Par biseksuaaliem.

Pati esmu heteroseksuaala,bet gadaas,ka raksta arii sievietes un piedaavaa seksu.
Vai puisi puisiem arii raksta?Un kaada ir juusu attieksme pret beseksuaaliem?Taas ir lielaakas iespeejas seksaa vai tomeer nepienemama izvirtiiba?

fargo  "katram ir tiesības dzīvot tā kā viņš ir nolēmis, ja tas netraucē citiem, tad nevienam nav tiesības pamācīt, nosodīt vai vēl teikt, ka tas ir "pē"."

gribas pajautāt - vai jūs kāds ir autorizējis piešķirt vai atņemt cilvēkiem tiesības uz apziņas brīvību? ja jā, tad ar kādu autoritāti jūs dodat un atņemat cilvekiem tiesības spriest par to, par ko viņi grib spriest? vai negrib? jo pretējā gadījumā, ja neviens jums nav piešķīris autoritāti dalīt apziņas brīvibas tiesības, tad jūsu apgalvojums citetajā teikumā ir nepamatoti preteciozs.

pēc manas saprašanas, citētais teikums atbilstu realitātei šādā formā:"katram ir tiesības dzīvot saskaņā ar valsts likumdošanu tā, kā tas ir nolēmis. un vienalga kam tas traucē vai netraucē. jo ja traucē, bet likums nav pārkāpts, tiesības dzīvot saskaņā ar savu izvēli indivīds patur vienalga. jo ir pilnīgi vienalga kam un kas traucē. kamēr atbilst likumam.
un tagad otra medaļas puse. nevienam! nav nekādu iedomātas imunitātes attiecībā uz savas rīcības kritiku. pat ja ļoti traucē, ikvienam ir tiesības uz citu cilvēku rīcības atbalstu vai nosodījumu. jo ja cilvēkiem ir tiesības uz apziņas brīvību, tad cilvēkiem ir jābūt tiesībām paust savus uzskatus, PAT ja tie kādam traucē vai nepatīk. arī seksuālās morāles vai amoralitātes jautājumos."

jums liekas ok šāda veida izlaidība? tātad, tā. jums ir tiesības uz savu viedokli. jums nemaz neliekas ok biseksualitāte? jums ir tiesības uz šo viedokli. kamēr izlaidība ir ar likumu atļauta, rīcības veicējai personai, ir tiesības uz minēto rīcību.

Nensi10  Tā, no malas noraugoties vnk. smieklīgi, ka pieaugusi sieviete var tā ņemties, ar šo "dzelšanu".
Prieks, laimes vēlējumi, mīļvārdiņi, citā tēmā - banāni....bet tam visam "apakšā" jaušama tāāāda sāpe...
Ne tā otra tiek pazemota, bet gan pati sevi atrādi ne no tās labākās puses.
Laikam jau MrJ.... ir tā vērts, ka "cīņas" nerimstas.
Bravo!
Atvaino, bet šie Tavi komenti tiešām ir muļķīgi.

Markinc  suka, iemācies tak rakstīt bez kļūdām!
nav mineta, nav mīnēta, nav minēta - tie ir 3 dažādi teksti!Un atrodas tak imbicili kuri tādu pašu imbicilu atrod un tad gudri ar to tirš...

vasaras_romaanam  Jā, kaut kad sen, kad man te bija smukā bilde, tad pāris gadījumi bija. Viens piedāvājās pa 2 izdrāzt vienu veceni, bet man bija stipras aizdomas, ka viņš uz manu pakaļu lūrēs vairāk, kā uz sievietes, tapēc atšuvu.

mjamma  Jā, tās ir lielākas iespējas seksā gan :)

Joon  Tā teikt: nepajautāsi - neuzzināsi.
Viss atkarīgs no paša vēlmēm.

Bet vispār - nekāds nosodījums pret homo, bi nav. Protams, tik tālu, kamēr neiet ielās un nepopularizē to kā normu.
Ko katrs dara savā guļamistabā - lai paliek paša ziņā.
Ja sāk sludināt to kā normu - var saslimt... /pārsvarā ar žokļa kaula lūzumu un smadzeņu satricinājumu/

edding  Man kaut kā vienalga, ja mani ar varu nespiež ko darīt. Ir taču vīrieši, kuriem dibencaurumu vajag pozarez. Ar ko tas caurums atšķiras, sievietes vai veča. Sievietes, ja sēdējusi, tad arī pievēršoties vajadzības spiestas sievietēm. Vai akal džeks, grib divas, kas viņai atliek, kā piekrist un tēlot bi. Dzīvē visādi gadās.

Vaukskis  Jā, man pāris reizes ir gadījies, ka sociālajos tīklos ir atrakstījuši gados jaunāki pederasti, tā kā bez nekādas afišēšanās arī puiši raksta puišiem ! Mana attieksme pret biseksuālismu ir neviennozīmīga, jo man ir pretīgi un sajūtos riebīgi, ja vīrietis grib iepazīties ar vīrieti seksam, savukārt ir interesanti un šķiet, ka patīkamas sajūtas gļēvākiem puišiem piedāvātu iepazīšanās tikai ar tādu vīrieti, kurš ir pārī ar sievieti vai kurš uzgājis sievieti, un tagad vēlas kādu atrast no malas, lai būtu iespējams dāmu izmantot seksuālām izpriecām divatā. Es ļoti ceru, ka tādi gadījumi iztiek bez homoseksuālisma, jo acīmredzmi sieviete ir pietiekoši atbrīvota un ieinteresēta seksa dažādošānā, lai bez šī varianta nebūtu/nerastos vajadzība neiztērēto seksuālo enerģiju realizēt kaut kā citādāk nekā sarunāts.. ! Izvirtīga gan ir arī pieredze arī ar divām sievietēm, taču, cik par to lasīts, tas parasti noved pie lesbiskas intdreses dāmai par dāmu, jo, lai bez šaubīšanās pieņemtu tādu piedāvājumu, seksā jābūt spējīgam kā Apollonam un pašpārliecinātākam par sevi pār pašpārliecinātu, lai spētu noturēt divu sieviešu interesi par vienu vīrieti, tā kā sievieti jebkurā gadījumā vislabāk mēdz saprast un viņai interesantāk sadarboties tikai ar citu sievieti, nevis vīrieti.

av2  Ja meiteneem ir arii draudzens, ir super. Man taa ir sagadiijies, ka gandriiz vissas ir bijussas vairaak, vai mazaak bi-seksuaalas. Nav probleemu, tiessi otraadi.
Kaa ir ar viiriessiem , nav ne jausmas. Nulle emocijas...kameer mani vinni netraucee.
Personiigi man riebjas, ka vini taisa visaadus praidus utt. Nu nafigaa uzprasiities ? Dziivojiet, ka jums patiik, kuru tas uztrauc ibj , un ar to nav speciaali jaaplaataas ! Taapeec briidii, kad vinni saak savus pasaakumus, paraadees iet, , man sskkiet, ka vinniem galvaas tiessaam nav kautkas kaartiiba :(

Vanesa15  Biseksuāli ir cilvēki, kam vienalga kas gramstās gar viņu vāveri/krānu. Ka tik gramstās :D

mezhone3  Jus esat smiekligi.:D 2017-07-07

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu