Nevaru vairs izturēt !!!

Labdien.. Labrīt vispār..
Man nomācošs noskaņojums .. Ar draudzeni esam pašķīrušies jau 3 mēnešus.. Es joprojām viņu mīlu, bet diemžēl mums sadzīve nebija viegla, tās bija tīrākās šausmas :/ . Tagad ir ļoti grūti iepazīties, iet uz randiņiem.. Ne fiziski grūti, bet emocionāli. Man ir mainīgas vēlmes, un mainīgs noskaņojums. Bet ir lietas, kuras manī ir nemainīgas- esmu liels kārumnieks, dievinu kunilingu, man tā garšo vāverīte!! Es dievinu to garšu, un man tās pietrūkst tik ļoti... ;(((((
Jau stāstīju, attiecībās neesmu bijis 3 mēnešus..
Pa šo laiku bija 2 gadījuma sakari.. Vienai meitenei es veicu kunilingu, un bija forši.. abi apmierināti. Bet ar nākošo meiteni man nevilka viņai tur mesties klāt.. es nezinu, grūti izskaidrot.. Nekas personisks utt., meitene iekārojama.. bet kaut kā nevilka.. jau pirkstus tur liekot, viss likās pārāk mitrs un lipīgs.. es pat nezinu... Drātēt viņu protams bija patīkami..

Nu tas tā, ne pa tēmu..

Nomoka tas, ka esmu izgribējies pēc kunilinga, pēc romantikas.. Ceru sastapt kādu, kura liks aizmirst visas bijušās .. Bet tas nenotiek :(((
Kā es varu būt godīgs??. Un kā es varu izbaudīt randiņu, ja vienīgais kas mani interesē, ir izdrāzt un izlaizīt atnākušo meiteni..

Kas ir pareizi, gaidīt kad es būšu pilnībā gatavs nopietnām attiecībām, vai iet uz randiņiem, cerot uz gadījuma sakariem.. ??
ai , tas ir grūti :(

VecmeitaARrunci  Cilveekiem ir loti laba izteele..un tad ienaak praataa,kaadaa sulaa savas luupas tu meerc...un cik biezi..un cik daudz....un cik tur pirms tam un peec tam...uz veemienu pavelk.Ir lietas,par kuraam labaak nerunaat.

Torpedo  _Kādā dīvainā sulā savas lūpas tu mērc, Ka tās kvēl ar tik sarkanu dvesmu. Liepas satumst, lapās norimst vēji.._ (Pagājušais gadu tūkstotis)

Deisa  Girt - nav runa par to, vai Tu par tādām lietām būtu spējīgs vai nespējīgs runāt, bet vai Tas Tevī raisītu iekāri. Sieviešu un vīriešu iekāres ierosinātāji ir krietni atšķirīgi, līdz ar To tu ar savām gribēšanām te atstāj mētelīša virinātāja iespaidu. Iedomājies, kāda būtu reakcija, ja ekshibicionists vēl tuptos zemē un censtos laizīt? Laikam jau grūti iedomāties, tāpēc pateikšu acīs - pretīgi.

riks086  OK, puis, es pieņemu, ka Tu visu, ko raksti, sevī jūti, tas Tev ir svarīgi utt. Tas ir cilvēcīgi un saprotami. Bet kas Tevi dzen uz šo emocionālo ekshibicionismu - klāstīt par to visiem??? Iepazīsties taču ar kādu atbilstoša vecuma sievieti, vislabāk reālajā dzīvē, un pie izdevības praksē viņai pierādi, ko Tu proti un vari. Un tad jau ar viņu Tu vari runāt par visām savām vēlmēm - ko gribi, kā gribi un cik daudz.... kāpēc mums būtu tas viss par Tevi jāzina????

lasminaxxl  ārprāCCCC ! mani ar šo visu iekārdināt noteikti nevar , tieši pretēji !!! Vai tiešām to raksta reāls vīrietis? Man gan gribas domāt ka ākstās .

vis_vis_vis  Saskatījies puikiņš porniķus, tagad raksta savas fantāzijas kantainām acīm un rausta savus 12 cm.

PoisonedKiss  Mīļo pasaulīt!!! Šitāds laizdrāzeklis ar ir uz pasaules, es ģībstu!!!:D

otello18  Paklau vai šņabi dzert nemēģināji citiem tas palīdz.

VecmeitaARrunci  Jaa,Torpeediiti...taa ir klasika,muusu pasu puika Aleksandrs.Taa bija mana variaacija par teemu:)ceru,ka vins launaa nenems:)

lode  Gjirts, Aleksandrs, Maaris vai kaa Tevi tur veel citaadi peec laicinja varees nodeeveet...Veelos paveestiit, ka psihenee ir nodalja ar vietaam ar Tev liidziigi domaajozhiem.Varbuut jums tur razhena un augliiga diskusija sanaaks bez pretiiguma izraisiishanas atklaatas publikas priekshaa.Tur pat savu "deshralji" vareesi vilkt laukaa un visiem atraadiit un neviens par to neapvainosies, pat applaudees! Bet shitaa Tava izmisuma pilnaa emocionaalaa caureja veseliem cilveekiem tieshaam liek noveersties riebumaa:-(. Un man, personiigi, cienja rodas tikai pret tiem, kuri tur savu soliijumu-ja teici, ka nenaaksi vairs te sarunaaties, tad neteelo jeelu olu, un nevelcies te masturbet peec katra komentaara, kursh Tev nav pa praatam! Taa dara bezmugurkaulnieki vulgaris...:-)))) A kurai te uz taadiem " staav", a?!?

Viktors27  Ko Tu ar to gribeeji panaakt?.....vienaa vaarda.....Tirliņš

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu