Ko darīt,ja pastiprināti gribas?

Pēdējā laikā man tik sekss vien ir prātā.Tas pat sāk traucēt ikdienas dzīvei,jo grūti atrasties patstāvīgā uzbudinājuma stāvoklī,bet neko nevar padarīt-organisms rīkojas pa savam un prāta balsij neklausa.Liekas ka tā jau laikam -Nimfomānija.Kā ar to tikt galā?

lovemedo  :D nekad nezini lasmiņ, uz ko var atsaukties, un uz ko pavesties :D

psychobitch  sievietei jāpalīdz, vai jūs esat vīrieši, vai nē?! Gaidi, mēs tūlīt kādu pie tevis nosūtīsim...:D

psychobitch  ...Tev pat nebūs nekas jādara, viens čiks un gatavs!:D ..ieņem pozu un gaidi

Svece  Kaut kā šejienes meitenes neiejūtigas ari pret sava dzimuma palīga kliedziena :) Jums tak arī ir pirksti un mēle. Varētu jau izpalīdzēt. Vai nemākat tikai ar glāstiem un mēli novest sievieti līdz orgasmiem. Jautājums dāmām .

psychobitch  man jau arī bail, ka man nesāk gribēties, izies ārā, ieelpos svaigo, pavasarīgo gaisu un klāt būs, sievietei gribēt, tas tiek pielīdzināts nāves grēkam :D

uma  Palasot to orhidejas rakstu, iesmeslu Tavai pastiprinātai iespējamai gribēšanai, uzskaitīts pietiekoši. Pirmais ,kas iešāvās prātā - diez vai Tu ikdienā korseti nēsā, tāpēc - atlaid bikšgumiju vaļīgāk:)) Bet īstenībā Tev ( kā jau te minēja) vajag kārtīgu veci, kurš grib un galvenais prot ... tā ,lai Tev vēl nedēļu zeme zem kājām grieztos!:)

680skir  Nekas nav jāpārvar. Ja gribas, tad jādara. Tev tas ir vienkāršāk par vienkāršu. Sūti vēstuli ar klātpieliktu foto jebkuram šejienes vīrietim, kurš Tev patīk, un domāju, ka 85% gadījumu arī dabūsi, ko gribi.

VECA_PIEPE  Vo pareizi, ka esi uzsaukusi shito teemu,...jo sekss un taa nedabuushana, ir galvenaa ruupe PA iemiitniekiem. Redzeesi pati, kaa shitaa teema pavilksies entajos komentos ta vairaaki dieni garumaa. Nu bet protams, ka pavilksies un rullees,...jo netiks taksh apspriests ne par garlaiciigo sadziivi, maakslu, izgliitiibu, lielo miilu, beerniem,...utt.,...a sekss teemas, tieshi taapat kaa nekam nederiigu sievieshu/viirieshu resnumi,vecumi un nespeeja, rullees vienmeer.

Sekss ir labs, bet taa dabuushana tomeer ir labaaka!

Pamiers  Kāpec nav neviena izvarošanas meģinajuma Doma Laukumā???Jo pārak daudz konsultantu uzrastos...

VECA_PIEPE  Nevajag mekleet aarpraatus, jebkura autora publiski uzsauktajaas diskusijaas,...aarpraats ir katra vien pasha komenteetaaja galvaa,...pietiks ar to, ka katrs to saveejo saskatiis! :D

Lai jums visiem jauka diena!

ninell  Es tiešām esmu ārste,izmācijos par psihoterapeiti,tad sanāca visādi,vienā dienā zaudēju visu,kas man bija,vīru, vecākus utt.Pēc diviem gadiem izbraucu no LV.Es esmu pārvilkusi treknu svītru savai pagātnei un esmu laimīga.Tagad man problēmu nav,man ir mīlošs vīrs,kuru es ļoti mīlu, un ar kuru mēs par visu, un vienmēr izrunājamies.Mēs esam kopā jau 14 gadus...un tici vai nē nevienu reizi pat neesam strīdējušies.Tagad rakstu grāmatas,par psihiatrijas tēmām,par attiecībām(tas lai tu saproti kāpēc esmu OHO)un paralēli audzēju zirgus,kā arī apguvu vetārstes profesiju,jo darbā ar zirgiem tas ir vajadzīgs....tā kā diagnoze tev nav uzstādīta no zila gaisa...

MrJones  Es domaaju, tas pat ir labi...aaraa pavasaris, runchu sezona....gribulis spraucas pa visaam maliiteem aaraa! To vajag uztvert, kaa Dieva daavanu un paaraak te neplaatiities, savaadaak, novilks tevi veel liidz savam liimenim...liidz kameer buus jaasak cept teemas..´´ko dariit, kad nemaz nemaz vairs negribas?´´ ..vot tad gan buutu ziepes!!!! :)

piparbecinja  vai tu lieto kādas zāles?

lovemedo  beciņ,domāju rūgtensaldā, jau no amīšiem ir sieviešu viagru pasūtījusi, tāpēc un te div dienas jau iztaujā, kādus džekus gultā aicināt labāk. Es domāju ka gatavojas lielajam TAM, ka tik uz grupņiku moš jau nobriedusi :))))

MEITENITE  bitter_and_sweet, Tu tajaa otraa portaalaa esi bittersweet?

av2  ko dariit? pastiprinaati nodarbojies ar sex.Vissu iespeejamo veidu, paveidu , divataa, trijataa, sex toys utt.... Atklaaju Ameeriku? Nedomaaju.
Eh, probleemas, probleemas....:(

otello18  Spriežot pēc jautājumiem tev jumts sen aizbrauca. Vari pamēģināt kādu izvarot.

Arka  Masturbēt vajag.

Ananda_A  Ja runājam nopietni, tad pastiprinātu seksuālo uzbudinājumu var radīt mākslīgi ar dažādiem maģijas paņēmieniem, piesaistot struktūras un būtnes no smalkās pasaules. Automātiski, ja mākslīgi radīts, tad var to arī novērst kā jebkuru kaitējumu.

Seksuālu uzbudinājumu var just arī tad, ja kāds pārgribējies vīrietis visu laiku domā par konkrēto sievieti. Pat, ja viņai ir savs partneris, tas otrs, kas grib, bet nedabū, bombardējot ar savu domu spēku un sexuālajām fantāzijām, var sievieti pamatīgi traumēt. Būtībā tas ir enerģētiskais uzbrukums. Šejienieši daži to pieprot un tā manipulē ar sievietēm. Viņas pat nenojauš, ka tā gribēšana nav viņas, bet mākslīgi radīta.

Ja sieviete pārvalda savu enerģiju, neviens no malas viņai kaitēt nevar. Tātad; seksuālo uzbudinājumu var uztvert kā iespēju trennēties pārvaldīt savu enerģiju. Nav ļaunuma bez labuma.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu