Vienas nakts sakari ,tas ir labi,vai slikti?

Jā dominēt, tad jau dominēt ! Sveiki foruma ļautiņi! Un vecās foruma vecmeitas arī ...
Satiec vienu,satiec otru. Neviena nepatīk. Tas ir jūti nav tā īstā,ar kuru suni savu iepazīt.
Bet nu laiks iet,un sexu vajag visiem. Tad nu doma,darīt,vai nedarīt..
Un neticu kā visi kas ir vieni ilgstoši,dzīvo celibāta. Lai nu cik aizņemti "" un kādi hobbiju viņiem būtu,bērnus ieskaitot.

markess  Ja nesaķer STS un meiča nepaliek stāvoklī, ir OK.

quimera  Slikti ,ļoti slikti.
Mums jau nekas īpašs .
Bet nu sievietes,cik dzirdēju jūtas morāli iztukšotas dienu pēc ..

marrex  Labi vai slikti nav pareizā mēraukla -jaut.kā kuram patīk 1 nakts sakari,man personīgi ne visai !

Rozianna  Vienas dienas sakars, protams, ir labāks...!!!

mikjeliite  Slikti! Attiecības taču ir process, kurā visu laiku notiek pilnveidošanās. Turklāt, kāda kvalitāte gan var būt seksam bez jūtām.

baluba  Labāk tādi, nekā nekādi. Kaut var jau dzīvot vispār bez seksa, un ar to pat lepoties.

VECA_PIEPE  Vienas nakts sakari ,tas ir labi,vai slikti? (c)

Kaada velna peec ta vispaar tas ir apspriezjams jautaajums?
Ja cilvji labpraat piekopj vienas nakts sakarus, vinji taksh to dara labas gribas vadiiti: tas ir labi! Kursh vinjiem to var aizliegt un kursh no malas buudams, ir tiesiigs par to izteikties: labi tas ir dariits vai slikti? Katram pasham vien buus lemts par savu baudu izteikties: labi vai slikti vinjam no taa ir kljuvis un cik slikti vai labi ir bijis vinja sekss partnerim,...par to jau nu arii pashiem vien dariitaajiem buus lemt!
(ar savu personisko pieredzi padaliis tad, kad buus piekopusi vienas nakts miilas priekus,...bet pagaidaam nav par ko izteikties)

baluba  Un ja tie izvēršas labi, tad kamdēļ neatkārtotos un nemainītu statusu ? Domāju vienas n.s. vai nu ir pirkti vai neizdevušies.

VECA_PIEPE  Vienas dienas sakars, protams, ir labāks...!!! (c): teemas nagla tieshaa traapiijumaa kaa ar veseri pa galvu!

Logjiski domaajot taksh vienas sutkas sakars ta buutu veel labaaks: vairaakkaartiigi var saseksot pie vienas reizes un ilgaakaa laika posmaa 24 h garumaa,...turpat arii nosnausties, pasaakuma ietvaros piedzerties, uz riita pusi kafiju pamalkot un arii fuugas uzlaapiit.
(balso par)

baluba  Tieši tā Piepe, un uz pohu stīvuma vēl kārtīgi noseksot.

piparbecinja  Cik var saprast, tad tu to vienu nakti negrbi, bet gribi vairākas naktis, bet nedabū tādu, ar kuru gribi vairākas naktis. Rezumejs - vai nu piespiest sevi pargulēt ar nepatīkamu vienu nakti vai iepazīt sevi labāk un atrast tādu, kas patīk un ar ko gribas vairākas naktis. Der?
Fuu, gandrīz saputrojos.

Freja4  Labāk vienreiz pārbaidīt, kā 5x uzdot vienu un to pašu jautājumu. Bet nav ne labi, ne slikti, pēc noskaņojuma...

makinlijs72  netīši vienas nakts sakari,kad nodomi bija cēli,bet saproti,ka tomeŗ galīgi garām ir attaisnojami.apzināta gadījuma jādelēšanās degradē.ar cēliem nodomiem biju domājis nedaudz ilgāku draudzību un izklaidi.

virietis1973  Ar visām piecām par:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu