas lapsādas kažokos, vectētiņi darba drēbēs un stafilokoks pazuda. Nu nevajag jau nu trakot un baidīties no infekcijām. Tas pats AIDS bija Sodomā un Gomorā tikai viņu nepazina. Galu galā no kaut ka jau nu vienalga būs jānomirst. Bet kā nu mirsi pilnīgi vesels?

otello18  Esi uzmanīga ja paņemsi pārāk dziļi var būt problēmas ar mandelēm .

vilks28  Galvenais rokas labi nomazga un sūkā uz nebēdu.

gatis29  Lai viņš savu locekli nomazgā tad droši vari orālo veikt, bet tik ar norīšanu tā prātīgāk, ka neaizrijies. To es tev pilnīgi nopietni saku, bez jokošanās. Nez, vai tā ir taisnība ir dzirdēts šāds stāsts. bija orālais sekss un beidzās čāpīgi, jo meitene esot aizrijusies ar spermu, ka pat ir dabūjuši izsaukt ātros.

vivjenna  Ir, ir kaitīgs, tāpēc saki seksam stingru nē!:D

gatis29  Muļķības! Ja Jānomazgājas un viss tad uir štukos.

vivjenna  Aha, un jānomazgājas ar veļas ziepēm, vai pat labāk ar hloru, lai pavisam tīrs.:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu