Kas vīrietim sagādā baudu veicot kunilingu?

Iepriekš daudzi pauda, ka bez orālā seksa nevar iedomāties attiecības. Tad nu pastāstiet, cienītie, kas tieši Jums sagādā baudu veicot kunilingu. Un vai to vēlētos veikt da jebkurai sievietei (par netīrām cūkām nerunāju)?
p.s. tas saprašanai, ne aicinājumam.

espats1946  Nu nav jau tas kunilings nekas,tikai baudu sagādā partneres uzbudinātība, ja bez tās, tad nav jēgas...

Nensi10  Manupraat, viirietim baudu sagaadaa apzinja, ka tieshi vvinsh....un pateicoties vinja prasmeem... sieviete guust - taadu baudu un lielo - O.....
To vareetu saliidzinaat, ar - vijoles speeli, kursh prasmiigaaks.... tas izvilinaas vairaak skanju.

Vucis  Pagaidīšu jozolsena uznācienu. Nevar būt, ka lielajam seska guru un organismu speciālistam nekas nav sakāms kunilīzinKa sakarā!

otello18  Palasīju nesapratu lielākai daļai dāmu nekas nepatīk.Nav jau brīnums ka tagad sludinājumus raksta. Kā tad jūs iesakāt kā būtu labāk misionāra pozā un miera stājā?

Syringa  otello18, misionāra pozā, tumsā zem paladziņa un mutē ņem tikai ar nazi un dakšiņu :D

jozolsen  Seks tas ir darbību kopums..Orālais,kuinilings......Ja sāk katru darbību atsevišķi vērtēt un lieto vērtējumus ar NE...,tas ir sevis programmēšana ar NE....
Man patīk seksis. Ir sastāvdaļas ,.kuras patīk,kuras ļoti patīk un zinu ,kad tad būs kpējais rezultāts..Arī kontrasti nepieciešmi,lai izbaudītu ļoti patīkamo..

bruce  vienlaicīgi ir interrsants un stulbs jautājums! :) man patīk sievietes smarža. Ko te vairs piebilst. Tīri salīdzinājumam sievietes roku laizīt nav kaifa, lai arī labi smaržo. :)

Reizēm patīk tikai gulēt sievietes klēpī un sajust. Es nerunāju par ziepju smaržu, vai netīrām apenēm, ok?

MJooun  Laiziit tikai laiziishanas peec(?)..nekaada iipshaa bauda jau tad nesanaak.... Jaaskataas, kaada taa sieviete ir visa kopumaa...vai ari apmainjaa pret minetu!!

otello18  Syringa palasi domu graudus ko dod ārā rakstītāji tā arī sanāk.Vai tiešām tā tauta ir tik šķīsta ka nav nekādas novirzes no ieprogramētā seksa?

baikeris  Nu, tas ir visdrošākais un visātrākais veids, kā sagādāt sievietei orgasmu. Klitorālo orgasmu. Vagainālais reti kurai vispār ir. Tā kā tā iekšā ārā rīvēšanās neko nedod, Tikai tāda pafizkultūrēšana

Postremo  vispaar jau sieviete , ko miili pa iistam....garsso sasodiiti labi :P

Kaksieviete  Lasu, un uzjautrinos. Redzot šādus komentārus, nebrīnos ka Latvijā bars ir vientiesīši. Un neko nevar ne atrast, ne noturēt. :) Bet nu, ko var gribēt no Valsts, ja šādi ir tās iedzīvotāji!

Syringa  otello18, cilvēkā sex domāts tikai sugas turpināšanai, pārējais nācis klāt civilizācijai attīstoties. Viens attīstījies tā ka no sex un rotaļām tajā gūst max baudu, cits vēl turpina attīstīties. Ir tādi kuri, savas dzīves laikā, tā arī nesapratīs par ko citi tā sajūsminās, jo nespēj nojaukt primitīvisma robežu.

marrex  (Viena te pāris komentus augstāk izlīdusi no dūņām vai kāda pufaikciema laikam. :DD)
Līdzīgi kā baudot vīnu -patīk smarža, garša un pats baudīšanas process. :)

psychobitch  ka kāda tomēr pielaida tur klāt, ecstasy..:D

stounsss  a kapec ne? abbpuseji apmierinat vienam otru ir patikami , deisa tev sex tikai tumsa un zem segas?

taalatraka  Man viens vīrietis reiz stāstīja, ka viņam jumtu rauj tas, ka sievietes klēpis ir nu tik, tik, tik... dzīvs, dzīvības pilns :) tāpēc arī kunilings sev svarīgai sievietei jumtu rauj divtik ;)

Maarka_Tvans  Man tas ir veids, kā padarīt līdzīgāku laika brīdi līdz kulminācijai abiem.Patīk aroms, izskats un fakts, ka esi pielaists tur klāt tik intīmā vietā.Bez palaizīšanas sekss liekas tik bezpersonisks kā pačurāšana sabiedriskajā tualetē.Par prasmi runājot - nu večiem ap "kretīniem manā vecumā" ir jābūt jau gana prasmīgiem, jo tiem, kuriem nebija talanta, sievietes būs jau samācījušas pareizās darbības.
Protams kunilings vairs nav, kas kādreiz bija, kad šo vārdu neviens lāga nezināja.Arī seju skūpstīt toreiz bija foršāk.Tagad, ja zem biksītēm neatrodu riktīgus "sikspārņa spārnus",jau sāku apdomāt, vai ir vērts.Man tā patīk, ja ir ko sagrābt un papurināt..kā krancim pufaiciņu...

leja  Tā ir bauda abiem. Vīrietim, manuprāt, ir patīkami justs sievietes atbrīvošanos un uzticēšanos kā arī viņas individuālo smaržu un garšu.

Egulis  Vīrieši gūst morālo baudu un apziņu, ka var apmierināt sievieti ne tikai klasiski ar locekli, bet arī orāli. Uzskatu ka sniegt sievietei tikai kunilingu un neprasīt ne ko pretī ir normāli, pats esmu sniedzis sievietei tikai orālo baudu, ne ko pretī neprasot - viss ir atkarīgs no sievietes, ko viņa vēlas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu