Kā atmodināt vīrā dzīvnieku? Vai ir idejas?

Ar vīru kopā nodzīvoti jau gadi 15 un pēdējos gadus vīrs uz sexiņu ir skubināms un pierunājams. Tad viņš ir noguris, jo stresains darbs, tad viņam negribas, tad atkal ir vēls un rīt agri jāceļas. Parasti viss notiek tikai pēc sievas iniciatīvas un tikai reizi nedēļā. Nav tā, ka jūtu vairs nav, jo vīrs ir maigs un uzmanīgs – samīļo, pieglaužas, iekniebj sievai dupsī, garām ejot, saka komplimentus. Bet tikai tā sexiņa nav. Bet sievai gribās. Ir mēģināts runāt, bet tas parasti beidzas ar kašķi. Vīrs uzskata, ka problēmas dēļ zālēm, kuras viņš lieto pret augsto asinsspiedienu. Nu labi, iespējams, Bet ko darīt sievai? Mīļāko ieviest negribas, šķirties arī nē. Vai ir iespējams kaut ko darīt, lai vīrs atkal sievu grib? Sieva smuka – rūpējas par sevi, vīrieši to novērtē.
Pieredze? Idejas?

Buchux  Vajadzīgs ir draugs, vajag viņam parādīt, ka citi vīrieši par Tevi interesējas. Nav obligāti krāpt, bet lai viņam rodas aizdomas. Sapucējies un ej it kā uz kafejnīcu vakarā, dziļdomīgi smaidīdama lasi ziņas telefonā. Nepievērs vīram uzmanību, tas varētu viņu uzkurināt. Neprasi viņam seksu, bet rosies pa māju savos šortiņos, gan jau pats uzmāksies pēc laika. Un spiediena zāles tiešām potenci var nokaut, varbūt samazini viņam devu uz kādu brīdi tām zālēm. Lai iedzer pusi nevis visu.

LaskovijMerzavec  Ka tik Tavam mīļumam nav uzradusies kāda uz kuru stāv :D :D

Tad parasti arī parādās aizbildinājumi - stresains, zāles, ne tajā kājā uzvilkta zeķe utt....

Buchux  Cik vīram gadu? Droši vien ap 40 jau būs.....nu labāk nebūs, potence ies tikai mazumā. Ja ir par maz tad ieteiktu 20-gadīgu mīļāko ieviest pa kluso. Vīram tas nav jāzin.

sakuri  ..JA DRĒBES NOST NERAUJ ..tas nozīmē ,ka labāk viņam patīc apģērbta nevis kaila...kaut kas ar augumu nav kārtībā ..:) tāpēc arī nekādi zvēri nemodīsies..:)

Sibor  Pirmkārt,vairākas reizes nedēļā Tavam kungam ir par daudz. Izejiet uz kvalitāti nevis kvanritāti.
Otrkārt,Tu esi tā kurai pietrūkst,tas nozīmē,ka aktivitāte jāuzņemas Tev - prasmīgās rokās (un ne tikai rokās ) miroņi ceļas !

baikeris  Apnikušu zupu nekādas garšvielas vairs nepadarīs par iekārojamu (Cicerons)

preilene  baikeris, vai Tu pats šai atziņai tici? Manuprāt, apnikušu zupu tieši garšvielu maiņa var padarīt atkal iekārojamu.
Ar šādu dzīves uztveri Tu turpināsi mētāties no vienas pie otras un nekas ilglaicīgs Tev nesanāks.

MarchelloKY  Ja vīrs lieto zāles pret paaugstinātu asinsspiedienu, tad viagra varētu būt pēdējā reize šajā saulē.
1. Vai ir alternatīva tam zālēm, aizejiet pie cita ārsta.
2. Lai vīrs paņem brīvu mēnesi bez darba un stresa, noīrējat lauku māju, piekraujat ar visu nepieciešamo, tad varēs patiešām noskaidrot, vai vīrs negrib. Visticamāk, ka grib.
3. Ja ir kādi kaitīgi ieradumi, tad vajag tos atmest. Mājas atslēgt dekoderi, lai TV un dators nezog laiku.

Ignorē ieteikumus par krāpšanu, jo vīrs to nepiedos. Uz vīriešiem neiedarbojas tas pats, kas uz sievietēm.

Buchux  2002 jauns mīļākais tas nav kā Rozamundes pilčeres filmās, romantiskas vakariņas, vīns un sveču gaisma. Tas jaunais visdrīzāk atsūtis Tev savu kailfoto un piedāvās piebraukt uz 30 min pusdienu pārtraukumā. Pasarg Dievs viņam gribēt ko vairāk. Laimīgs riekstus izšāvis un neko šim vairāk nevajag. Tādi te viņi ir.

Buchux  Ak jā un vēl ir variants ņemt jaunu un jau precētu lai konfidenciāli un 100% nebūs info noplūdes.

Rinkulis  Nu neiznu nezinu, kur te tādas gribošās pēc 15 gadu kopdzīves ņēmušās...? Man tas izklausas pēc pasaku teikas.
Bērni ir?
Ja nav, tad es minēšu, ka varbūt kāds negrib pie tiem tikt...jo jūt, ka kāds cits tā ļoti ļoti grib. Nevienam nav dūša šo jautājumu kārtīgi izrunāt, tāpēc tiek spēlētas slēptās spēlītes.

Janisbrivs  Man jau shkiet, ka atbilde Tavaa jautaajumaa, ja vien vecim tieshaam nav iestaajusies pusmuuzha kriize un vinsh sapno par citu un taa miiljaa attieksme pret Tevi vien teaatris. Preteejaa gadiijumaa viss ir vienkaarshi....stress un nogurums, ko rada pashreizeejais darbs un dziivesvieds nogalina visu. Varbuut Jaamaina kaut kas radikaali. Bailes jau protams ko mainiit un mekleet ko citu vai atteikties no shkietami ieguutaa labuma, ´´stabilitaates´´!?
ATvainojos par shriftu(nav latv.val.kompii) :)

Pamiers  ad piedod man Tu neesi uz neko spejiga,ja negrib tad negribes un pati maz zini ko gribi????Laiku kavet,vai jautajumus uzdot???un tad atdoties kam????cik jums gadu bija kad aprecejaties????

jasmina33  Interesanti... kādu dzīvnieku viņa vēlas vīrā atmodināt?...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu