Ir intresanti uzzinat sieviesu domas?

Sveiki,izklausas mulkigi,bet isti nesaprotu sievietes.Ar vien vairak dzirdu ka mammas gul ar saviem deliem?Ta tagad tada mode vai ka?

Deisa  Jā, mode, vecīt, sevišķi, ja dēlēns vēl kārtīgi nemāk runāt un pa nakti pamodies no nelāga sapņa. Tad tiek paņemts blakus tikai modes sakarā.

MJooun  Skaidrs. Tu esi viens no tiem, kas meklee pornjukus peec tegiem ´´Mom and son´´ ?!
Taalaak..
Skatiit 1. komentaaru!!

VECA_PIEPE  janisb (2015-08-29 23:41) viedoklis

Un mana atbilde uz to...PA sadaljaa "Sekss":
Informaacijai.
Beerni invaliidi ar gariigu atpaliciibu vai dazjaada veida kustiibu trauceejumiem (par nozjeelu, ne tikai ar iedzimti sirgstoshaam kaiteem,...bet dalja no vinjiem ir tikushi tiishpraat savu vecaku fiziski sakropljoti peec piedzimshanas), fiziski un seksuaali savu mammu un papu iespaidoti, pazemoti un izmantoti (ir nezjeeliibas, kuraas ir piedaliijushies arii izmantotaa beerni onkulji un tantas, vecaakie braalji un maasas- beerni tiek pakljauti arii grupveida gjimeniskaam perversijaam).

Vai ir veelme ar to iepaziities tuvaak,...ieintereseejoshi pashausminoties ik katru no shiem gadiijumiem palasot...izklaides peec...vai kaa?

Ik katram ir dota iespeeja ar shiem beerniem straadaat, atkariibaa no savas izveeleetaas profesijas un iemanjaam, taa paliidzot shiem fiziski un gariigi sakropljotajiem beerniem adapteeties turpmaakajai dziivei, gan psihologjiski, gan ieraadot iemanjas dazjaadu profesiju jomaa. Sho darbinju var veikt...arii labdariibas veidaa, nesanjemot par savu darbu ne kapeiku, bet gan izjuutot emocionaali sho beernu pateiciibu.

VECA_PIEPE  janisb (2015-08-29 23:41) viedoklis

...manas atbildes turpinaajums:
Ar saviem ierosinaajumiem vari griezties Sociaalaas Apruupes nodaljaa, piedaavaajot savas profesionaalaas iemanjas kaa labdariibu vai arii sanjemot darba iespeejas par attalgojumu.
Adaptaacijaa, maacot beerniem darba profesionaalaas iemanjas,...ir iespeeja straadaat gan meitenju (frizieri, dazjaadu citu apkalpojoshu sfeeru darbinieki...un citas profesijas apmaac.kursu pasniedzeejiem) gan zeenu (galdnieki, celtnieki, fotograafi...utt.kursu pasniedzeejiem) grupaas.

Visu sho fiziski un gariigi pazemoto beernu shausmu paardziivojumus uzklausot,...tici: taa nav izklaide, bet gan smagums, kuru nomest no saviem pleciem nav iespeejams visa sava muuzja garumaa. Shie beerni arii ir reaalaas pasaules dalja,...vinji ir arii LV sabiedriibas dalja.

psychobitch  varbūt vajag ziņot attiecīgām iestādēm, citādi vēl sanāks, ka esi līdzdalībnieks - zin, bet izliekas par beigtu...

Samila  Jo vairāk bērnus mīl, jo laimīgāki viņi izaug... Un nav svarīgi, vai guļ pie mammas vai citādi sajūt tuvumu. Ļoti ātri pienāk brīdis, kad viņi izaug un aiziet savās gaitās. Neko amorālu tur neredzu. Puikas ir jāapčubina, jāsamīļo un jāsabužina. Pēdu masāža, grāmatas lasīšana vai pasaku izdomāšana pirms gulēšanas... daudz kas.

Un vēl neviens [no man zināmajiem memesdēliņiem] par tizleni nav izaudzis. Tieši otrādi, stalti, fiziski labi attīstīti un mentāli spēcīgi.

Pillerina  Es zinu tādu, kur meita ar tēvu... I nepateiksi un neticēsi, bet žesti un izteicieni, un sieviešu pačukstēšana pasākumos lika ieskatīties. Un tiešām tā ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu